Da me ispostujusuptilnirocker21 je napisao/la:morali su oni primitimilanist je napisao/la:2-1

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Da me ispostujusuptilnirocker21 je napisao/la:morali su oni primitimilanist je napisao/la:2-1
tvoje znanje ili donarumino neznanje?milanist je napisao/la:
Da me ispostujuznanje moj pobro znanje
Tu je to oboje, ne zamjerim mu nimalo, sve dok i ja i Milan dobro prodjemo. Salu na stranu, mozda jest i njegov gol, ali koliko nas je puta samo izvadio do sada, mora i on nekada pogrijesiti, jos uz to veoma je mlad i neiskusan, naucit cesuptilnirocker21 je napisao/la:tvoje znanje ili donarumino neznanje?milanist je napisao/la:
najgore od svega je sto sam mislio da sam igrao 2-1. ja se obradovao kad ga milan primi, krenuo da updateujem rezultate i vidim da sam igrao 2-0milanist je napisao/la:Tu je to oboje, ne zamjerim mu nimalo, sve dok i ja i Milan dobro prodjemo. Salu na stranu, mozda jest i njegov gol, ali koliko nas je puta samo izvadio do sada, mora i on nekada pogrijesiti, jos uz to veoma je mlad i neiskusan, naucit cesuptilnirocker21 je napisao/la:tvoje znanje ili donarumino neznanje?milanist je napisao/la:
Nije valjda da si ko i Chini igrao 2-0 ?
Morat cu se poceti i kladiti bgm, probati koju marku na kladioni navuci
Ma nije to nikada ni bio problem. Sva administracija se sredi za tri minute. Fol je sto takmicenje traje predugo i kad pomjesas monotoniju sa zastatkom uz nesigurnost nagrade onda je logicno da raji prestane biti zanimljivo. Da se odmah uplatilo i da je bilo nagrada svako kolo da drzi sve u zivotu bilo bi zanimljivije. Ovako ja 50 bodova zaostatka, mogu samo kcu svirat. Iako ja naravno i dalje podrzavam takmicenje i cestitam onom ko pobjedi i naravno placam svoj dio za taj dresmilanist je napisao/la:Ja sam se bio dobrovoljno javio da vam pomognem oko toga, al' Chini se pobojao konkurnecijetako da je to prestalo piti vode......
sumnjalo se dok sam bio u top 3 tamo nekada dok je inter pobjedjivao a juventus gubioSampiJuve je napisao/la:Da se razumijemo, niko na tebe ne sumnja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.