Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Andrej
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Andrej » 14 feb 2016, 01:04

:lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 feb 2016, 01:06

Pogba je napisao/la:
Huska je napisao/la:Barzagli :bow: poslije Neste najjači talijanski stoper...
Drago mi je sto je neko ko nije juventino ovo spomenuo. Ne mora ni biti priblizno tacno, ali, jedan od najboljih stopera koje je Juve ikada imao, a imao ih je strasnih. Nevjerovatan je, tacan, uvijek na mjestu, uvijek koncentrisan. Jos od njegovog dolaska u Juventus jedan od najboljih u Evropi, a brutalno podcijenjen svih ovih godina. Steta te teze povrede zbog koje je prosle godine dosta bio van terena.

Mozda sam previse subjektivan, ali ne vidim boljeg i konzistentnijeg stopera u Evropi. A i da ga ima ne bih ga mijenjao za Barzaglia.
Covjeka treba klonirati, vec blizu 35 i bojim se da na vrhunskom nivou ima jos jednu sezonu nakon ove.
On i Buffon su vam kao svi ostali zajedno u odbrani, jesu i ostali igracine, ali ova dvojica sve dizu na najveći mogući nivo... Uzivam gledati Buffona kao pravog vodju ekipe, pojava, autoritet sve... Jedino to juventus jos ima u ekipi...

Inace ovaj niz pobjeda drzi Inter sa 17,a Juve ako pobjedi bolognu u sljedećem kolu, za 17 u nizu igra bas sa Interom :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 feb 2016, 01:07

volim gledati italijane kad igraju sa drugim, ali gledati italijane protiv italijana? o bože kakva je to psihička yebada. kao da gledam travu kako raste dok kiša pada snijeg u oči
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

KevinDurant35
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la KevinDurant35 » 14 feb 2016, 01:16

DANTES je napisao/la:volim gledati italijane kad igraju sa drugim, ali gledati italijane protiv italijana? o bože kakva je to psihička yebada. kao da gledam travu kako raste dok kiša pada snijeg u oči
Pojma ti nemas. Calcio je namijenjen samo za fudbalske sladokusce,nesta slicno kao i filmski klasici,nisu za svakog.

Partenopei
Kontakt:

Post Postao/la Partenopei » 14 feb 2016, 02:10

KevinDurant35 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:volim gledati italijane kad igraju sa drugim, ali gledati italijane protiv italijana? o bože kakva je to psihička yebada. kao da gledam travu kako raste dok kiša pada snijeg u oči
Pojma ti nemas. Calcio je namijenjen samo za fudbalske sladokusce,nesta slicno kao i filmski klasici,nisu za svakog.
:thumbup: :kralj:
Izgubili jesmo, ali moram priznati(kada su se strasti malo smirile :D ) da je veceras je bila ljepota gledati takticko nadmudrivanje Sarrija i Allegrija. Mozda je do mene, ali meni je jednostavno draze pogledati ovakav mec u kojem padne jedan ili nijedan gol, nego Liverpool - Norwich u kojem padne devet.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 feb 2016, 02:34

slika

slika

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 14 feb 2016, 03:03

Partenopei je napisao/la:
KevinDurant35 je napisao/la:
:thumbup: :kralj:
Izgubili jesmo, ali moram priznati(kada su se strasti malo smirile :D ) da je veceras je bila ljepota gledati takticko nadmudrivanje Sarrija i Allegrija. Mozda je do mene, ali meni je jednostavno draze pogledati ovakav mec u kojem padne jedan ili nijedan gol, nego Liverpool - Norwich u kojem padne devet.
Svakom pravom ljubitelju Serie A je ovakva utakmica milina za gledati... Isto je bilo i prije koji tjedan kad su igrali Juve i Roma...
Ovo je bila ljepotica mjeseca :D

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 14 feb 2016, 09:06

Marvin je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:@IlPrincipino, moze li kakav pregled talijanskih portala da ih ne obilazim sad sve. :D
A moze i ekskluziva sta je Dybala jeo nakon tekme. :mrgreen:
Cuj sta je jeo? Pa zna se
slika
:mrgreen:
Vidi ih sto slave pobjedu u tekmi koja do juce do 10 sati nije nista odlucivala.Titula je vasha.Bolje postavite go za nas koji nismo gledali to smece od utakmice.

Barzali najbolji stoper poslije Neste... :roll: :roll:
Murillo=JJ

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2016, 09:32

Ne bi rekao da se nesto pretjerano slavi, vise se prisjeda na muku određenim hejterima i ucesnicima gay partija :kafa:
Wallzagli je najpametniji stoper kojeg sam gledo u zadnjoj deceniji :bow:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 14 feb 2016, 09:37

Sissoko je napisao/la:Ne bi rekao da se nesto pretjerano slavi, vise se prisjeda na muku određenim hejterima i ucesnicima gay partija :kafa:
Brate ima li veceg Gay partya od vaseg copora. Pa vi jedan drugom postove zavrshavate. :)
Murillo=JJ

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2016, 09:48

SampiJuve je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Ne bi rekao da se nesto pretjerano slavi, vise se prisjeda na muku određenim hejterima i ucesnicima gay partija :kafa:
Brate ima li veceg Gay partya od vaseg copora. Pa vi jedan drugom postove zavrshavate. :)
Ucesnici tog partija su raznih boja, velika ljubav vlada uglavnom kad se krene protiv copora...stope se razne boje i cine onu dobro poznatu gay zastavu.
:kafa:
Copor ko copor, zna se matrica ponasanja copora ako vec hocete tako da nas predstavite.
Mozemo se i drugacije postavit...pojedinci razlicith boja se cesto udruze i ponasaju coporativno kao i mi samo sto oni/vi cinite gay copor. :D

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 feb 2016, 09:53

Odličan derbi, obje ekipe izuzetno jake i drago mi je da nakon par sezona imamo dvije ekipe koje ce do kraja se haman boriti za titulu.Još je 39 bodova u igri, a nece ni Juve ni Napoli dobiti sve mečeve do kraja i to je činjenica.

Mislim da novog prvaka nećemo saznati do samog kraja šampionata, kao ni sve učesnike LP-A.

Da se malo osvrnem na priču oko Barzaglija, jeste odličan stoper i tako vec 3-4 sezone.Ali reći da je odmah poslije Neste je pomalo neozbiljno.

Također neko je pokušao izjednačiti Inter i Milan, i to je neozbiljno.Jer da Moratti i co. nisu iscenirali najvecu prevaru u historiji fudbala i dan danas bi Inter cekao na Scudetto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 14 feb 2016, 10:00

@Sisoko
Bozanstveno receno :)
Romagnoli13 je napisao/la: Također neko je pokušao izjednačiti Inter i Milan, i to je neozbiljno.Jer da Moratti i co. nisu iscenirali najvecu prevaru u historiji fudbala i dan danas bi Inter cekao na Scudetto.
Sta je bilo 80-ih jel i tada Moratti iscenirao. :roll:

Vi i Juve uvijek idete u isti kos, ali ne zbog velicine i osvojenih trofeja, valjda je to jasno.
Murillo=JJ

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 14 feb 2016, 10:02

Proce Faropoli proce i vasi 5 min,,,
Zadnja izmjena: bianconeros, dana/u 14 feb 2016, 10:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Forza Juventus ohhhhh..

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 14 feb 2016, 10:05

bianconeros je napisao/la:Proce Faropoli proce i vasi 5 min,,,
Imal u coporu neki prevodilac?

Idi skolu uci jadan ne bio mani se teorija zavjera.

Barzagli = Nesta
Murillo=JJ

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 14 feb 2016, 10:10

SampiJuve je napisao/la:

Barzagli = Nesta
Izmislit ce cika Moratti opet nesta pa valjda docekate opet neki 5 min :zviz:

Forza Juventus ohhhhh..

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2016, 10:11

SampiJuve je napisao/la:

Barzagli = Nesta
Ne možeš "školu učit" :kafa:

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 14 feb 2016, 10:13

Sissoko je napisao/la:
SampiJuve je napisao/la:

Barzagli = Nesta
:urnebes: :urnebes:

Sisoko ti si gigant ovog foruma.
Murillo=JJ

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2016, 10:22

SampiJuve je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
SampiJuve je napisao/la:

Barzagli = Nesta
:urnebes: :urnebes:

Sisoko ti si gigant ovog foruma.
A school is an institution designed for the teaching of students (or "pupils") under the direction of teachers.
The word school derives from Greek σχολή (scholē), originally meaning "leisure" and also "that in which leisure is employed", but later "a group to whom lectures were given, school"

Škola je institucija gdje se usvaja i razvija znanje, ne možeš "učit instituciju", pišeš apsurdne stvari koje se kose sa zdravom logikom. :kafa:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 feb 2016, 10:26

SampiJuve je napisao/la:@Sisoko
Bozanstveno receno :)
Romagnoli13 je napisao/la: Također neko je pokušao izjednačiti Inter i Milan, i to je neozbiljno.Jer da Moratti i co. nisu iscenirali najvecu prevaru u historiji fudbala i dan danas bi Inter cekao na Scudetto.
Sta je bilo 80-ih jel i tada Moratti iscenirao. :roll:

Vi i Juve uvijek idete u isti kos, ali ne zbog velicine i osvojenih trofeja, valjda je to jasno.
Bili ste velika nula od 1989 do 2006 i najveće prevare u modernoj historiji ove lijepe igre.Juve je izbačen, Milanu oduzeti bodovi, hajde taj deficit i nije bio toliko golem, ali odluka o tome da li će Milan u LP-a naredne sezone, maksimalno je prolongirana i tako je Milan bio stjeran u kutak što se tiče eventualnih pojačanja.Jer u klubu nisu znali kakva ih sudbina čeka.

Čini mi se da je Ibra još tad trebao u veći klub iz Milana, ali pošto nije bila jasna situacija oko toga šta će biti sa Milanom onda je otišao u manji klub.Ali hajde, možda je ta informacija netačna, ako jeste onda halalite.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []