Mora se napraviti idejno rjesenje izgleda stadiona, pa onda kad se bude pravilo mi mozemo da se organizujemo na neki nacin, kao onda "jedan navijac - jedna stolica".
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nemozemo mi tek tako samoinicijativno otici na stadion i nesto praviti. Sve je to divno krasno, ali brate dragi nemoze tako. Zamisli da tebi neko u kucu dodje i samoinicijativno mimo ikakvog plana i bilo cega drugog pocne samoinicijativno da rusi zidove, stavlja roze recimo plocice
Mora se napraviti idejno rjesenje izgleda stadiona, pa onda kad se bude pravilo mi mozemo da se organizujemo na neki nacin, kao onda "jedan navijac - jedna stolica".
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
Od jutros otkad si se prijavio pises gluposti !TOJEMOJTIM je napisao/la:a ono moje razmišljanje da se pokuša uspostaviti suradnja sa Jeff Unitedom ili Sturmom je sve samo nije destruktivna
Naravno dogovorimo se sa upravom i krenemo raditi...Avanes je napisao/la:Nemozemo mi tek tako samoinicijativno otici na stadion i nesto praviti. Sve je to divno krasno, ali brate dragi nemoze tako. Zamisli da tebi neko u kucu dodje i samoinicijativno mimo ikakvog plana i bilo cega drugog pocne samoinicijativno da rusi zidove, stavlja roze recimo plocice![]()
![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Citaj bolan u potpisu usli bugari u sofijucassanova je napisao/la:Neki Bugari se spominju , napadač i vezni- menađer koji je i Ćuluma doveo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Što se mene tiče Zeba, lijevi bek , i dobar napadač puna mi kapa. S tim da produže Bučan i Bešlija. 
1996
govori u svoju ime,hvala BOGU pa OSIM nesluša pojedincechichak je napisao/la:Necemo Spalevica u plavom dresu!!!
-
drug
sreca pa ne slusa ni tebeharinjo je napisao/la:govori u svoju ime,hvala BOGU pa OSIM nesluša pojedincechichak je napisao/la:Necemo Spalevica u plavom dresu!!!
harinjo je napisao/la:govori u svoju ime,hvala BOGU pa OSIM nesluša pojedincechichak je napisao/la:Necemo Spalevica u plavom dresu!!!
Ja ga također ne bi volio vidjeti a tako misli i 90% navijaca Zelje, iz jednog razloga sto taj momak jednostavno nema respekta prama nama navijacima, ako jedan igrac otvoreno provocira na razne nacine navijace i onda treba da dodje u klub od mene ce prvog biti docekan na noz
Mes Que Un Club
A bugari?cassanova je napisao/la:Što se mene tiče Zeba, lijevi bek , i dobar napadač puna mi kapa. S tim da produže Bučan i Bešlija.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma nekako mi to izgleda u ovom trenutku nerealno, spominju se ,a i nisam upućen u njihove sposobnosti.pile87 je napisao/la:A bugari?cassanova je napisao/la:Što se mene tiče Zeba, lijevi bek , i dobar napadač puna mi kapa. S tim da produže Bučan i Bešlija.
1996
Prijatelju potpuno si u pravu,prva obaveza uprave kada je stadion u pitanju trebala bi biti izgradnja juzne tribine i njeno pokrivanje.Kada bi se uradila kako treba na njoj bi se moglo smjestiti najmanje 12.000 navijaca,kakvo bi tek onda navijanje bilo na tako pokrivenoj tribini.Nije mi jasno sta su navalili da izgrade istok koji bi vecinom koristili gostujuci navijaci,prvo neka urade navijacki kop svojim navijacima koji su i po najvecim vremenskim nepogodama navijali svim srcem.Prvo rekonstrukcija JUGA pa zapada pa tek onda istoka,mislim da bi i zvanicni predstavnici navijaca takav redosljed predloziti upravi.Hamo je napisao/la:Raja kako bi se donji dio JUGA mogao ureditiMogli bi mi neku akciju organizovati da se sredi JUG.Šta mislite
:ugeek:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
amar na BHT komentarise njemacka bih

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
A vidim Dodik gotivi baš ove svoje pulene 5,5 miliona za izgradnju stadiona..., a Sarajevo ni 200.000 milja neda ,stisli se... 
1996
sreca pa ne slusa ni tebe[/quotedrug je napisao/la:harinjo je napisao/la:govori u svoju ime,hvala BOGU pa OSIM nesluša pojedincechichak je napisao/la:Necemo Spalevica u plavom dresu!!!
ja nepišem gluposti po forumu,hoću ovog neću onog--ŽELJO je na prvom mjestu i ko god dođe a pokaže se ko pojačanje dobro došo!
Rođene će ovog ljeta sasvim sigurno napustiti Hadžiđulbić, Čolić, Knežević, Džafić, Osmanagić, Salihović, a vrlo vjerovatno i Kadić, Asim Škaljić te Majkić
Ovdje se mora nešto ubosti.
Ovdje se mora nešto ubosti.
1996
od tih iz veleza dobri bi bili colic,dzafic i osmanagic
Moramo iskoristiti ovakve šanse, eno i Slobodu napušta par odličnih igrača, istekli im ugovori. Može se fino iskoristiti situacija
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Knezeviccala je napisao/la:od tih iz veleza dobri bi bili colic,dzafic i osmanagic
-
plava_pruga
- Kontakt:
Bio bi red da Osim konacno sazna ko mu dolazi u klub, treba mu neko javiti od nas!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, Uniited i 40 gostiju.