FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo je dobra zamjena za Moranjku.
Što ti je reć život, od borbe za opstanak do borbe za titulu u samo jednom danu. Sretan je frajer pravo, vidjet ćemo koliko nam može ponuditi.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Bolje receno od strajka do redovnih plata i bonusa i priprema u Turskoj,na najvecem mogucem nivou..TzXHc je napisao/la:Što ti je reć život, od borbe za opstanak do borbe za titulu u samo jednom danu. Sretan je frajer pravo, vidjet ćemo koliko nam može ponuditi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mi sve pokupismo iz Veleza 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
I nije Bilo bolje ostaviti Moranjkica koji poznaje trenutni tim Slobode, struku, navijaci ga vole, iskusan takodjer, sasvim dobar za klupe? A dovodis jos jednog nespremnog igraca, ncnc. Postajemo Narodna kuhinja, u pm. Kupimo "nesto" iz najlosijeg i najnespremnijeg kluba u ligi.
Hajde, makar je evidentna stednja para i prilicno dobro to rade. Samo me zabrinjava sto u nastavak sezone i ne ulazimo nesto jaci, vec skoro pa isti.
Hajde, makar je evidentna stednja para i prilicno dobro to rade. Samo me zabrinjava sto u nastavak sezone i ne ulazimo nesto jaci, vec skoro pa isti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moranjka je otisao zato sto je on zelio iz privatnih razloga.Beduin je napisao/la:I nije Bilo bolje ostaviti Moranjkica koji poznaje trenutni tim Slobode, struku, navijaci ga vole, iskusan takodjer, sasvim dobar za klupe? A dovodis jos jednog nespremnog igraca, ncnc. Postajemo Narodna kuhinja, u pm. Kupimo "nesto" iz najlosijeg i najnespremnijeg kluba u ligi.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Brate postojala je zelja da ostanu i Moranjkic i Kiso.sami su htjeli ici a bolje da idu nego da imas nezadovoljne igrace.Beduin je napisao/la:I nije Bilo bolje ostaviti Moranjkica koji poznaje trenutni tim Slobode, struku, navijaci ga vole, iskusan takodjer, sasvim dobar za klupe? A dovodis jos jednog nespremnog igraca, ncnc. Postajemo Narodna kuhinja, u pm. Kupimo "nesto" iz najlosijeg i najnespremnijeg kluba u ligi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sto je valjalo .... DA .DoeTz je napisao/la:Mi sve pokupismo iz Veleza
- Beduin
- Kontakt:
I gdje je otisao, u Federalnu? Nismo smjeli i Moranjku i Kisu pustiti tek tako, mada sam za Kisu cuo da smo dobili neku kintu, ali nebitno, sve dok se takve informacije ne objave na zvanicnoj tako necu ni ja pisati o tome.TaRgEt_ je napisao/la:Moranjka je otisao zato sto je on zelio iz privatnih razloga.Beduin je napisao/la:I nije Bilo bolje ostaviti Moranjkica koji poznaje trenutni tim Slobode, struku, navijaci ga vole, iskusan takodjer, sasvim dobar za klupe? A dovodis jos jednog nespremnog igraca, ncnc. Postajemo Narodna kuhinja, u pm. Kupimo "nesto" iz najlosijeg i najnespremnijeg kluba u ligi.
Uglavnom, pustili dvojicu itekako dobrih i iskusnih igraca, a doveli cika Merzica iz najgoreg tima lige. InshAllah da me demantuje, zlu on ne trebao i ne morao pomagati Stjepanovicu ili nasoj odbrani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Kisu i Moranjkica nije bilo smisla zadrzavati..prvi je dobio extra ponudu, drugi je ispao vise nego korektan prema klubu
a Merzic...jbg bolje da sutim
a Merzic...jbg bolje da sutim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I Kiso i Moranjkic su otisli sto su oni htjeli, Kiso je pogotovo izivciro Husrefa odlaskom pred same pripreme.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hoce biti stream kakav, rekose oko 1 da ce se znati? 
hoće li biti stream, ili da se idem regat na onaj forum
nadam se da vam Dino Selimović neće zabranit' da nam objezbijedite stream
aleksandar_veliki je napisao/la:Bice stream 99.9 posto. Ne govorim sto posto jer uvijek je moguce da se nesto desi, ali kad bi sad utakmica krenula, bio bi stream. Nadam se da se nece nista desiti u roku pola sata sto bi onemogucilo stream...
Bice streama, bice ludila, bice ludilaaaaa

Zadnja izmjena: klasik, dana/u 13 feb 2016, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.

hahaha
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Spasili ste se u zadnji momenat jer bi mogli gasit forum komotno....sad ide novi ultimatum.... DA STE OBEZBJEDILI PRENOS I PROTIV DINAMA... JASNO...IMATE DOVOLJNO VREMENA SA SE PRIPREMITE DA NW BUDE KASNIJE NISMO ZNALIaleksandar_veliki je napisao/la:Bice stream 99.9 posto. Ne govorim sto posto jer uvijek je moguce da se nesto desi, ali kad bi sad utakmica krenula, bio bi stream. Nadam se da se nece nista desiti u roku pola sata sto bi onemogucilo stream...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.