Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Nije interesantno kad dominira. Na to smo već navikli. Bar na klupskom nivou.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kapiten standardno dobar danas 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Spahic od prvi minute protiv Gladbacha.
Skim se je ono zakacijo kad je sudija svirao foul? Izmedju 1:1 i 2:1
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Spaha igra doktorski I UVIJEK SMIRENO BEZ PANIKE .Zadrzace njega Hamburg jos godinu dana sto posto .
Kapetan asistiro Ilicevicu za 3. go ?

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
asistencija Spahe.
Bravo Spaha majstore.
Dobro je izgledo nazad a vrlo opasan iz prekida naprijed gdje je bas asistirao glavom/ramenom za pobjednicki gol.

http://www.bild.de/sport/fussball/emir- ... .bild.html
Spahic je stara skola. Njegov ormaric u svlacionici je najuredniji od svih HSV igraca. Uredan i sortiran/razvrstan kao u vojsci. Svoje kopacke takodjer cisti sam, a na djonu njegovih patika necete pronaci ni komad trave."Spahic steht für die alte Schule. Sein Spind in der Kabine ist der ordentlichste aller HSV-Profis. Aufgeräumt und sortiert wie beim Militär. Seine Fußball-Schuhe wäscht er immer selbst ab. Auch an der Sohle der Laufschuhe wird man bei ihm keine Grashalme finden..."
Inace poceli su se voditi pregovori oko novog ugovora koji istice na kraju ove sezone...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- JohnCleese
- Kontakt:
Postujem ga, samo dalje od reprezentacije 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Igrat ce do 45-te 

S kakvim invalidima on igra to je za ne povjerovati.
- provokatorII
- Kontakt:
TikTak je napisao/la:Je li se on oprostio od repke?
Majke ti, bi li ti da si u zivotnoj formi otisao iz repke?
Inace. Emiru svaka cast, iako su godine tu, ipak je forma na top nivou. Ne bih se zacudio da bude jedan od kljucnih igraca u kvalama za SP, a ako Bog da zdravlja, da se na SP-u casno oprosti od repke.

Udri, Spaha, nek palija ječi.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Spaha na drugoj stranici,a danas odigrao maestralnu utakmicu,ukin'o Vedu sa terena,ne znam zasto ga svi guraju u reprezentativnu penziju kad jos uvijek nazalost za koplje iznad svih stopera koje imamo,sto se mene tice moze igrati za repku dokle god zeli

Kakav doktor,prekuco
I od luzerskog i raspadnutog Hamburga je napravio dosta solidan tim.

I od luzerskog i raspadnutog Hamburga je napravio dosta solidan tim.
Upravo tako, za koplje...ma za 3 koplja iznad svih i treba ga moliti da igra makar ove kvalifikacije. Veliki PROBLEM je koga staviti pored njega, mozda ipak Zukanovic jer je najstandardniji, a koga staviti ako on nije tu...ma to bi tek bila katastrofa.MiiisssskeeBh je napisao/la:Spaha na drugoj stranici,a danas odigrao maestralnu utakmicu,ukin'o Vedu sa terena,ne znam zasto ga svi guraju u reprezentativnu penziju kad jos uvijek nazalost za koplje iznad svih stopera koje imamo,sto se mene tice moze igrati za repku dokle god zeli![]()
![]()
![]()