Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Schar se vratio u prvih 11, Ermin na klupi 

Možda ga samo malo odmara, bio je većinu utakmica starter ove sezone.Ibizevic je napisao/la:Schar se vratio u prvih 11, Ermin na klupi
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Izgleda da je opet na klupi nakon što je jedno vrijeme bio standardan, danas ušao pred kraj da pomogne da sačuvaju vodstvo.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Onaj Stevens definitivno ne voli bosance, pocev od Bajramovica, pa Ibisevica kojeg je skoro pa bio unistio, evo sad i Ermina yebe. Nadam se da ce izgubit i odmah nogu dobiti!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
E moj šminkeru..
Šteta što je opet ispao iz kombinacija, bilo ga je fino krenulo jedno vrijeme.
Starta danas protiv Bayerna na Allianz Areni, nadam se da ih neće previše natrpati.
Erminov gol a Alaba ga pretrci ko malo dijete. Bas ga je Stevens gurnuo u pravu streljanu protiv Bayerna! 

Mislim da nije Alaba nego ComanBiki je napisao/la:Erminov gol a Alaba ga pretrci ko malo dijete. Bas ga je Stevens gurnuo u pravu streljanu protiv Bayerna!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jest Coman, taj bi svakog pretrčao 1 na 1, šteta za gol, svi znaju da i Costi i Robbenu zatvaraš lijevu nogu, osim ovih igrača Hoffenheima.FaraonTM je napisao/la:Mislim da nije Alaba nego ComanBiki je napisao/la:Erminov gol a Alaba ga pretrci ko malo dijete. Bas ga je Stevens gurnuo u pravu streljanu protiv Bayerna!
Sto ga Poljski levat laktom spuca. PuuuHankMoody je napisao/la:Jest Coman, taj bi svakog pretrčao 1 na 1, šteta za gol, svi znaju da i Costi i Robbenu zatvaraš lijevu nogu, osim ovih igrača Hoffenheima.FaraonTM je napisao/la:Mislim da nije Alaba nego ComanBiki je napisao/la:Erminov gol a Alaba ga pretrci ko malo dijete. Bas ga je Stevens gurnuo u pravu streljanu protiv Bayerna!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma dobro realno se ne može odbraniti od ovakvog Bayerna, najbolja odbrana protiv njih je ustvari da ih probaš napasti i uzeti im posjed lopte a ekipe koje to mogu uraditi protiv Bayerna su vrlo vrlo rijetke, skoro da ih nema.HankMoody je napisao/la:Jest Coman, taj bi svakog pretrčao 1 na 1, šteta za gol, svi znaju da i Costi i Robbenu zatvaraš lijevu nogu, osim ovih igrača Hoffenheima.FaraonTM je napisao/la:Mislim da nije Alaba nego ComanBiki je napisao/la:Erminov gol a Alaba ga pretrci ko malo dijete. Bas ga je Stevens gurnuo u pravu streljanu protiv Bayerna!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prosjecna partija i prema ocjenama je prosjek. 4 igraca imaju bolje ocjene. 5 losije od njega i jedan istu 6.5. Samo neka igra standardno to je najbitnije. Eto ne zna Stevens sta je Bayern. Najbolje igrace se izvodi protiv najboljih klubova. Jos samo Sunjic da se vrati u prvih 11.
Igra i danas od početka, derbi začelja s Darmstadtom.
Ponovo starter. Kramaric zaradio crveni karton tako da igra Hoffenheim od 77 minuta sa igracem manje.
Bico od prve danas protiv Borusije.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Cudo.soccerfan je napisao/la:Bico od prve danas protiv Borusije.
Trenutno korisnika/ca: General505, meecko, Micron, zikerrz21 i 52 gosta.