AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Mislim da smo mi i vi tu negdje u 5deka!!
Al ne po kvalitetu, vec po nekvalitetu!
Al ne po kvalitetu, vec po nekvalitetu!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Re: RE: Re: AS Roma
Jesam kume ko je hahahahHigh je napisao/la:Jasko, jesi li to ti?macahz je napisao/la:Sijojjjjjjjjjjj luka dingeee
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Sad daj Real da se gambamo.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 12 feb 2016, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Vrlo losa igra al ovakve pobjede su mi najvaznije.Cetvrta u nizu
Mora se ovdje jos poraditi na igri al vazno je da vezemo pobjede i da smo napokon treci
Igra puno zavisi od Pjanica i njega kad nema nema ni Rome.Edin napokon zabio i nadam se da ce ga vise krenuti a Salah definitivno igrac utakmice.Odbrana opet napravila gluposti i opet primamo jeftin gol al idemo dalje yebaji ga
Valja sad na Real.Igrati 5-4-1 i sve cuvati za kontru.
Mora se ovdje jos poraditi na igri al vazno je da vezemo pobjede i da smo napokon treci
Igra puno zavisi od Pjanica i njega kad nema nema ni Rome.Edin napokon zabio i nadam se da ce ga vise krenuti a Salah definitivno igrac utakmice.Odbrana opet napravila gluposti i opet primamo jeftin gol al idemo dalje yebaji ga
Valja sad na Real.Igrati 5-4-1 i sve cuvati za kontru.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
To vam je i jedina nada. Nije Real nešto posebno u gostima, prošlog vikenda su ostvarili prvu pobjedu još od novembra, a ponajviše zahvaljujući Modriću. Uz pravilan pristup su i slabije ekipe od Rome igrale dobru utakmicu protiv Reala.Manuel je napisao/la:Valja sad na Real.Igrati 5-4-1 i sve cuvati za kontru.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: AS Roma
Dobro si ga provalio ja nebi nikadmacahz je napisao/la:Jesam kume ko je hahahahHigh je napisao/la:Jasko, jesi li to ti?macahz je napisao/la:Sijojjjjjjjjjjj luka dingeee
Re: RE: Re: RE: Re: AS Roma
Picke hahahah Eso provalio te avatar, a ovaj je Nele garantsoe je napisao/la:Dobro si ga provalio ja nebi nikadmacahz je napisao/la:Jesam kume ko je hahahahHigh je napisao/la: Jasko, jesi li to ti?
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk.
Maca, znamo šta si radio prošlog ljeta na sjeveru. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znam i ja sta ste vi hahhaha nego hocel maznut ova Roma Reala i idenol u starMo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
13 utakmica do kraja, 8 kod kuce, 5 u gostima, Roma ima najpovoljniji moguci raspored do kraja sezone...ranije sam najavljivao upravo ovakvu seriju pobjeda koja ce vjerujem biti nastavljena.
Rudiger - Zukanovic je sigurno bolje rjesenje od njega (smireniji, tehnicki potkovaniji, inteligentniji...), pa i Castan...onakve greske se ne smiju desavati a kod njega je to ucestalo...jednostavno ga treba preseliti na klupu i to je to...izuzev u igri s 3 stopera.
Vanquer - nije lose odigrao ali je decko bez ikakvog rjesenja i uz to mi nikako nije siguran s loptom...imam osjecaj da su igrali protiv malo brze ekipe da bi izgubio bar 5,6 lopti u opasnoj zoni.
Perroti - ne odgovara mu pozicija iz 2.poluvremena, bezopasan je po lijevoj strani - moj dojam.
PJANIC - bez njega su nula.
Izdvojio bih jos Edina i Muhammeda.
Rudiger - Zukanovic je sigurno bolje rjesenje od njega (smireniji, tehnicki potkovaniji, inteligentniji...), pa i Castan...onakve greske se ne smiju desavati a kod njega je to ucestalo...jednostavno ga treba preseliti na klupu i to je to...izuzev u igri s 3 stopera.
Vanquer - nije lose odigrao ali je decko bez ikakvog rjesenja i uz to mi nikako nije siguran s loptom...imam osjecaj da su igrali protiv malo brze ekipe da bi izgubio bar 5,6 lopti u opasnoj zoni.
Perroti - ne odgovara mu pozicija iz 2.poluvremena, bezopasan je po lijevoj strani - moj dojam.
PJANIC - bez njega su nula.
Izdvojio bih jos Edina i Muhammeda.
Idu karte ko halva tako da bi Olimpiko trebao biti pun, ali čisto sumnjam da će CS navijati.
embrace the chaos

Dzeko zabio
Ubio Remzija
Placccc hahahha
Hahahahhhahaha, prejako!
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
dugo se cekalo da uvezu dvije-tri pobjede. Mislim da ce se sad vratiti jaci nego ikad. Samo je problem odbrana, mislim da je Zuka puno bolje rjesenje za prvi tim od Rudigera. Slazem se isto i za raspored, ne moze povoljnije. Ako im se sve poklopi mogu opet imati zadovoljavajucu sezonu. Iskreno se nadam da ce se protiv Reala vratiti navijaci na tribinu. Dzeko zabija Realuuu!!!!

Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
-
Evil Genius II
antonio rudiger - der Fußballgott
nakon (francisca) lime ubjedljivo najmrzi igrac koji je zaigrao za romu. fuj!
nakon (francisca) lime ubjedljivo najmrzi igrac koji je zaigrao za romu. fuj!
poslije kažu Chini rasista
-
Evil Genius II
editovao sam ti postManuel je napisao/la:Papak Rudiger opet napravio gluposti i opet primamo jeftin gol al idemo dalje yebaji ga.
zuka lijevo, manolas desno i gazda u sredinu

Opet lošija igra, međutim, tri boda su tu, idemo dalje. 4. uvezane pobjede i Roma je izašla iz sivila koje je opasno ugrožavalo poziciju za plasman u LP. Još mnogo kola ima da se igra, ali optimističan sam, jer Roma i ako lošije igra, bilježi pobjede, što je odlika velikih timova. Već se vidi da je Spalletti mnogo toga dobrog donio u igru Rome. Najviše je primjetno to osvježenje koje je hitno trebalo.
Što se tiče Džeke, nenormalno mi je drago da je konačno više zabio taj gol, vidjelo se koliko mu je značilo i vjerujem da će mu sada biti mnogo lakše igrati. Ja još uvijek od njega očekujem 15tak golova ove sezone i iskreno se nadam da mu je ovo prekretnica.
Bez Miralema, Rome nema.. Sramota je da cijela ekipa ne zna lopte iznijeti bez njega, a sumnjam da će Mire i narednu sezonu igrati ovdje.. I ako nije imao golova ni asistencija, distribucija i protok lopte mnogo bolji nego u 1. poluvremenu.
Što se tiče Vainqueura, momak sasvim solidno odrađuje defanzivni dio posla, dok u ofanzivi je sterilan. Dobar kada Roma treba da čuva rezultat i za klupe, međutim, ova limitiranost je prepreka da se na njega računa više. (Svi čekamo Strootmana
)
Nainggolan kao i uvijek borben. U par navrata me je živcirao, ali ništa strašno. Treba mu u paru Pjanić da ipak i on dođe do izražaja.
Florenzi
Uz dužno poštovanje i njemu i onima koji ga vole, sigurno je među omiljenim igračima, ja fkt ne vidim po čemu je on to kalibar za Romu.. Trči, borben, požrtvovan, sve to stoji, ali nije to to.. Barem ne za desnog beka. Isto tako, njegovi ubačaji i pasovi su nekad
Moram da pohvalim Salaha, dosad sam ga kritikovao, vidi se da mu je Spalletti očitao bukvicu i sada je to drugačija priča. Dodaje, trudi se da pronađe suigrača i eto asistencije za Džeksona. Bit će od njih ubitačan tandem, siguran sam u to.
Za Rudigera nemam šta više napisati što već nisam pisao. Nije on ni kikser, on je jedan obični parmak
Koji je to pokemon, to je nevjerovatno. Roma sa onakvom odbranom će biti istraumirana protiv Real Madrida..
Digne i pored gola mi se ne čini kao sigurno rješenje. Imao je par dobrih poteza, bilo ga je i gore i dole, ali..
Zuka lijevi štoper, Manolas desni, De Rossi u sredinu i to je već respektabilna odbrana. Sa takvom odbranom bi se i moglo na Real Madrid. Uz pravi pristup i naravno uz jako dobro odbranu, ima Roma realne šanse da izvuče pristojan rezultat.
Što se tiče Džeke, nenormalno mi je drago da je konačno više zabio taj gol, vidjelo se koliko mu je značilo i vjerujem da će mu sada biti mnogo lakše igrati. Ja još uvijek od njega očekujem 15tak golova ove sezone i iskreno se nadam da mu je ovo prekretnica.
Bez Miralema, Rome nema.. Sramota je da cijela ekipa ne zna lopte iznijeti bez njega, a sumnjam da će Mire i narednu sezonu igrati ovdje.. I ako nije imao golova ni asistencija, distribucija i protok lopte mnogo bolji nego u 1. poluvremenu.
Što se tiče Vainqueura, momak sasvim solidno odrađuje defanzivni dio posla, dok u ofanzivi je sterilan. Dobar kada Roma treba da čuva rezultat i za klupe, međutim, ova limitiranost je prepreka da se na njega računa više. (Svi čekamo Strootmana
Nainggolan kao i uvijek borben. U par navrata me je živcirao, ali ništa strašno. Treba mu u paru Pjanić da ipak i on dođe do izražaja.
Florenzi
Moram da pohvalim Salaha, dosad sam ga kritikovao, vidi se da mu je Spalletti očitao bukvicu i sada je to drugačija priča. Dodaje, trudi se da pronađe suigrača i eto asistencije za Džeksona. Bit će od njih ubitačan tandem, siguran sam u to.
Za Rudigera nemam šta više napisati što već nisam pisao. Nije on ni kikser, on je jedan obični parmak
Digne i pored gola mi se ne čini kao sigurno rješenje. Imao je par dobrih poteza, bilo ga je i gore i dole, ali..
Zuka lijevi štoper, Manolas desni, De Rossi u sredinu i to je već respektabilna odbrana. Sa takvom odbranom bi se i moglo na Real Madrid. Uz pravi pristup i naravno uz jako dobro odbranu, ima Roma realne šanse da izvuče pristojan rezultat.
-
Evil Genius II
tesko je igrati neku lijepu igru protiv ekipa koje se dobri dijelom utakmice brane sa 10 igraca iza lopte, a upravo su takve bile ove zadnje. takodje, svakse sedmice desi se neka nova povreda, odredjeni igraci se odmaraju dok oni koji su kvalitetom debelo ispod svoje konkurencije igraju. tako da analizu treba dati sa neke takticke i statisticke strane, a ona kaze da smo ponovo nalazili prilaz golu i kreirali sanse, dok smo protivnika ogranicili na samo jednu ili dvije prilike i primili gol (ponovo) individualnom greskom.
o rudigeru ne bih previse jer svi ovdje znaju moje misljenje o njemu jos odavno. drago mi je samo da imamo trenera koji ce komentarisati svaku gresku pa se nadam da ce kritike i savjeti uroditi plodom. mislim, strasno je to da je spalletti prije utakmice najavio kako carpi igra i rekao cega se treba paziti i sta smo uradili? dopustili smo da se desi upravo to sto nije smjelo.
kada sam vec kod bekova, mislim da je to jos jedna stvar koju nekako moramo popraviti jer ni digne, a pogotovo florenzi koji je u katastrofalnoj formi nisu napravili mnogo toga sinoc. svaka cast digneu na golu
ali niti jednom nisam vidio koristan centarsut, prodor, dupli pas ili utrcavanje. isto vazi i za florenzija koji je odjednom zaboravio igrati fudbal jer u sezonu je usao i vise nego solidno.
sto se tice ostatka ekipe prezadovoljan sam, osim sa dzekom koji mora bolje no o njemu cu na kraju posta. salah, faraon i perotti odlicni. pokusavaju, trude se, ne peglaju loptu i uvijek gledaju da napadnu svog covjeka umjesto da daju pas nazad, a i evidentno je da svakom utakmicom sve bolje i bolje funkcionisu. salah je u zadnje tri utakmice onaj stari salah tj ponajbolji igrac ekipe i iskreno se nadam da ce ovako nastaviti. ne znam sta mu je spalletti rekao, ali sta god to bilo - cini se da funkcionise. pojacanja se zasad pokazuju uspjesnima, pogotovo perotti koji me prijatno iznenadio i demantovao jer nisam vjerovao da ce biti ovako vazan kotacic spallettijeve masinerije.
vezni red pomalo indolentan, ali bez pjanica mi ne mozemo nista tako da smo proigrali tek kada je on usao unutra i poceo kontrolisati igru. pobjednik ponovo odradio dobru utakmicu - bez greske! dovoljno je pogledati sta keita radi, a sta ovaj i sve ce biti jasno. mislim, nema tu asistencija i nekih pasova naprijed a la pirlo, ali momak odradjuje prljavi posao za ekipu i ponovo je opravdao povjerenje trenera za razliku od tekme u sassuolu.
eh, edin dzeko. ne znam sta se desava sa ovim covjekom, ali za dobrobit i njegove karijere i rominog uspjeha iskreno se nadam da ce ga ovaj gol pokrenuti. trudio se kao i svaki put, ali skoro svaki dodir sa loptom mu je tezak, a kretanje daleko od toga da je sinhronizovano sa ostatkom ekipe. da ne bude da sam preostar sa kritikom, ovo je jedna od boljih utakmica koje je odigrao za romu, ali jednostavno - mora bolje. na trenutke je tek pokazao kako moze biti koristan u igri glavom i u kombinaciji sa drugim igracima (salahom pogotovo), ali vecinu vremena je bio igrac koji 'prodaje' lopte protivnicima. takodje, u 16ercu bi uvijek bio ili iza stopera ili izmedju dvojice i cim se pokrenuo zabio je gol. treba i mora vise, ali svakako cestitke na golu

o rudigeru ne bih previse jer svi ovdje znaju moje misljenje o njemu jos odavno. drago mi je samo da imamo trenera koji ce komentarisati svaku gresku pa se nadam da ce kritike i savjeti uroditi plodom. mislim, strasno je to da je spalletti prije utakmice najavio kako carpi igra i rekao cega se treba paziti i sta smo uradili? dopustili smo da se desi upravo to sto nije smjelo.
nazalost, boljih stopera nemamo, kao ni srece s povredama (DDR pa sinoc manolas) tako da ce der Fußballgott vjerovatno i u LP zaigrati od prve. ja ga licno vidim kao beka jer onu jednu utakmicu je odigrao stvarno dobro na toj poziciji dok je ove ostale . . . pa vidjeli smo. manolas s druge strane perfektanThey come at you in your own half and if they wait for you on the edge of their own box they always leave two players halfway up the pitch: [Matteo] Mancosu and [Kevin] Lasagna set off at a thousand miles an hour and the first thing they try to do when they win possession is play it in behind the defence for those two to run onto. We know that's how they play but we have to be ready to defend well against it.
kada sam vec kod bekova, mislim da je to jos jedna stvar koju nekako moramo popraviti jer ni digne, a pogotovo florenzi koji je u katastrofalnoj formi nisu napravili mnogo toga sinoc. svaka cast digneu na golu
sto se tice ostatka ekipe prezadovoljan sam, osim sa dzekom koji mora bolje no o njemu cu na kraju posta. salah, faraon i perotti odlicni. pokusavaju, trude se, ne peglaju loptu i uvijek gledaju da napadnu svog covjeka umjesto da daju pas nazad, a i evidentno je da svakom utakmicom sve bolje i bolje funkcionisu. salah je u zadnje tri utakmice onaj stari salah tj ponajbolji igrac ekipe i iskreno se nadam da ce ovako nastaviti. ne znam sta mu je spalletti rekao, ali sta god to bilo - cini se da funkcionise. pojacanja se zasad pokazuju uspjesnima, pogotovo perotti koji me prijatno iznenadio i demantovao jer nisam vjerovao da ce biti ovako vazan kotacic spallettijeve masinerije.
vezni red pomalo indolentan, ali bez pjanica mi ne mozemo nista tako da smo proigrali tek kada je on usao unutra i poceo kontrolisati igru. pobjednik ponovo odradio dobru utakmicu - bez greske! dovoljno je pogledati sta keita radi, a sta ovaj i sve ce biti jasno. mislim, nema tu asistencija i nekih pasova naprijed a la pirlo, ali momak odradjuje prljavi posao za ekipu i ponovo je opravdao povjerenje trenera za razliku od tekme u sassuolu.
eh, edin dzeko. ne znam sta se desava sa ovim covjekom, ali za dobrobit i njegove karijere i rominog uspjeha iskreno se nadam da ce ga ovaj gol pokrenuti. trudio se kao i svaki put, ali skoro svaki dodir sa loptom mu je tezak, a kretanje daleko od toga da je sinhronizovano sa ostatkom ekipe. da ne bude da sam preostar sa kritikom, ovo je jedna od boljih utakmica koje je odigrao za romu, ali jednostavno - mora bolje. na trenutke je tek pokazao kako moze biti koristan u igri glavom i u kombinaciji sa drugim igracima (salahom pogotovo), ali vecinu vremena je bio igrac koji 'prodaje' lopte protivnicima. takodje, u 16ercu bi uvijek bio ili iza stopera ili izmedju dvojice i cim se pokrenuo zabio je gol. treba i mora vise, ali svakako cestitke na golu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.