Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ja Alexisa ne bi pljuvao makar još jednu utakmicu jer svi znamo da mu treba malo više da uđe u ritam nakon utakmice i kad uđe ne zaustavlja se dok ga neko opet ne izbije iz kopačka ali činjenica je da je danas pred golom morao biti prisebniji i zaslužio je opravdane kritike. Samo što mi ne znamo kritikovat ko insani već odmah popljuvat ko da je Gervinho.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Popij tablete majke ti olakšaj nam svimaBigBigBang je napisao/la:PRestace biti luzeri kad nesto osvoje a ne kad pobjede kuci retardiranog Ranierija i Leicester sa 10 igraca.
Arsenal All The Way !
Ma Arsenal je sa Sanchezom dimenzija više,danas je bio ocajan ali i takav je bio konstantna opasnost po gol Leicestera,.
Ramsey me brine,nije to ni sjena od onog što može,.Mora to brže kad je s loptom u nogama,bez pretjeranog peljanja i davljenja lopte a što je najgore ne ide ga ni pred golom,.
Ramsey me brine,nije to ni sjena od onog što može,.Mora to brže kad je s loptom u nogama,bez pretjeranog peljanja i davljenja lopte a što je najgore ne ide ga ni pred golom,.
Po meni, Alexis treba da igra i iducu, mora uci u ritam. Vise me brine sredina i odbrana klimava. Nadati se da ce uspjeti da izvuku maksimum i odrzati ga do kraja sezone i nadati se kojem kiksu ostalih. Idemo dalje...
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Marsal
- Kontakt:
I dalje ne vjerujem da možemo do titule. Tek sad ulazimo u ludilo što se tiče rasporeda, trebali smo dosada imati nekih barem 6 bodova više da se možemo nadati. Zaista nisam optimista.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
City ostaje X do kraja, sto nam itekako pase. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Titulu smo mi zijanili protiv chelze i poola
Nismo mi titulu jos zijanili, fazon je stk moramo sa velikim mudima ici u goste Kokosima Manchi i Sitiju, pored toga da druge dobijamo sigurno, mislim da možemo i da se nadamo da drugi kiksaju jer kad smo mi kiksali drugi nisu pa red je da drugi kiksaju hahaha
Još 12 kola ljudi yebemu. pustite te priče o tituli
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo da iskoristim priliku da je.bem mater sudiji. Toliko.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Arsenal scouts monitored Leicester City midfielder N’Golo Kante during Sunday’s clash at the Emirates, according to reports.
The Sunday People report that Gunners boss Arsene Wenger has instructed club scouts to monitor the Frenchman closely for the remainder of the campaign via the Mirror.
anell je napisao/la:Nije dovoljno visok
slažem se

Sudija mi je stari.bega_afc je napisao/la:Samo da iskoristim priliku da je.bem mater sudiji. Toliko.
Belmin6 je napisao/la:Sudija mi je stari.bega_afc je napisao/la:Samo da iskoristim priliku da je.bem mater sudiji. Toliko.
Jes vidio ovih mojih pulena sto zakuhase. I protiv sudija igramo...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Gaya, lijevi bek, strasan potencijalanell je napisao/la:Ko je ovaj drugi i koju poziciju igra ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nisam gledao momka, znam samo da će biti teško izbaciti Nacha iz prve postave.miki_92 je napisao/la:Gaya, lijevi bek, strasan potencijalanell je napisao/la:Ko je ovaj drugi i koju poziciju igra ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jel to onaj što ga je Musonda prošlo kolo bacao na usta i navukao na dva žuta?miki_92 je napisao/la:Gaya, lijevi bek, strasan potencijalanell je napisao/la:Ko je ovaj drugi i koju poziciju igra ?
A.F.C. Bournemouth!
Nema ni 170.anell je napisao/la:Nisam gledao momka, znam samo da će biti teško izbaciti Nacha iz prve postave.miki_92 je napisao/la:Gaya, lijevi bek, strasan potencijalanell je napisao/la:Ko je ovaj drugi i koju poziciju igra ?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.