FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
[quote="sloboda72"]Ovo je bod ko kuća.Žalosno je kakav fudbal se igra u Europi.
Čisti ragbi.Treba sačuvati ljude od povreda.
Bogu hvala igra nam se popravlja i vraća na onu od jesenas.
BRAĆOOO SVI U BANJA LUKU.
Čisti ragbi.Treba sačuvati ljude od povreda.
Bogu hvala igra nam se popravlja i vraća na onu od jesenas.
BRAĆOOO SVI U BANJA LUKU.
Ja volim FK Tuzla City
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
KAKVA TRKA I PRESING U DRUGOM POLUVREMENU....DANCI SE GUBILI,JBT....aaaaa,golemo da sam i ovo vidio od neke nase ekipe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
drugo poluvrijeme odlicno, nakon sto smo presli na nasu igru sa pojacanim veznim redom (Sara, Ordaga, Zeba)..odmah je bilo i manje prostora za turneje kroz sredinu , cime su nas ubijali u prvom dijelu..i odmah je citava ekipa sigurnija..nama to ocigledno odgovara zbog profila igraca, dzaba taj numericki "viska" napadac ili krilo kad lopte ne dolaze do njega, a i Stjepanovic visi defanzivno..ovako sa popunjenim veznim redom sve to ide tecnije, kompaktnije kako naprijed- tako nazad
kad imamo 4 vezna na terenu skupa, tad smo najjaci..isto tako i Mehidic umjesto Sare je odlicno odradio posao, vise kao taj dopunski veznjak nego na primarnoj poziciji...
Pero i Kostic na stoperu odlicni, niti jedan stoperski par nam nije izgledao ovako dobro..
ukratko cim smo se vratili na nas sistem igre, odmah smo ih pregazili..i hitno nam treba igrac po desnoj strani koji moze nesto uraditi desnom nogom
kad imamo 4 vezna na terenu skupa, tad smo najjaci..isto tako i Mehidic umjesto Sare je odlicno odradio posao, vise kao taj dopunski veznjak nego na primarnoj poziciji...
Pero i Kostic na stoperu odlicni, niti jedan stoperski par nam nije izgledao ovako dobro..
ukratko cim smo se vratili na nas sistem igre, odmah smo ih pregazili..i hitno nam treba igrac po desnoj strani koji moze nesto uraditi desnom nogom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
VelikiKemo
- Kontakt:
koja prezentacija snage,trke,presinga i volje u drugom poluvremenu ccccc..svaka cast Husrefu i str.štabu jesu ih napunili snagom...Da i ovo dozivmo da snagom dobijemo solidan evro tim
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
joksimovic
- Kontakt:
Svaaaaka cast sviiima.Mislim da nam je dobro sto izgubismo od Tobola.
Sta ovo niko nista,a, Merzic sve vec dogovorio
Sta ovo niko nista,a, Merzic sve vec dogovorio
- tuzlak1987
- Kontakt:
Turkinja top model na slikama 
"Mogli smo i do pobjede, ai jedna dobra pripremna utakmica. Moglo se vidjeti dosta i dobrih i loših stvari. Imali smo u prvom dijelu nekoliko dobrih šansi, pa smo kažnjeni. Puno mi je pokazala ova utakmica. Neke igrače sam probao na nekim pozicijama i možda smo tu dobili neku novu ideju, pa možemo biti zadovoljni", rekao je Musemić, dodavši:
"Skandinavci igraju čvrsto i agresivno, pa je možda izgledala kao dosta gruba utakmica".
Povrijeđeno je nekoliko prvotimaca Slobode "Pirić je možda mogao i da brani danas, ali nismo htjeli ništa prepuštati slučaju, dok je Ordagić ušao pola sata, koji još uvijek nije potpuno spreman. Najozbiljiju povredu ima golman Hamzabegović".
"Skandinavci igraju čvrsto i agresivno, pa je možda izgledala kao dosta gruba utakmica".
Povrijeđeno je nekoliko prvotimaca Slobode "Pirić je možda mogao i da brani danas, ali nismo htjeli ništa prepuštati slučaju, dok je Ordagić ušao pola sata, koji još uvijek nije potpuno spreman. Najozbiljiju povredu ima golman Hamzabegović".
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Admir Husarić Dobra igra,da su bili Piric i Ordagić,to bi bila pobjeda sigurno!Raduje igra veznog reda,agresivna,brza,čvrsta!Trenerčina i po,bravo Husrefe!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto malo ste sad razgalili se i izbacili negativnost. 
Aco, hvala ss.ba na prenosu, kako je uopšte došlo do ovoga i da li postoji mogućnost da i preostale dvije tekme budu streamovane, ili je to bilo samo za ovu tekmu
dobro pazi, od tvog odgovora zavisi i ostanak nas na ovom forumu
dobro pazi, od tvog odgovora zavisi i ostanak nas na ovom forumu

Hvala i od mene na prenosu, bas sam uzivao.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Mi smo veliki sretnici sto Zebu imamo u ekipi. Kakav majstor
Niko, niko, samo Sloboda
Dobar je i bod, ostajemo na prvom mjestu
Zanimljiva utakmica, sigurno je Husref vidio dosta toga pogotovo sa miješanjem pozicija.
Hamzabegović prepone, sigurno ćemo povući Nikolića sa posudbe ukoliko je moguće
Zanimljiva utakmica, sigurno je Husref vidio dosta toga pogotovo sa miješanjem pozicija.
- Suljo20002
- Kontakt:
Mislim da nema potrebe.Azir je sasvim solidna zamjena a Piric se vraca na teren za 2-3 dana ...Coraco je napisao/la:Dobar je i bod, ostajemo na prvom mjestu![]()
Povrijedi se Keno a Azir dobije crveni i onda ćemo Efu stavit na gol
dobar je Azir al moramo imati tri golmana u opticaju, od toga dva iskusna i jednog juniora tj Azira.
Uskoro sažetak za one koji nisu gledali. 
[youtube][/youtube]
da smo uzeli jednog veznog igrača jakog na lopti, a Ordagića gurnuli na krilo, prejaki bi bili, jer Ordagić je odličan 1 na 1, brz je, dobar dribler, uvijek bi pravio višak .. na ovu ideju sam danas došao
ovako sada, ni sam ne znam da li Haurdić ili Sarić, vjerovatno zavisi od taktike u BL, ako budemo igrali na kontre, onda Haurdić, ako budemo išli na posjed lopte, Sarića treba stavit' u igru
ovako sada, ni sam ne znam da li Haurdić ili Sarić, vjerovatno zavisi od taktike u BL, ako budemo igrali na kontre, onda Haurdić, ako budemo išli na posjed lopte, Sarića treba stavit' u igru
Krpic znaci dramaaa
Ljudina
U dvije recenice 10 puta znaci,znaci
Ljudina
U dvije recenice 10 puta znaci,znaci
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.