NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2016, 18:32

KenoRob je napisao/la:Opasno se shushka za Forte-a da dodje u NE. Ja bih bio presretan jer je to pravi back kojeg NE treba malo run malo catch & run. Mislim da bih moglo doci do jednogodisnjeg ugovora nesto kao Revis. Ima siguran playoff a bio bih favorit i za SB pa onda nek ode uzet pare negdje za finalni kontrakt karijere.
ma to je i prpblem jer on bas i nece jednogodisnji ugovor on hoce 2-3 godine...njemu nsu toliko pare bitne samo da ima ekipu 2-3 godine..kod nas je takvo stanje da imamo dva mlada dobra RB i steta je gusiti ih .. ali opt ja bi najprije sa Forteom kako god .. zao mi je sto su mu se zahvalili ..nadam se da barem nece cinit greske kao prije prema svojim legendama i da ce uraditi sve da njega i Tillmana vrate da odigraju zadnju utakmicu i oproste se casno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 13 feb 2016, 20:22

Ako mu je stalo da bude prvak i ako je spreman dati neki popust ekipi koja ima zagarantovan playoff, veliki favorit AFCa i SB-a sigurno se moze nesto zavrsit. NE ide na ruku jer nemamo vazni free agents niko ne trazi pare dobro bi nam doso RB u stilu Fortea, jedan solidan WR i mozda jedan solidan OL mada i tenutno imamo sve to samo da ostanu zdravi. Najstabilini klub ovog free agencija sto nas trenutno i stavlja kao SB favorite u Februaru mjesecu 2016.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 feb 2016, 23:45

Sta frajer rece :lol: :lol: :lol:

Edin TM87 je napisao/la:#1
Peyton manning

- Has been to 4 super bowls, 2 different teams and 4 head coaches
- NFL career passing touchdown record: 539 (Brett Favre record 508 in 302 games, peyton 329 in 266 games)
- Single season touchdown record (2013): 55 (sat out 3 4th quarters this season, Brady sat 0 minutes when he got 50)
- Most passing yards, season (2013): 5,477 (sat out 3 4th quarters)
- Most games throwing for 300+ yards: 86
- Most passing touchdowns in a single game (tied, 2013): 7
- Most games with a passing rating higher than 105: 92
- Most games with a perfect passer rating of 158.3: 5
- Most seasons with 350+ completions: 9
- Most games completing 80-percent passing: 16
- Highest completion percentage in a postseason game with 450+ yards (2005): 81.8
- Highest yards-per-game, season (2013): 342.31
- Most seasons passing for 4,000+ yards: 13
- Most consecutive seasons with 25+ touchdowns: 15
- One of two quarterbacks to ever beat all 32 teams (along with Brett Favre)
- First quarterback to beat 31 franchises: 2007
- Most Career Passing Yards 71,940 (in 266 games beating favres 71,838 in 302 games)

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ovo su samo neki rekordi, npr nema ukupni broj pobjeda sa PO i regularnom sezonom ili samo regularna gdje je tie sa Favreom i jos mali milion rekorda koji fale :cool:
Ovo je mnogo nepotpuno, a evo jos 2 iz glave sto zaboravih ubacit

jedini QB koji je uzeo SB sa 2 razlicite ekipe kao starter i najstariji QB koji je ucestvovao u SB i naravno najstariji sa prstenom :ljepota: :ljepota:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 feb 2016, 04:32

KenoRob je napisao/la:Ako mu je stalo da bude prvak i ako je spreman dati neki popust ekipi koja ima zagarantovan playoff, veliki favorit AFCa i SB-a sigurno se moze nesto zavrsit. NE ide na ruku jer nemamo vazni free agents niko ne trazi pare dobro bi nam doso RB u stilu Fortea, jedan solidan WR i mozda jedan solidan OL mada i tenutno imamo sve to samo da ostanu zdravi. Najstabilini klub ovog free agencija sto nas trenutno i stavlja kao SB favorite u Februaru mjesecu 2016.
Ja se kladim da je on kod vas ili u Seattleu ili ipak Dallas..ove tri ekipe ili kojim cudom u Panthersima ..ne vidim bolju mu opciju..vama pored njega treba da ostane sadasnji RB za 3th down i short yards jer tu on nije dominantan ..sve ostalo on je opasan..najopasni je sa svopjih 20 yardi od to prekuca :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 feb 2016, 10:24

evo za sve pacijente, road-map od danas do početka nove sezone:
NFL Roadmap to 2016 NFL Season -all important dates!

uz mali dodatak:
- NFL Schedule izlazi heftu prije drafta (osim ako amerosm ne kaže drugačije :mrgreen: )
- Super Bowl LIII i Super Bowl LIV će biti dodijeljeni organizatorima na sastanku u maju. Kandidati su Atlanta novi stadion (dobija fiksno jedan od ta dva) te Superdome, Raymond James i Sun Life koji će se pobiti za drugi. Superdome je uvijek favorit, Tampa je polako opet na redu jer su izgubili prethodnih nekoliko kandidatura a Miami je komplikovana situacija oko stadiona. Prošle godine su čak srušili ćoškove i smanjili broj mjesta, nemam pojma šta se tačno tamo dešava....

:wave:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 14 feb 2016, 20:56

Hvala za offseason roadmap ali svi znamo šta će izdominirati ovaj offseason:

http://m.nydailynews.com/news/national/ ... -1.2530395

Fini Payton i čiko Archie wink wink

Znamo koliko je ne dokazano malo ispuhivanje loptice, vjerovatno prouzrokovano vremenskim prilikama uzrokovalo prašine i mržnje prosli ofseason.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 feb 2016, 00:48

:lol: :lol:

Smijesno kakve gluposti mediji izbacuju o najboljem svih vremena, cisto da bi pokusali zataskati, osporiti, omalovaziti sve sto je on uradio u ovom sportu i kakve je sve rekorde poobarao pa prvo izbacuju nekakav hormon rasta :rol: :rol: :rol: A nije im to malo bilo nego i ovo, kakva sranja izlaze u medijima ali nije ni cudo ipak je to Peyton pa nabijaju rejting dizanjem galame, a ne bi me cudilo da je ovo samo jos jedna u nizu prevara i podmetanja onih od kojih smo to navikli - varalica iz sela u blizini Bostona al' dzaba protiv njih je sve dokazano i nema im sad nazad, pa onda i pokusavaju osporiti i Peytona na bilo kakav nacin i to odmah poslije SB-a, kao ono eto nije ni Peyton andjeo da se malo zaboravi da je njihov pulen, o kojem oni sanjaju da najbolji, citer. :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2016, 08:27

Kad Edo sam sebe citira, znaš koliko je sati :rol:

Kako bolan nisi poslušao ovu direktivu forumskih štrumf glavešina, i pridružio im se na obećanom forumu, onom koji nije pod pitarskom vlašću :rol:

Pravda za štrumfove i štrumfete, dajte im stream :urnebes:

Peyton bezgrešni, još malo pa će ga edo za sveca nominovati, a ikonu mu u sobu držati i klanjati joj se, ako već nije to uradio :mrgreen:

Ajde bolan piši o Coltsima, pusti se njega, imaš ti svoju ekipu o kojoj možeš do sutra pisati da hoćeš, ali očito je bitniji Peyton od Coltsa :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 15 feb 2016, 08:51

Nije stvar strima, stvar je nepostovanja spram raje i ista dolazi tobe o kakvom se smecu od portala radi i kakvim sitnim dusama ljudi zaradjuju pare.

Da nije ove teme i eventualno NBA-a, i mene nikad ne bi vidjeli.

Kakva sranja od clanaka covjek ovdje moze naci, to ne mozes ni na deklarisanim trash portalima. (Kad si vec krenuo sa niskim udarcima i skretanjem sa teme)

Ne sikirajte se, pisat ce se i o Coltsima u narednim godinama kad Luck pokrene masineriju.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2016, 09:04

Ma ja, sve je onako kako vi kažete, jednumlje koje vlada, odnosno vladalo na toj temi je prekucalo i Sjevernu Koreju, admin i aco su objasnili o čemu se radi, ljudi su upućeniji u tematiku od tebe i većine vas koji se ponašate kao uvrijeđene mlade. Ljudi se trude da isprate pripreme svih klubova što je najbolje moguće za razliku od ostalih medija u državi, omoguće vam prijenose kad god za to postoji mogućnost, a čim jednom ne obezbijede prijenos (i to prijateljska tekma) odmah drvlje i kamenje po njima, niđe veze. I još je gore to što ljudi iz kluba pišu po forumu, ajde da pišu po vlastitom forumu na zvaničnoj stranici ali ovako stvarno postajete glavna forumska šprdnja sa tim svojim postupcima, ali radite šta hoćete, vaša stvar. Svakako je čitav taj pdf Premijer lige najgori uvjerljivo na čitavom forumu (ne samo vaš, nego svi), kakvog smeća tamo ima to je strašno, trebalo je davno pristupiti čišćenju :|

Kad ste vi postavljali člnake o Bradyu onda je bilo uredu, sad kad neko postavi o Peytonu nije uredu, opet dvostruki aršini :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 feb 2016, 11:01

problem svih naših foruma je to što postoji određeno idolopoklonstvo i identifikacija sa tamo nekim tipovima sa kraja svijeta koji udaraju loptu ili bacaju istu i to proizvodi svađe i podjebavanje i emocije ko da su vam dotični prve komšije sa kojima pijete kafu svaki dan, puno veće nego kad se igra lokalni derbi, nema veze je li to vratnik-pofalićki ili željo-sarajevo. meni to nikad neće biti jasno, ali to je izgleda tako i to se valjda na ovim prostorima ne može izbjeći. jedino se može ignorisati.
jeb.iga, naš grad je uvijek bio pun onih koji su odrasli na grbavici ili koševu a navijali za zvezdu, partizan, hajduk, velež ili za koga već sve ne! zato se ja i ne čudim kad krene svađa ko je bolji, duncan ili kobe, kruške ili jabuke, boza ili limunada...

apropo manninga i bradyja, federera i nadala, i svih ostalih, to su najbolji od najboljih, merak je gledati kad oni igraju a to ko je bolji i nije toliko važno, važno je uživati u tim mečevima i tom rivalstvu, oni su svi veliki, ali to veliki broj vas bez grama mozga u glavi (ili sa mozgom ali zadojenim svim i svačim) ne konta. a njima samima je najvažnije stanje na njihovom kontu i eventualno koga guze kad im se prohtije a da to niko ne skonta, pa tek onda sve ostalo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2016, 11:47

jestamaji je napisao/la:problem svih naših foruma je to što postoji određeno idolopoklonstvo i identifikacija sa tamo nekim tipovima sa kraja svijeta koji udaraju loptu ili bacaju istu i to proizvodi svađe i podjebavanje i emocije ko da su vam dotični prve komšije sa kojima pijete kafu svaki dan, puno veće nego kad se igra lokalni derbi, nema veze je li to vratnik-pofalićki ili željo-sarajevo. meni to nikad neće biti jasno, ali to je izgleda tako i to se valjda na ovim prostorima ne može izbjeći. jedino se može ignorisati.
jeb.iga, naš grad je uvijek bio pun onih koji su odrasli na grbavici ili koševu a navijali za zvezdu, partizan, hajduk, velež ili za koga već sve ne! zato se ja i ne čudim kad krene svađa ko je bolji, duncan ili kobe, kruške ili jabuke, boza ili limunada...

apropo manninga i bradyja, federera i nadala, i svih ostalih, to su najbolji od najboljih, merak je gledati kad oni igraju a to ko je bolji i nije toliko važno, važno je uživati u tim mečevima i tom rivalstvu, oni su svi veliki, ali to veliki broj vas bez grama mozga u glavi (ili sa mozgom ali zadojenim svim i svačim) ne konta. a njima samima je najvažnije stanje na njihovom kontu i eventualno koga guze kad im se prohtije a da to niko ne skonta, pa tek onda sve ostalo.
:clap: :salut:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 15 feb 2016, 18:24

"The UT lawsuit filed last week calls out an alleged 1996 incident in which Manning, a UT football player, was accused of placing his naked genitals on the face of Edin TM87 while he was examining him."

:) :) :)

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 15 feb 2016, 18:33

ahahahahaahahaha

Salu na stranu, nadam se da ove rasprave ko je bolji QB nisu shvacene preozibiljno sa bilo cije strane a pogotovo od strane Edina jer Payton igra u AFC rivalu njegovog najrdazeg tima Coltsa. Ja samo kazem da je Brady meni najdrazi i najbolji QB od kad ja gledam NFL. Da je kojim slucajem Brady presao negdje tamo 2008/9 mozda ga ne bih ni spominjao. Isto tako ja pojma nemam o NFL prije 2001/2 tako da nisam kompetentan ni da ga poredim sa nekim drugim QB pa da ispadnem kao neki znalac. Meni TB#12 najbolji, Edinu Payton i vozdra ostalo sve je zajebancija.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2016, 21:00

work je napisao/la:Nije stvar strima, stvar je nepostovanja spram raje i ista dolazi tobe o kakvom se smecu od portala radi i kakvim sitnim dusama ljudi zaradjuju pare.

Da nije ove teme i eventualno NBA-a, i mene nikad ne bi vidjeli.

Kakva sranja od clanaka covjek ovdje moze naci, to ne mozes ni na deklarisanim trash portalima. (Kad si vec krenuo sa niskim udarcima i skretanjem sa teme)

Ne sikirajte se, pisat ce se i o Coltsima u narednim godinama kad Luck pokrene masineriju.
Sto to nisu ni Slobodu prenosili ali smo zahtijevali i nekako su nam izasli u susret sa nasom upravom i obezbjedili..i ako se nalaze u istom gradu na pripremama ...prenosili su vas protiv drugih iz Medjugorja i td.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 feb 2016, 00:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:Kad Edo sam sebe citira, znaš koliko je sati :rol:
To je bilo nadodavanje na taj post sto sam zaboravio, valjda toliko mozes skontat.

rio_Ferdy88 je napisao/la:Kako bolan nisi poslušao ovu direktivu forumskih štrumf glavešina, i pridružio im se na obećanom forumu, onom koji nije pod pitarskom vlašću :rol:

Pravda za štrumfove i štrumfete, dajte im stream :urnebes:
Zna se koji je forum za Manijake, na ovom podforumu nisam napis'o nista 5 godina, ovdje sam zbog par tema kao sto work rece.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Peyton bezgrešni, još malo pa će ga edo za sveca nominovati, a ikonu mu u sobu držati i klanjati joj se, ako već nije to uradio :mrgreen:
Zna se kome se klanja mani me se s tim Bogohuljenjem molim te. ;)
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ajde bolan piši o Coltsima, pusti se njega, imaš ti svoju ekipu o kojoj možeš do sutra pisati da hoćeš, ali očito je bitniji Peyton od Coltsa :roll:
Pisem o onom sto je aktuelno trenutno, sto je i logicno, Peyton je uzeo SB i srusio jos neke rekorde pa se i tome treba pisat ili to smeta objektivnoj Cheaterskoj publici? :lol:

Inace, sta ovaj gore pokusava na engleskom da me uvrijedi, halo bolan ovo je Bosna idi reg se na bostonski forum pa pisi do mile volje opali te Brady jajetom

:) :) :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2016, 08:08

Edin TM87 je napisao/la: Zna se kome se klanja mani me se s tim Bogohuljenjem molim te. ;)
Pa ti se klanjaš Peytonu očigledno :mrgreen:
Edin TM87 je napisao/la:Pisem o onom sto je aktuelno trenutno, sto je i logicno, Peyton je uzeo SB i srusio jos neke rekorde pa se i tome treba pisat ili to smeta objektivnoj Cheaterskoj publici? :lol:
Za razliku od vas dvojice, ja jesam objektivan, i nigdje ne pljujem rivale kad pišem o njima, i nisam opterećen rivalima da konstantno njih spominjem u negativnom kontekstu i da ne mogu čestitati kad oni osvoje SB. Pa Peyton jeste uzeo, ali je oborio i neke negativne rekorde u tome, ne vidim da pišeš o tome :mrgreen:

Još malo i ispast će da odbrana Broncosa nije ništa napravila :P

Stvarno nema potrebe da se konstantno o jednom te istom priča, zašto ne napišete neku ocjenu sezone za Coltse, šta im je potrebno, šta trebaju popraviti, šta očekuju na draftu itd, puno korisnije je tako nešto čitati, da svi tako urade za svoje timove bi još bolje bilo :thumbup:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 16 feb 2016, 14:17

Tako je rio..
Bears
QB - Cutler i Fales, imaju i još nekog na practice listi ali od njeg nikakve fajde... solidno, ali Fales nije bacio loptu u regularnoj utakmici, ne znam šta od njeg očekivati, možda draftaju nekoga u nižim rundama, možda Hackenberga u trećoj npr...
RB - Forte je FA i neće biti vraćen, Carey i Langford će biti odličan dvojac, još nekog veterana (možda opet Jaquizz Rodgersa vratit na vet minimum ugovor) da se zaokruži rotacija...
TE - Bennett ima ugovor, možda ga tradaju, možda ostane, nadam se ostanku, Miller je FA traži 5 mil po sezoni, nije normalan, a Lee je career backup.. možda draftaju nekoga... ili dovedu nekog veterana ako Bennett ili Miller ne ostanu...
WR - Jeffery, Bellamy i Mariani su FA, Alshon će dobiti FT, ova dva ne vjerujem da će biti vraćena jer će White biti tu, Royal, Wilson i Meredith... vjerujem da će vratiti i KR/PR Thompsona... ne vjerujem da će investirati u ovu poziciju ove offsezone...
OL - Mislim da će vratiti C Montgomerya koji je imao povredu, da bude zamjena Grassuu, treba im RG i još zamjena za G i T pozicije...trošit će se lova i u FA i na draftu...
NT - Goldmann je zvijer, imaju solidnu rezervu, možda jedan pick iz 6 runde za ovu poziciju potrošiti..
DE - trebaju dva startera jer Jenkins je dobar kao backup kao i Ferguson, lova će se trošiti u FA (Malik Jackson mokri san) i na draftu.. dubine se ima ali starteri trebaju..
OLB - McPhee je najbolji igrač obrane, popravak DE bi mu samo trebao pomoći, Houston i Young su igrali odlično drugi dio sezone, Achoa će vratiti jer je prekoristan, može igrat više pozicija.. kožda draftati u nižim rundama prospekta sa uči i odmijeni nagodinu Younga i Houstona..
ILB - isto kao i DE, trebaju 2 startera, vrlo vjerojatno 1 putem FA (Danny Trevathan mokri san ) i jedan na draftu (Jaylon Smith)...ovi igraci koje imaju u ekipi su dobri samo kao rezerve... McClellina ne bih potpisivao...
CB - Portera bih potpisao ponovno al ne za puno love, Fuller je dobar, preko drafta ili FA tražiti pojačanje... ima se i tu neke dubine ali pravi #1 corner treba
S - Amos je otkriće i bit će odličan igrač, Rolle je totalno oslabio, i tu će trebati ganjati pojačanje kroz FA i draft
ST - Goulda bih otpustio jer ima previše love a bio je loš... i trebaju popraviti cover...

Uglavnom imat će nakon resigningsa oko 40ak mil u spaceu... i imaju 9 draft pickova (u prvoj rundi biraju 11.)...
Mi se nadamo da će se ove rupe pokrpati...
QB - draft
RB - resign J. Rodgers
TE - resign Miller, FA
OL - FA, draft, draft
NT - draft
DE - FA, draft, FA
OLB - draft
ILB - FA, draft
CB - FA, draft
S - FA, draft
K - draft Aguayo :tokralju:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 feb 2016, 22:55

rio_Ferdy88 je napisao/la:Stvarno nema potrebe da se konstantno o jednom te istom priča, zašto ne napišete neku ocjenu sezone za Coltse, šta im je potrebno, šta trebaju popraviti, šta očekuju na draftu itd, puno korisnije je tako nešto čitati, da svi tako urade za svoje timove bi još bolje bilo :thumbup:
Davno napisano sve za Coltse jos i prije PO-a, nema tu nista novo jer se ne desava nista, ne znam sto ti toliko smeta da se pise o Peytonu i Broncosima aktuelnim SB prvacima. A nije proslo ni 10 dana, a ovdje se 4 mjeseca slavilo prosle godine, kakvi ljudi jbt :facepalm:

Ako su mi postovi offtopic prijavite ih.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2016, 23:06

Ako je za Coltse napisano, nije za druge timove, a nije NFL samo Peyton i Brady jbg ti, o njima je milion puta sve rečeno, dodijali i bogu i narodu sa tom pričom.

Evo Cousins prekinuo pregovore sa Skinsima oko novog ugovora, imaju do 11 marta da se dogovaraju ili da mu puknu FT :hmmmmm:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []