FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da se samo nadovežem za administraciju...momci portal jeste Vaš, ali ova tema je Željina...nebitno ko je u pravu (btw mislim da Vi niste) ali odlazak velike većine ODLIČNIH MANIJAKA sa ovog foruma šalje Vam jasnu poruku. A Vi moderatoru Aco i dalje ste arogantni, i pričate istu priču. Svo praćenje, sve prenose utakmica, sav trošak koji pravite Vi ne radite niti zbog Želje (i ostalih klubova) niti da bi se mi navijači osjećali bolje...Da se ne lažemo Vi to radite isključivo iz poslovnih komercijalnih interesa, što je apsolutno ok, ali nemojte nam pričati priču nismo djeca.
Još samo jednu stvar bi da spomenem. Prije par dana postavio sam pitanje oko sponzorstva prenosa Željinih tekmi iz Turske, tražio sam informaciju, bio sam spreman možda i finansirati to, ali mi se niko nije javio. Forsirate i navijate za klub čiji je najveći uspjeh poraz Želje od Videotona...
Ako mislite da su to kvalitetne poslovne odluke, samo naprijed i mnogo sreće Vam od srca želim...
Još samo jednu stvar bi da spomenem. Prije par dana postavio sam pitanje oko sponzorstva prenosa Željinih tekmi iz Turske, tražio sam informaciju, bio sam spreman možda i finansirati to, ali mi se niko nije javio. Forsirate i navijate za klub čiji je najveći uspjeh poraz Želje od Videotona...
Ako mislite da su to kvalitetne poslovne odluke, samo naprijed i mnogo sreće Vam od srca želim...
-
- Kontakt:
Lijepo je ovo sročeno ali skroz jednostrano jer su i vama drugi pomagali bez ikakve naknade iako ste vi komercijalni portal, a neki drugi baš i nisu. O plaćenim troškovima putovanja, generalno, da i ne pišem.aleksandar_veliki je napisao/la:Obrazlozi, ali argumentima. Prodali smo se sto smo radili tri streama Zelje, sto smo bili 10 dana na pripremama u Medjugorju, sto smo se trudili da vam "donesemo" dio atmosfere, sto smo vam klupskoj televiziji pomagali u Turskoj, sto smo vas posjetili na pripremama u Turskoj. Da li smo se radi toga prodal. Ako je tako, jesmo, prodali smo se, uzeo Aca lovu i to veliku...STEF je napisao/la:Jeftino ste se prodali ss
Ništa nije crno ili bijelo nego uvijek ima negdje i sive površine.
Edit: Sve što radi jedan komercijalni portal radi iz svoje vlastite koristi tako da priča koja ide u pravcu ljubavi ili interesa drugih je priča za malu dječicu.
Zadnja izmjena: SmokingKills, dana/u 12 feb 2016, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Postavi direktno pitanje dobit ćeš i direktan odgovor. Ovdje ili privatno svejedno je.
T feb 2016, 18:02
Treba danas pustiti Acu na miru , ovi sa ss guzove deru da prikazuju kompleksase sa koseva , a ljubimci im sa Lavora izgube od rezervnih sastava osrednjih ekipa. Ipak u jednom se slazem sa Acom-piticem da stvarno nije duzan da se pravda bilo kome zasto Zelju ne prenose, to je njihova stvar a ipak shvatite to je ovom portalu jedini nacin da lijece komplekse zvani Institucija. Pravda za ss.....
Treba danas pustiti Acu na miru , ovi sa ss guzove deru da prikazuju kompleksase sa koseva , a ljubimci im sa Lavora izgube od rezervnih sastava osrednjih ekipa. Ipak u jednom se slazem sa Acom-piticem da stvarno nije duzan da se pravda bilo kome zasto Zelju ne prenose, to je njihova stvar a ipak shvatite to je ovom portalu jedini nacin da lijece komplekse zvani Institucija. Pravda za ss.....
Zadnja izmjena: droba, dana/u 12 feb 2016, 22:49, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
@aco dosao je npr. Amar u Zelju digla se nevidjena euforija, Grbavica je bila puna gotovo svaku utakmicu. Jednostavno Zeljo je bio u modi u to vrijeme. Tada su se pitari zalili kako ste vi uz Zelju, njih zakidate, otprilike obratna situacija od ove danas. Dosle su pare u Sarajevo, neka poznata imena, kup, titula... Dok je Zeljo bio u modi vi ste vise tamo naginjali, kada je Sarajevo u modi vise tamo naginjete. Vise vam se tako isplati i to je ono sto je logicno. Na to sam mislio. Fino napises ljudima imam vise koristi ako vise pratim Sarajevo trenutno, ili Slobodu i tako radimo. Svi ce tada shvatiti situaciju i razloge.
Mislim da bi svima bilo mnogo bolje ako ima 50 ljudi na Celikovoj temi koji svakoga dana raspravljaju o svome klubu i pojavi se neki lik koji je tu da ih provocira da im ucinis uslugu i uklonis tog lika. Oni drze tu temu u zivotu, pisu, nabijaju stranice i zasluzuju uslugu da izbacis lika koji dodje da ih provocira. Nije to kao da ja kazem da banujes nekog na onoj temi prepucavanje jer mi se ne svidja sta pise. Dodjem na temu o Zelji, raspravljam o klubu, i onda bahne Aldin i pocne trolati temu. Uvijek isti obrazac, predstavi se, napise dva ili tri normalana posta, i onda odjednom ne valja Sablja koji je vodio Zelju u desetak utakmica, koji je dosao u pola sezone, radi s igracima s kojima i ne zeli bas(Kokot). Onda hvali tog Kokota, pa ne valja uprava, pa ne valja golman.... Onda se upali jos dvadeset ljudi i krene banalna rasprava, ovaj na Aldina, ovaj nije Aldin, ovaj nema pokralo se, gdje je krov na zapadu, sto su prljave stolice i ode sve u neku stvar. Ima tih tema za prepucavanje gdje je to dozvoljeno, a ovdje ako te zamoli npr. boccaccio ili pile koji imaju profil od 2009. godine zasto ne bi jednostavno uklonio provokatora cime bi se izbjegao rusvaj na temi u startu.
Mislim da bi svima bilo mnogo bolje ako ima 50 ljudi na Celikovoj temi koji svakoga dana raspravljaju o svome klubu i pojavi se neki lik koji je tu da ih provocira da im ucinis uslugu i uklonis tog lika. Oni drze tu temu u zivotu, pisu, nabijaju stranice i zasluzuju uslugu da izbacis lika koji dodje da ih provocira. Nije to kao da ja kazem da banujes nekog na onoj temi prepucavanje jer mi se ne svidja sta pise. Dodjem na temu o Zelji, raspravljam o klubu, i onda bahne Aldin i pocne trolati temu. Uvijek isti obrazac, predstavi se, napise dva ili tri normalana posta, i onda odjednom ne valja Sablja koji je vodio Zelju u desetak utakmica, koji je dosao u pola sezone, radi s igracima s kojima i ne zeli bas(Kokot). Onda hvali tog Kokota, pa ne valja uprava, pa ne valja golman.... Onda se upali jos dvadeset ljudi i krene banalna rasprava, ovaj na Aldina, ovaj nije Aldin, ovaj nema pokralo se, gdje je krov na zapadu, sto su prljave stolice i ode sve u neku stvar. Ima tih tema za prepucavanje gdje je to dozvoljeno, a ovdje ako te zamoli npr. boccaccio ili pile koji imaju profil od 2009. godine zasto ne bi jednostavno uklonio provokatora cime bi se izbjegao rusvaj na temi u startu.
Ja cu ti pokusati obrazloziti. Ne komentarisem puno, samo citam, ne znam iskreno ni kad sam se registrovao, ali i prije toga sam pratio sve. Da ne bude zabune navijac Zelje, a bio i igrac/clan petnaestak godinaaleksandar_veliki je napisao/la:Obrazlozi, ali argumentima. Prodali smo se sto smo radili tri streama Zelje, sto smo bili 10 dana na pripremama u Medjugorju, sto smo se trudili da vam "donesemo" dio atmosfere, sto smo vam klupskoj televiziji pomagali u Turskoj, sto smo vas posjetili na pripremama u Turskoj. Da li smo se radi toga prodal. Ako je tako, jesmo, prodali smo se, uzeo Aca lovu i to veliku...STEF je napisao/la:Jeftino ste se prodali ss

Sretno i pozdrav, nadam se da cemo pisati ubuduce, ali u boljim okolnosima

Aco mala digresija, unazad par dana više ste ti i admin upropastili temu nego hiljadu Aldina. On se bukvalno metastazirao zadnjih dana a hrana ste mu vas dvojica bili. Poštujem Vas kao novinare i momke koji se trude nešto napraviti u ovoj jednoumnoj novinarskoj državi ali ne smijete sebi dopuštati onakve izlete sa predračunima i sl. Na forumu svako ima pravo da iznosi svoje mišljenje prema bilo kome dokle god to ne prelazi granice jedne zdrave konverzacije.
Vi kao admini se nalazite u svakoj opaski za ss kao da vam neko hebe sve redom. Sve da i neko iznosi laži o vama vi se nemate pravo uključivati jer čemu onda forum ako se ponašate kao uvrijeđena mlada i svako malo nekoga banirate. Mahalsko novinarstvo nam ne treba, pogotovo ne tebi jer znam koliko voliš Želju, dosta nam je Avaza, kako ste krenuli Aldin će vam komponovati pjesmu u znak podrške.
Jedini ste koliko toliko pozitivan portal na ovom jednoumnom medijskom prostoru i poželjno bi bilo da i tako ostanete.
PS. U znak dobre volje ne bi bilo loše da vratite banovane, uskoro počinje prvenstvo i sva ova priča će krenuti u drugom smjeru.
Vi kao admini se nalazite u svakoj opaski za ss kao da vam neko hebe sve redom. Sve da i neko iznosi laži o vama vi se nemate pravo uključivati jer čemu onda forum ako se ponašate kao uvrijeđena mlada i svako malo nekoga banirate. Mahalsko novinarstvo nam ne treba, pogotovo ne tebi jer znam koliko voliš Želju, dosta nam je Avaza, kako ste krenuli Aldin će vam komponovati pjesmu u znak podrške.
Jedini ste koliko toliko pozitivan portal na ovom jednoumnom medijskom prostoru i poželjno bi bilo da i tako ostanete.
PS. U znak dobre volje ne bi bilo loše da vratite banovane, uskoro počinje prvenstvo i sva ova priča će krenuti u drugom smjeru.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Nebitno oko streama. Nije se mogao realizovati i to je to. Bilo, pa prošlo.
Bitnija je igra Željezničara na terenu, pogotovo nakon što je u klub tijekom zimskog prijelaznog roka stigao veliki broj novih/starih igrača, a otišlo je dosta istih. Mulalić, a i čitav stručni štab će imati dosta posla tijekom ovih priprema i ne treba očekivati da protiv Širokog bude neka bajna igra i raskošna predstava na terenu, od čitave ekipe, a i od igrača.
Naravno, neki će se pokazati bolju formu, dok drugi neće. Ipak, kao što sam već rekao, došao je veliki broj fudbalera i koliko god oni bili provjereni, što u stranim ligama, što u našoj trebat će vremena ekipi da se uigra.
Ipak, tu su pripremne utakmice i ima još prilike da se situacija iskrištališe i da Mulalić uvidi kojih 11 bi trebalo istrčati protiv Širokog. Naravno, situacija neće biti 100% jasna, jer igrača je mnogo, a vremena je malo, ali vjerujem da će ekipa izgledati duplo bolje nego na kraju polusezone, što zbog boljeg igračkog kadra, a što zbog, već sad, iskusnijeg trenera.
Vjerujem da mali broj navijača Želje očekuje borbu za Evropu kroz prvenstvo i veoma su male šanse da se ista, kroz isto, i dogodi. Situacija na tabeli nije bajna, ali nije ni bezizlazna. Dobra forma + kiksevi ostalih ekipa (koji će vjerovatno biti jer ih ima svake sezone u svakoj ligi, osim u Francuskoj) mogu dovesti Željezničar da se par kola prije kraja sezone bori za Evropsku ligu kroz prvenstvo, no to je već dalja budućnost. Fudbalero, a i svi ostali oko Želje, bi se trebali okrenuti prema kupu, gdje se mora ići s najjačim sastavom u svaku utakmicu, čak i da se i u prvenstvu izvede neki izmješani sastav. Kup, koliko god njega bilo, na papiru, lakše osvojiti je mač s dvije oštrice jer se radi o utakmicama gdje nema nada da će neko drugi na nekom drugom terenu kiksati.
Ipak, ova ekipa Želje, na papiru, ima veliku šansu da se bori za taj osvajanje kupa. Kvalitet je tu, a i ostali favoriti će se više bazirati na prvenstvo zbog gužve na vrhu ljestvice, a i ove sezone se lako mogu prosuti bodovi svugdje jer je borba za opstanak veoma teška.
Kvalitet, da se osvoji kup uveliko postoji i šanse su dosta veće i tu bi trebao biti glavni fokus, a u prvenstvu šta se desi, desit će se. Mada, nikad se ne treba predati i postoje šanse da se i kroz prvenstvo izbori Evropa, a ako se sačuva ova ekipa na okupu onda možda, uz sreću, može da se prođu i ekipe poput Standarda.
Bitnija je igra Željezničara na terenu, pogotovo nakon što je u klub tijekom zimskog prijelaznog roka stigao veliki broj novih/starih igrača, a otišlo je dosta istih. Mulalić, a i čitav stručni štab će imati dosta posla tijekom ovih priprema i ne treba očekivati da protiv Širokog bude neka bajna igra i raskošna predstava na terenu, od čitave ekipe, a i od igrača.
Naravno, neki će se pokazati bolju formu, dok drugi neće. Ipak, kao što sam već rekao, došao je veliki broj fudbalera i koliko god oni bili provjereni, što u stranim ligama, što u našoj trebat će vremena ekipi da se uigra.
Ipak, tu su pripremne utakmice i ima još prilike da se situacija iskrištališe i da Mulalić uvidi kojih 11 bi trebalo istrčati protiv Širokog. Naravno, situacija neće biti 100% jasna, jer igrača je mnogo, a vremena je malo, ali vjerujem da će ekipa izgledati duplo bolje nego na kraju polusezone, što zbog boljeg igračkog kadra, a što zbog, već sad, iskusnijeg trenera.
Vjerujem da mali broj navijača Želje očekuje borbu za Evropu kroz prvenstvo i veoma su male šanse da se ista, kroz isto, i dogodi. Situacija na tabeli nije bajna, ali nije ni bezizlazna. Dobra forma + kiksevi ostalih ekipa (koji će vjerovatno biti jer ih ima svake sezone u svakoj ligi, osim u Francuskoj) mogu dovesti Željezničar da se par kola prije kraja sezone bori za Evropsku ligu kroz prvenstvo, no to je već dalja budućnost. Fudbalero, a i svi ostali oko Želje, bi se trebali okrenuti prema kupu, gdje se mora ići s najjačim sastavom u svaku utakmicu, čak i da se i u prvenstvu izvede neki izmješani sastav. Kup, koliko god njega bilo, na papiru, lakše osvojiti je mač s dvije oštrice jer se radi o utakmicama gdje nema nada da će neko drugi na nekom drugom terenu kiksati.
Ipak, ova ekipa Želje, na papiru, ima veliku šansu da se bori za taj osvajanje kupa. Kvalitet je tu, a i ostali favoriti će se više bazirati na prvenstvo zbog gužve na vrhu ljestvice, a i ove sezone se lako mogu prosuti bodovi svugdje jer je borba za opstanak veoma teška.
Kvalitet, da se osvoji kup uveliko postoji i šanse su dosta veće i tu bi trebao biti glavni fokus, a u prvenstvu šta se desi, desit će se. Mada, nikad se ne treba predati i postoje šanse da se i kroz prvenstvo izbori Evropa, a ako se sačuva ova ekipa na okupu onda možda, uz sreću, može da se prođu i ekipe poput Standarda.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kako vam vise ne dosadi, kitice im daju pare, vodaju ih sa sobom.
Nasi im naplatili stream iz medjugorja i neka su.
I vozdra nema se tu sta vise pricati.
Nasi im naplatili stream iz medjugorja i neka su.
I vozdra nema se tu sta vise pricati.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
S moje strane i većine da. Do daljnjeg.ceze je napisao/la:Jel ovo fakat neki bojkot?
- blueman-TM87
- Kontakt:
Dali mu clansku dzabezeljeznicar1 je napisao/la:Jao acike sto brise postove, koliko su ti platili da nam brises postove

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Zamolio bih "administratore" i "moderatore" da me banuju ili ako je moguce ili ako znaju (a ne bi rekao da su tako pametni), da mi izbrisu acc sa ovog foruma.
I sad, kad me nista vise za njega ne veze. Nabijem vas sve na ****, a tebe aco, šahovnicaru, pogotovo.
I sad, kad me nista vise za njega ne veze. Nabijem vas sve na ****, a tebe aco, šahovnicaru, pogotovo.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Ne kontam sta glumite s tim banovanjem i brisanjem akaunta, jednostavno se vise ne logujes, ili ako ti volja ne ulazis na frum sajt.
A i ovaj bojkot ce da potraje do pocetka proljetnog djela max. jer realno bar za sad forum ovog tipa nemamo u alternativi.
A i ovaj bojkot ce da potraje do pocetka proljetnog djela max. jer realno bar za sad forum ovog tipa nemamo u alternativi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Puno je vaznije kako ce nasa ekipa odraditi ovaj kraj priprema i uci u nastavak prvenstva nego ovo prepucavanje oko streama. Nadam se da cemo dobit neku tekmu u Antaliji da igraci dodju sa samopouzdanjem i onda da napunimo Grbavicu. Puno suplje price, a dosta drugih bitnijih stvari. Dobro je neko napisao , bilo pa proslo ....
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
- amazon
- Kontakt:
Licno bih volio Memiju vidjet na beke prije Stevanovica jer je Memija puno bolji igrac. U napadu imamo bas izbora jer su sva tri napadaca extra, a ostalo se vec zna ko ce igrati. Ako pobjedimo Siroki imat cemo nade za evropu, ali opet dok ne pocne sezona moramo biti umjerenih ocekivanja.
Ono sto je bitno da uprava radi dobar posao, ulazu koliko godi i iz tog razloga onaj ko se nije uclanio trebao bi to uraditi!
Ono sto je bitno da uprava radi dobar posao, ulazu koliko godi i iz tog razloga onaj ko se nije uclanio trebao bi to uraditi!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Slazem se da je Siroki kljucna tekma za nas. Siguran sam da ce biti dobro ispunjena Grbavica i jedino se bojim da nas neki poraz opet ne baci u sivilo pa da tekme prati 2-3 hiljade... Samo jako treba igrat i srce na teren, imamo ekipu za velike stvari!
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Sto to promjeni pricu sad uprava valjaamazon je napisao/la:Licno bih volio Memiju vidjet na beke prije Stevanovica jer je Memija puno bolji igrac. U napadu imamo bas izbora jer su sva tri napadaca extra, a ostalo se vec zna ko ce igrati. Ako pobjedimo Siroki imat cemo nade za evropu, ali opet dok ne pocne sezona moramo biti umjerenih ocekivanja.

- amazon
- Kontakt:
Nadi jedan post da sam napisao protiv uprave? Ja necu rijec napisati vise.cruz40 je napisao/la:Sto to promjeni pricu sad uprava valjaamazon je napisao/la:Licno bih volio Memiju vidjet na beke prije Stevanovica jer je Memija puno bolji igrac. U napadu imamo bas izbora jer su sva tri napadaca extra, a ostalo se vec zna ko ce igrati. Ako pobjedimo Siroki imat cemo nade za evropu, ali opet dok ne pocne sezona moramo biti umjerenih ocekivanja.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.