Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Asteriks

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Asteriks » 13 feb 2016, 15:28

Msm da vise nema smisla drzati ublehu na klupi, obzirom da i one minimalne sanse za 4. mjesto padaju u vodu.
A smooth sea never made a skilled sailor.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 13 feb 2016, 15:28

Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooo gazi pi.kee,ovo se bori za lp drzi im predavanje ekipa koja se bori za ispadanjee hvala ti Bozeee

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 13 feb 2016, 15:30

Lose propremljena utakmica... Sunderland nas razbio
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 feb 2016, 15:33

Oj sta nam uradise sa ekipe za samo 3 godine :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 13 feb 2016, 15:34

Ma nerijeseno...
Ovaj Lagumdzija neka ide u penziju...
Vala,sto je dosta dosta je..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 feb 2016, 15:35

Nitro je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Izdrzite braco iz Sunderlanda ovih zadnjih 10 minuta,jer nema sanse da ovaj konj prezivi na klupi i ovaj poraz.
Ne budi smiješan, ostaje do kraja sezone.

Nema sanse,vidjeti ces
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 13 feb 2016, 15:35

Naravno posle ovog idu izjave Rooneya i Mate kako sledecu utakmicu moraju biti jos jaci i ostati zajedno mamu vam raspalu

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 13 feb 2016, 15:36

tajger je napisao/la:Naravno posle ovog idu izjave Rooneya i Mate kako sledecu utakmicu moraju biti jos jaci i ostati zajedno mamu vam raspalu
Mata zna sta ga ceka ako dodje Mou i Rooney nije puno bolji.

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Ethel » 13 feb 2016, 15:37

Plemenit covjek, daje ljudima bodove spasa.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 13 feb 2016, 15:40

Ethel je napisao/la:Plemenit covjek, daje ljudima bodove spasa.
Norwich, Swansea, Sunderland, Bournemout dno 5 i mi izgubimo, Newcastle 2 remija
Zadnja izmjena: EPL, dana/u 13 feb 2016, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 13 feb 2016, 15:40

Ethel je napisao/la:Plemenit covjek, daje ljudima bodove spasa.
:lol:

Kad su oni smjesno izgledali na terenu red je da se i mi smijemo, makar od muke.

Hajde Lujo ostavku podnesi da ti mrlja pred kraj karijere ne bi bila veca.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 13 feb 2016, 15:44

Pored silnih statistika, analiza isl. msm da je ovo jedan od bolnijih podataka u novije vrijeme.
Premier League points won so far in 2016: Sunderland (11) Manchester United (11)
:guz:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 13 feb 2016, 15:44

516MK je napisao/la:
Sarkazam ili...?
Apsolutno svaku kontru koja je išla preko njega je upropastio. Svaka čast na tehnici, ali nije njega džaba Jozo prodao. Toliko me frajer nervira sa onim bespotrebnim peljanjem da je to nečuveno. Odličan je tehničar ali mi nimalo ne bi bilo žao da nas napusti u skorije vrijeme.
Ne. Malo me stream zez'o, pa nisam možda vidio sve, ali ono što sam vidio je nekoliko sjajnih proigravanja i šuteva i uz Martiala je bio jedan od boljih. Odnosi se na prvo poluvrijeme naravno.
Asteriks je napisao/la:@Pat
Prema snazi rostera spadamo otp u top 3 epl-a, a na terenu izgledamo kao neko ko se bori za opstanak. Martial je vanserijski potencijal te u ovom periodu bez igre ima strasan uticaj na ekipu. Kada pogledas danasnjeg protivika, po svim parametrima ne bi trebali prelaziti pola, da ne govorim o nekim periodima gdje imam utisak da su zamjenili dresove u svalcionici.

Zna se Gaalov prioritetni zadatak, a kada ostanemo bez lp niko nece govoriti doveo Martiala (koji djeluje na 80 % mogucnosti, jer nema timske igre), dao priliku ovom, onom. Msm takve stvari su dobre kada dodju kao slag na tortu, ali imamo strucnjaka Joyca koji prilagodjava rezerve i dovodi ih na prag prvog tima, imamo skaute itd.
Vidi, to za roster meni i jest jako bitno. Činjenica je da dobio ogroman novac i činjenica je da je doveo nekoliko odličnih i mladih igrača koji dugo mogu činiti okosnicu tima. Vrlo bitna stvar. To zašto ekipa izgleda kao ekipa koja se bori za opstanak i meni ostaje misterija, odnosno pomalo je apsurd da on nije znao na pravi način posložit igrače koje je doveo i zbog toga je uskoro bivši. Sam je kriv.

Naravno, njegov mandat i ja sveukupno smatram neuspješnim, ali mi je vrlo bitno da narednog menadžera neće dočekat rasulo ipak i da neće morat prodat/dovest po 10 igrača.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 feb 2016, 15:45

Ako do veceras ne dobije otkaz, onda definitivno ostaje do kraja sezone. Bez obzira sta da se desi u nastavku

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 feb 2016, 15:48

Ma nema ništa od otkaza, i Moyes je dobio isti tek kad je izgubio i teoretske šanse za LP.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Martial9
Kontakt:

Post Postao/la Martial9 » 13 feb 2016, 15:50

ovo sto je on danas uradio je klasicno samounistenje

yebote kakvo je ovo vodjenje utakmice
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 13 feb 2016, 15:51

Vidi, to za roster meni i jest jako bitno. Činjenica je da dobio ogroman novac i činjenica je da je doveo nekoliko odličnih i mladih igrača koji dugo mogu činiti okosnicu tima. Vrlo bitna stvar. To zašto ekipa izgleda kao ekipa koja se bori za opstanak i meni ostaje misterija, odnosno pomalo je apsurd da on nije znao na pravi način posložit igrače koje je doveo i zbog toga je uskoro bivši. Sam je kriv.

Naravno, njegov mandat i ja sveukupno smatram neuspješnim, ali mi je vrlo bitno da narednog menadžera neće dočekat rasulo ipak i da neće morat prodat/dovest po 10 igrača.
Potrosio 250m, imao otvoren budzet za jos toliko, a mislis da je u takvoj situaciji tesko dovesti nekoliko dobrih igraca uz sva moguca pomagala, pocev od interneta.

Naravno da nije corav po pitanju cistke, pa 90 % navijaca zna koga je trebalo odstraniti. Sto se tice mladih igraca, U21 tim je jedan najjaci u ligi, kako prosle tako i ove.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 13 feb 2016, 15:54

Sva sreca pa sam danas pomjesao termine i odveo dijete na skijanje, pa sam bio "pocascen" sa samo zadnjih 10 minuta i skraceni pregled ove anarhije. Ako koliko danas ubleha ne ode, treba i Edu uruciti "pink slip", jer samo idiot moze dopustiti ovome da ovaj rasturi klub do kraja i priredi nam i narednu godinu bez Evrope. U medjuvremenu ici Mou na vrata i moliti da sjedne odmah i spasi sto se spasiti da. Ovako dalje vise ne ide. Igraci, nijedan od njih ne zasluzuje pomen u pozitivnom smislu. Vecina njih i njihov luzerski,defetisticki, middle of the table team mentality pristup igri mi odavno idu na nerve i uz trenera nose veliki dio krivice za ovaj odron. Nadam se da Mou prema pojedincim nece imati milosti, jer su odavno sprcali sve kredite koje su imali

Sent from my iPhone using Tapatalk

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 13 feb 2016, 15:56

Asteriks je napisao/la:

Potrosio 250m, imao otvoren budzet za jos toliko, a mislis da je u takvoj situaciji tesko dovesti nekoliko dobrih igraca uz sva moguca pomagala, pocev od interneta.

Naravno da nije corav po pitanju cistke, pa 90 % navijaca zna koga je trebalo odstraniti. Sto se tice mladih igraca, U21 tim je jedan najjaci u ligi, kako prosle tako i ove.
Potrošio 250 miliona, dovodio pa prodavao odmah... ni sam ne zna šta je radio...

Čisto informativno:
Moyes after 26 games: 42 points
LVG after 26 games: 41 points

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 13 feb 2016, 15:58

Asteriks je napisao/la: Potrosio 250m, imao otvoren budzet za jos toliko, a mislis da je u takvoj situaciji tesko dovesti nekoliko dobrih igraca uz sva moguca pomagala, pocev od interneta.

Kao da se nismo nagledali bacanja para zadnjih godina. Ne treba ić' daleko, imaš Liverpool, imaš City (Pellegrinijevi transferi).
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.