Inače ostao mi je u sjećanju po onom golu u Pragu ja mislim.
FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Ma imam neku teoriju o njemu pa zato pitam 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Meni je Sevkija strašan talenat,još kad se u obzir uzme njegova želja za napretkom, moglo bi se svašta očekivati od njega,trenutno ima brzinu strašnu, samo ako se bude pravilno razvijao bit će ekstra igrač.
Sabrine mi moje!
danas protiv TOŠKA KADETI DOBILI 1 0 JUNIORI DOBILI SENIORE 2 0
Veladžić, Sadiku, Resic i Mehuljic na spisku selektora u17 reprezenracije...
A prvi topnici lige.. ma je.bo to
A prvi topnici lige.. ma je.bo to
Treba nekog u savezu **** dokle vise neznalica i laika u repkama
Nas napadacki dvojac je dao golova kao svi igraci koji su pozvani fuj fuj...........
Odavno je ''nasa'' reprezentacija privatna prcija..Ne treba pustati nasu djecu da igraju za ta ****..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
vidi se koliko uprava štiti svoje igraće umjesto da dignu frku zbog ovog oni ništa nek im je na čast
- VanCipelic
- Kontakt:
Ima sigurno neki dijasporac napadac, slijedeci Edin Dzeko, i tako te gluposti, fuj...
Al eto drago mi je da je Sevkija dobio poziv, uz ocekivano Veladzica, Sadikua i Mehuljica...
Na ovom spisku sigurno su trebali da se nalaze Hadzija, Klaric pa i Civic...
Al eto drago mi je da je Sevkija dobio poziv, uz ocekivano Veladzica, Sadikua i Mehuljica...
Na ovom spisku sigurno su trebali da se nalaze Hadzija, Klaric pa i Civic...
Ovim potezom malkocevic i murat jaha su vjerovatno izgubili par kvalitetnih igraca i onda se pitamo zasto nam mladi igraci igraju za druge drzave u potpunosti ih podrzavam
Dobro akademija stiti svoje igrace a posebno hurtic koji gura mehuljica u repku posto ga on zastupa a ne svoju djecu
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dražen Liješnić, može neko napisati nesta vise o njemu,odakle je došao,sta igra,kakav je itd...
Sabrine mi moje!
Juce odigrate utakmice protiv sirokog brijega kadeti izgubili4:2 ,juniori 3:0
- VanCipelic
- Kontakt:
ccc joj loseg starta Dzene, ko je dao golove za kadete ?Primorac je napisao/la:Juce odigrate utakmice protiv sirokog brijega kadeti izgubili4:2 ,juniori 3:0
Morali su igrati sa dvije lopte posto bih dragulj meholjic nije nikom dao loptu,a golove su dali dzan i hadzic
- VanCipelic
- Kontakt:
e jbg, jos ako je Civic igrao, onda su im tri lopte trebale ali definitivno najveci problem kadeta trenutno je izostanak Veladzica. Svaku koju on nije igrao su kiksali, ne znam jel igrao protiv Listice...Primorac je napisao/la:Morali su igrati sa dvije lopte posto bih dragulj meholjic nije nikom dao loptu,a golove su dali dzan i hadzic
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma njemu to nije problem, pošto smo dominirali!VanCipelic je napisao/la:ccc joj loseg starta Dzene, ko je dao golove za kadete ?Primorac je napisao/la:Juce odigrate utakmice protiv sirokog brijega kadeti izgubili4:2 ,juniori 3:0
Dok god u klubu rade ljudi poput dzene, nikad mi necemo biti ozbiljni.Ostacemo sprdnja jer se sprdamo sami sa sobom.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Nadajmo se da će to i Adžo što prije shvatiti i poslati par stručnih i provjerenih ljudi koji znaju sa mladima raditi, kako na terenu i treningu tako i van istih.Rinuka je napisao/la:Dok god u klubu rade ljudi poput dzene, nikad mi necemo biti ozbiljni.Ostacemo sprdnja jer se sprdamo sami sa sobom.
Kadeti BiH razbili Crnu Goru u Podgorici
Resić je junak pobjede kadetske reprezentacije BiH u prijateljskom meču sa Crnom Gorom, koji je danas odigran u Podgorici. Bh. "zmajići" su pobijedili 3:0, a Resić je bio strijelac prvog gola i asistent za preostala dva pogotka.

Bravo mali!!!
Resić je junak pobjede kadetske reprezentacije BiH u prijateljskom meču sa Crnom Gorom, koji je danas odigran u Podgorici. Bh. "zmajići" su pobijedili 3:0, a Resić je bio strijelac prvog gola i asistent za preostala dva pogotka.

Bravo mali!!!