Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Prometheus
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Katastropha dan
Ko se razumije u NBA u vezi trica,zakucavanja itd ko bi mogao tu da pobjedi ?
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- muhamed121
- Kontakt:
U tricama Curry mislim da nema konkurencije a zakucavanja 99,9% Lavine al sama i kladionica zna sta radi 1,40 premala granicaado899 je napisao/la:Ko se razumije u NBA u vezi trica,zakucavanja itd ko bi mogao tu da pobjedi ?
Hvalamuhamed121 je napisao/la:U tricama Curry mislim da nema konkurencije a zakucavanja 99,9% Lavine al sama i kladionica zna sta radi 1,40 premala granicaado899 je napisao/la:Ko se razumije u NBA u vezi trica,zakucavanja itd ko bi mogao tu da pobjedi ?
Valjda ce neko postaviti nesto

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
A majku ti yebem vazda zamalo za jake pare.A uzet cu ja njih uskoro pa crko makar

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Uze Towns ovaj skills challenge,bila najveca kvota na njeg.
-
- Kontakt:
Jestel skontali da primier nije ukino kvote , ja u 22:22 uplatio pare na thomasa i Townsa..
Da je love pa pokusati i McCollum-a za trice previse je on ovdje podcijenjen 
Ja nisam ni znao da nije takmicenje pocelo sad dosao iz grada i da odigram bilo je 2:15 i kvote su sve bile iste znaci u 2:15 je to bilo taman kad je pocelo finale izmednju Townsa i Thomasa jbg nisam znao da je pocelo

Ja nisam ni znao da nije takmicenje pocelo sad dosao iz grada i da odigram bilo je 2:15 i kvote su sve bile iste znaci u 2:15 je to bilo taman kad je pocelo finale izmednju Townsa i Thomasa jbg nisam znao da je pocelo
Zadnja izmjena: Bihac96, dana/u 14 feb 2016, 02:32, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Haha svaka cast majstore nek si ih uzeoManijakxxx je napisao/la:Jestel skontali da primier nije ukino kvote , ja u 22:22 uplatio pare na thomasa i Townsa..
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
pa jel moguce ovo? stavili da pocinje u 2:30xaves je napisao/la:Haha svaka cast majstore nek si ih uzeoManijakxxx je napisao/la:Jestel skontali da primier nije ukino kvote , ja u 22:22 uplatio pare na thomasa i Townsa..
a uplatio samo po 25km :/
Zar je neko pomislio da moze prevarit premier.Za skils chalenge uplate iza 2 sata kvota 1 

Moze neko uplatit na racun u premieru, saljem kredit
-
- Kontakt:
@adis,ispratio sam te,dobro je krenulo,ali nemogu naci koliko je dao popovic?Gledam na acb ali jos stoji 0:0?!Da nemas negdje drugo da pratis?adis30 je napisao/la:Prodje i ovajadis30 je napisao/la:
Odigra nesto da se isprati
Rusija - Španjolska 2 1,60
Juve-Napoli CK ne 1,55
San Lorenzo - Sarmiento Junin 1 1,60
kfc 3,97![]()
Fuenlabrada - Unicaja 1
M.Popovic 12,5 više
kfc 4,63
Pokusacu traziti iznenadjenje na Fuenlabradu koja ima solidan roster jako su dobar domacin sa omjerom 8:2,posljednjih 6 meceva kuci su dobili medju kojima i velike ekipe poput Gran Canarie i Real Madrida.Mislim da i danas imaju sanse protiv Unicaje koja je prilicno los gost sa omjerom 3:7,ovo im je treci mec u 7 dana pa su mozda pomalo umorni+su nesto oslabljeni neigranjem Smitha.
M.Popovic sjajni play Fuenlabrade lider svoje ekipe u odlicnoj formi na zadnjih 6 meceva ima 5 overa i to daleko preko ove granice,samo u posljednjem mecu protiv Seville stao na 10p uz dosta los sut za tricu 2/10.Ocekujem danas da bude nesto precizniji i da vodi svoju ekipu do pobjede.
-
- Kontakt:
od 58 koševa, popović samo 5, nevjerojatno
Hocu da uplatim reala da ce preokrenut u trecoj 10 - 18 rezultat kvota 6 i kmetnovi ne otkljucavaju tekmu yebem im sve.. naravno real 21-0 seriju napravio.. -.-
- Prometheus
- Kontakt:
Arsenal pobijeda za 2400eura
EDIT. Pa Jel ovo normalno majke ti. Napišem ovde i odmah kontra
EDIT. Pa Jel ovo normalno majke ti. Napišem ovde i odmah kontra
Ajax 3+ i Milan 1 za pare

Ajde groningen jedan gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.