TmNationsForever najbolja online igra
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- haris_alibaba
- Kontakt:
Re: TmNationsForever najbolja online igra
moguli se ovjde voziti utrke a ne samo ovo takmicenje na vrijeme vec da ima i preticanja i svasta
Mozda sam malo okasnio na ovo, tek sam citao danas ovu temu, i evo da se predstavim, taj nick sto mi jaran govori BiH*Gera sam ja, trenutno sam 100-ti (od 9 871) u BiH i 70 770-ti (od 4 870 615) u svijetu
Mogu reci da je zaista zarazna igra! Odavno je igram, tako da ako nekome treba pomoc, tu sam
bolja je formula 

Sto se tice skinova, morash ih download, al oprezno pazi koju verziju TM-a imas, da bi nasao skinove bash za tu, jer ako skines za neku drugu, nece ti raditi...sto se tice ubacivanja skinova, znaci download ih prvo, zatim ih spremi u My Documents / Track Mania / Skins / zatim tu napravi folder Vehicles i u taj folder ih spremi...pokreni igru, otidji na Profile, Vehicles i tu bi trebali biti...al mislim da moras imati "original" verziju igrice da bi ostali mogli vidjeti te skinove, u suprotnom samo ces ih ti vidjeti, tako da ti od toga nema nistaQUARESMA 18<<< je napisao/la:kako ubaciti skinove u igricu, pokusavao sam ali nema

nOpeharis_alibaba je napisao/la:moguli se ovjde voziti utrke a ne samo ovo takmicenje na vrijeme vec da ima i preticanja i svasta

Ako hoces da igras sa nama, idi na Greece, pa na Short + Mini + Lol (tu mi igramo, vjeruj extra staze ljudi imaju), tu sam bio admin prije, bio 2 na citavom serveru, a moj jaran S a X ! je bio 1, takodjer adminaddebisi je napisao/la:ja sam adebisi_bih i nisam nijednog od vas vidio a cesto igram, nisam nesto, ucim i sve sam bolji i bolji
kako se svira kad vas vidim da svirnem hehe

Bujrum!

P.S. Nije mi vise nick BiH*Gera, trenutno je G e R a !

ii da, sto se tice nikova, ukoliko zelite neke lude fontove, boldirati, ili italic, boje mjenjati, itd itd. otidjite na http://tm.die-webber.com/tools/KrazyColorsHTML ... znaci tu ukucajte nick koji cete, odredite boju itd itd, zatim kopirajte taj code dole sto pise ispod nicka (pretezno pocinje sa F00$...) i "paste" ga samo u igrici (profile ---> name ----> CTRL + V)
Et', nadam se da sam malo pomogao

Ev mene opet, promjeno sam samo nick...
Bujrum raja na play online
Bujrum raja na play online
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Bujrum na server: Greece ---> Easy 

-
- Kontakt:
Igrao bih i ja ovo samo ne vjerujem da ce mi moci komp mi je slab ali bas graficka 64 ram 448 

e nemozeSamo F.K.S !! je napisao/la:Igrao bih i ja ovo samo ne vjerujem da ce mi moci komp mi je slab ali bas graficka 64 ram 448

ja kad hocu da skinem dodze mi do pola i gotovo fol i kad hocu da ja instliram nece da pocne :S:S
HELP !
HELP !

preko cega skidas...i kako instaliras ako nisi skinuo??junioR je napisao/la:ja kad hocu da skinem dodze mi do pola i gotovo fol i kad hocu da ja instliram nece da pocne :S:S
HELP !

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

http://www.trackmania.com/index.php?rub=downloadsMOZAK je napisao/la:preko cega skidas...i kako instaliras ako nisi skinuo??junioR je napisao/la:ja kad hocu da skinem dodze mi do pola i gotovo fol i kad hocu da ja instliram nece da pocne :S:S
HELP !
i odam na National to 1

eto i skine mi pola i fol gotovo :S i onda kad udzem dodze ono da load uradi i nece da pocne

Ova bi trebala raditi, barem radi u mene ...MOZAK je napisao/la:http://www.filefront.com/10013754/Track ... Full-Game/
pokusaj ovdje...pa se cujemo

igraL' iko ovoga Bogati? 

danas slucajno je nadjoh na free zoni, i snikem je. igro sam ko lud nekad davno, ali mi isfuralo bilo. sad se opet zarazio. danas osvojih 100 medalja
nisam jos online igrao, samo solo.
igral ovdje jos iko ovo?

igral ovdje jos iko ovo?
ehehe naravno da igra:)
bujrum brate na Greece
da im pokazemo ko su pravi vozaci 
bujrum brate na Greece

Da mi je probat i ovu online , valjalo bi

Jedna od mrzih staza

Jedna od mrzih staza

Dobro bi bilo kad bi se prva slika mogla igrati
,meni dosadile formule 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.