Fútbol Sudamericano
Re: Fútbol Sudamericano
Napravio je Palmeiras, odlicna sezona. Nisu se vracali u Seriju B i osvojili su kup i to mlatnuli Santos u finalu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jao kako ce Bolanos da trpa u Gremiju.Ocekujem da zabije 20+ golova.
Grupe u Copi odlicne.
River dobio uslovno najlaksu grupu a Boca najtezu.Cileanci uz Argentince su mi daleko najgotivniji i sviju vam moze li mi neko objasniti kako biraju koje Meksicke ekipe igraju Copu.Znam da najbolje ne igraju nego ove lijeve i to me nervira.Ili nek igraju najbolje ili da ne igraju nikako bem ti Pumas i te zajebancije.
Grupe u Copi odlicne.
River dobio uslovno najlaksu grupu a Boca najtezu.Cileanci uz Argentince su mi daleko najgotivniji i sviju vam moze li mi neko objasniti kako biraju koje Meksicke ekipe igraju Copu.Znam da najbolje ne igraju nego ove lijeve i to me nervira.Ili nek igraju najbolje ili da ne igraju nikako bem ti Pumas i te zajebancije.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa oni sto su igrali finala MX-a igraju onu CC ligu prvaka a oni iz polufinala Copu. Taki sam nesto citao. Gremio pravi opake stvari.Manuel je napisao/la:Jao kako ce Bolanos da trpa u Gremiju.Ocekujem da zabije 20+ golova.
Grupe u Copi odlicne.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Znaci tako biraju ko ce igrati.Hvala buraz.
Gremio bi ove godine mogao daleko otici u Copi a mozda da se bore i za titulu u ligi.Morat cu ih ispratiti.Steta sto Bolanos nije vec u Evropi.
Gremio bi ove godine mogao daleko otici u Copi a mozda da se bore i za titulu u ligi.Morat cu ih ispratiti.Steta sto Bolanos nije vec u Evropi.
- ASD
- Kontakt:
A slozili su mozda i najskuplju ekipu u ligi, doveli su prvog golmana Santosa da im grije klupu.Bolanos je napisao/la:Napravio je Palmeiras, odlicna sezona. Nisu se vracali u Seriju B i osvojili su kup i to mlatnuli Santos u finalu.
Ove sezone od poznatijih su tu Dracena i Jean, imaju mozda i najsiru ekipu u ligu, iako je za tu nagadu najveca konkurencija zbog prevelikog broja tekmi.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 13 feb 2016, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Gremio je zadnjih par sezona medju uzim favoritima za titulu u Brazilu, imaju prejaku ekipu ali ni blizu nisu osvajanju titule.Manuel je napisao/la:Znaci tako biraju ko ce igrati.Hvala buraz.
Ove sezone mogu do titule ubjedjen sam u to al ipak Corinthians se najvise pitaASD je napisao/la:Gremio je zadnjih par sezona medju uzim favoritima za titulu u Brazilu, imaju prejaku ekipu ali ni blizu nisu osvajanju titule.Manuel je napisao/la:Znaci tako biraju ko ce igrati.Hvala buraz.
Povede Sarmiento a tek pocelo
Vecer derbija:
Brazil:
Corinthians-Sao Paulo
Vasco-Flamengo
Argentina:
Rosario-Newell's
Venecuela:
Zamora-Mineros
Bolivija:
Strongest-Bolivar
Brazil:
Corinthians-Sao Paulo
Vasco-Flamengo
Argentina:
Rosario-Newell's
Venecuela:
Zamora-Mineros
Bolivija:
Strongest-Bolivar
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- ASD
- Kontakt:
Mozda ce se drzati Rosario-Newells na racunaru dok se bude gledala Serija A na telki.
Od ostalih se mozda pogleda sad u sedam Leon-Guadalajara, nisam nikako ove sezone gledao meksicku ligu.
Od ostalih se mozda pogleda sad u sedam Leon-Guadalajara, nisam nikako ove sezone gledao meksicku ligu.
Ja evo tek upalio da gledam derbi Rosarija.
Totalno zaboravio na ovaj mec
Ne mogu vam opisati koliko su mi dojadile ove lige u Evropi.Ne znas ko vise namjesta a i atmosfera Boze sacuvaj.
Totalno zaboravio na ovaj mec
Ne mogu vam opisati koliko su mi dojadile ove lige u Evropi.Ne znas ko vise namjesta a i atmosfera Boze sacuvaj.
Joj koja spica majku mu 
- ASD
- Kontakt:
Za sad nivo neizvjesnosti kao na vecini sarajevskih derbija 
Ne moze niko opucati ni pored gola
Evo Sao Paulo opet zijani od velikog Corinthiansa
Evo Sao Paulo opet zijani od velikog Corinthiansa
- ASD
- Kontakt:
Meni je smijesno vidjeti da Brazilci igraju te drzavne lige, ali te drzavne lige su im dala mnoga lokalna rivalstva sirom Brazila.(malo koja drzava se time moze pohvaliti).
Gledao sam reportazu iz Recifea pred svjetsko gdje lik prica kako grad Recife ima tri velika fudbalska kluba (Sport, Nautico i Santa Cruz)
To je susta suprotnost u odnosu na Argentinu gdje se fudbal iskljucivo igra po Buenos Airesu i okolini.
Gledao sam reportazu iz Recifea pred svjetsko gdje lik prica kako grad Recife ima tri velika fudbalska kluba (Sport, Nautico i Santa Cruz)
To je susta suprotnost u odnosu na Argentinu gdje se fudbal iskljucivo igra po Buenos Airesu i okolini.
Ma mnoge klubove i odrzavaju te lokalne lige gdje jedan Ituano i Recife zarade za par tekmi ko za citavu sezonu kad igraju nize lige.Jeste da se igra u Brazilu sirom zemlje za razliku od Argentine ali ipak niko ne voli fudbal i nigdje nije atmosfera ko u Argentini.Pa u ovoj Paulisti nekad bude manje od 5 hiljada ljudi dok u drugoj Argentinskoj imas ekipa gdje hladno bude svaku tekmu preko 10 hiljada.
- ASD
- Kontakt:
Htio sam napisati da ce ga Larrondo zabiti jer se puno trudio u prvom poluvremenu (radi se o jako borbenom igracu), ali nisam smio s obzirom na prilike. 
- ASD
- Kontakt:
To je istina, Brazilci vole igrati fudbal, ali ga ne vole gledati i nekako su mi previse umisljeni, svi misle da su najbolji u njemu pa mi nikako ne ide njihov mentalitet i gledanje utakmica.Manuel je napisao/la:Ma mnoge klubove i odrzavaju te lokalne lige gdje jedan Ituano i Recife zarade za par tekmi ko za citavu sezonu kad igraju nize lige.Jeste da se igra u Brazilu sirom zemlje za razliku od Argentine ali ipak niko ne voli fudbal i nigdje nije atmosfera ko u Argentini.Pa u ovoj Paulisti nekad bude manje od 5 hiljada ljudi dok u drugoj Argentinskoj imas ekipa gdje hladno bude svaku tekmu preko 10 hiljada.
Druga stvar, kod njih su izuzetne skupe ulaznice za razliku od Argentinaca.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 14 feb 2016, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
E bravo.To je to.Zna se ko najvise voli fudbal a to su Argentinci.
Larrondo
Larrondo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.