Na pragu su ulaska u prvu ligu federacije
Samo da ne budu klub kratkog vijeka trajanjaFoSte95 je napisao/la:Uci ce u 1 ligu FBiH, to ce biti u dvije godine dva ranga preskocili
Oglecevac propo ko GrckaPappy je napisao/la:Petorica bivših igrača Slavije igraju u Bosna Semi.Edin Dudo, Nedim Oglečevac, Damir Beširević, Senad Poračanin i Adnan Ćimić.
Bajo moj imaju oni pare, a cim imaju love lako ce za sve ostalo xDSignore je napisao/la:Oni ako udju u visi rang onda se svi klubovi iz te lige trebaju rasformiratNjih guraju u visi rang, ali nemaju neku ekipu, ni taj poguranac im nece pomoci.
Ilidza je blizu, ljepota otici na gostovanjeFoSte95 je napisao/la:Bosna Sema prvak druge lige FBiH-centar i po meni glavni kandidat za prvu ligu federacije.
Ako udju u prvu ligu mogli bi oni exspresno i premijer ligu napasti jer nece turci pare zaliti![]()
Mozda Sarajevo bude za koju sezonu imalo i cetiri premijerligasa
Svako ce imati po pivu besplatnu kad dođe kod nasMortemHz je napisao/la:Ilidza je blizu, ljepota otici na gostovanjeFoSte95 je napisao/la:Bosna Sema prvak druge lige FBiH-centar i po meni glavni kandidat za prvu ligu federacije.
Ako udju u prvu ligu mogli bi oni exspresno i premijer ligu napasti jer nece turci pare zaliti![]()
Mozda Sarajevo bude za koju sezonu imalo i cetiri premijerligasa
Moze li kako sendva neka, ja sam vise covjek za pojesti.FoSte95 je napisao/la:Svako ce imati po pivu besplatnu kad dođe kod nasMortemHz je napisao/la:Ilidza je blizu, ljepota otici na gostovanjeFoSte95 je napisao/la:Bosna Sema prvak druge lige FBiH-centar i po meni glavni kandidat za prvu ligu federacije.
Mozda Sarajevo bude za koju sezonu imalo i cetiri premijerligasahahah
Ne bi me cudilo i da jeste istinaSarajlija88 je napisao/la:Kruže priče kako Hakan Šukur nakon neuspjeha oko dogovora sa FK Famosom, ulaže pare sada u Bosna Semu. Navodno, zahtjevao je s Famosom i promjenu imena kluba, sto su ga odbili. Nije nista zvanicno, a eto po Ilidzi se priča hehe. Ono sto je zvanicno i ocigledno je da ova ekipa igra nevjerovatno i da napreduje rapidno.
Nece ti se Slavija zadugo vratiti u PLBiHMortemHz je napisao/la:Sarajevo
Željezničar
Olimpic
Slavija
Bosna Sema
Pola lige, gostovanje 10 minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.