Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
Ono kad se iznervirao zbog popusta, kontao da je zakasnio 
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 05 feb 2016, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
ja ba
ja kontam evo ga, neko jaci od njeg sad ce ga prebit, kad lik zakasnio na popuste na pijaci 
naprijed rejal
Po meni najjača scena u sezoni. Koja genijalnost jbte. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jaka je i ona scena kada je zakuho sa komarcem 
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Generalno su sve prejake (doduse imam jos 4 epizode do kraja). Sad sam se sjetio i one kad svi iz klase S sjede u onom HQ i iscitava redom sve heroje prema broju jedan, i na kraju pokaze njega , Klasa B mjesto 63 hahahahhaha, umro sam 
naprijed rejal
-
BordoArmy88
- Kontakt:
[youtube][/youtube]deno_TM87 je napisao/la:Migi![]()
"Migi.. Handle the defense!"
[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Znači vrijedi gledanja. Čujem mnoge preporuke za taj anime , a jedan je od rijetkih koje nisam nikako gledao od ovih zimskih. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
zahvaljujem,odgledat ce se ako Bog da.deno_TM87 je napisao/la:![]()
![]()
[youtube][/youtube]
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: Anime, manga
Meni je dovoljno samo pogledati 'new & hot' listu na kissanime.to ako želim znati koji je najbolji od ovih ongoing.Maestro^^ je napisao/la:Znači vrijedi gledanja. Čujem mnoge preporuke za taj anime , a jedan je od rijetkih koje nisam nikako gledao od ovih zimskih.
Re: RE: Re: Anime, manga
Ma ja pratim više lista , tako da su tu mišljenja podijeljena.BordoArmy88 je napisao/la:Meni je dovoljno samo pogledati 'new & hot' listu na kissanime.to ako želim znati koji je najbolji od ovih ongoing.Maestro^^ je napisao/la:Znači vrijedi gledanja. Čujem mnoge preporuke za taj anime , a jedan je od rijetkih koje nisam nikako gledao od ovih zimskih.
Skoro od 90% ongoing anime-a sam pogledao prvu ep. i onda odlučivao hoću li gledati ili ne , ali kod Erased-a mi je sinopsis na prvu djelovao dosadnjikavo , a ono ispade najbolji ongoing anime ove zime.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dobar anime
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Imam pitanje za one koji su gledali Code Geass,naime završio sam prvu sezonu (R1) i krenem gledati drugu (R2),ali ima rupa u radnji,tj. nema nastavka na završetak prve sezone.
Hvala 
it's football day
Znači u toku radnje će biti sve objašnjeno? Ok,hvala,mislio sam da ima neka specijal epizoda ili slično,nastavljam iste sekundeAjsKjub je napisao/la:nastavi gledat, nema nikakvih rupa
it's football day
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma sve brate "na tanane" i u detalje, bez rupa!Baboon je napisao/la:Znači u toku radnje će biti sve objašnjeno? Ok,hvala,mislio sam da ima neka specijal epizoda ili slično,nastavljam iste sekundeAjsKjub je napisao/la:nastavi gledat, nema nikakvih rupa
Pogledao i ja Cowboy Bebop nakon dugogodišnjeg "odlaganja" misleći da su noviji naslovi prioritet...e jesam se pokajao što ranije nisam pregledao; koja genijalnost, komedija, akcija, opuštanje a prije svega MUZIKA...pa svaku epizodu barem jedna nova pjesma koja OTKIDA...nekada instrumental, rock, blues, klasika...ma sve je zastupljeno! Kraj epski!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Napokon smo dočekali kraj Narutovim fillerima , ali i u ovoj canon epizodi bukvalno ništa novo nije bilo , opet neka prisjećanja. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.