Neće on dobiti otkaz dok mu ugovor ne istekne , ako dobije otkaz plaćati ćemo Mancinia , Mazzaria i novog trenera.Tritolone je napisao/la:Nadam se da je Mancini bivsi vec veceras, dosta je ovog antinogometa i njegovih retardiranih odluka.
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
"We need to suffer. And we need to fight."
Mancini
nekad se stvarno pitam na koju je foru on trener, apsolutno nista, napadi katastrofa, odbrana sve gora i gora, zamjene uvijek kasne, skoro uvijek pogresnih prvih 11...
Eder
ja ne znam jel imao ista vise korisno od onog suta u proslom kolu cini mi se, jednostavno lik izgubljen nema ga nikako, Palaciu svaka cast, Icardi je najopasniji kada je Perisic u igri, jer jedino od njega moze ocekivat kakav normalan ventarsut i loptu iza odbrane...Vezni red ne postoji, Medel ocajan, Kondogbia los, Broz solidan...Telles
Steta za prvi zuti onako rano, ali opet uz Handu nas najbolji igrac...Murillo moze proci, Miranda i Kalinic ubili jedan drugog, a brat Nagatomo
Koja je njegova funkcija u ekipi ja stvarno ne znam...
Perisic opet odlican u onih par minuta
Manicni ce nas sa ovim svojim vodjenjem ekipe kostati LP...do sada smo pobijedili samo milan i romu od jacih utakmica i to u prvom dijelu, a sve ostale izgubili...
Eder
Perisic opet odlican u onih par minuta
Manicni ce nas sa ovim svojim vodjenjem ekipe kostati LP...do sada smo pobijedili samo milan i romu od jacih utakmica i to u prvom dijelu, a sve ostale izgubili...
Iskreno ljudiii iskreno ...
Ja ne mogu da vjerujem da od pocetka sezone mi nemamo dobru utakmicu ... Niko od nasih na forumu nije rekao da cemo biti prvi, svi smo bili prizemni, ali nam je bilo drago kako smo stajali na tabeli u prvom dijelu sezone i ipak je bilo nade u nama da ipak se tu nesto moze vise, iako nismo bili zadovoljni igrom.
Evo sad kazem, da igra nit smrdi nit smrdi ... Pa J*** ti sunce kako je tako je od pocetka sezone, nista se ne mijenja ... Uvijek isto, uvijek isto ... jel moguce to ?
Mancini je sad zasro, pokvario i ono malo atmosfere sto je bilo, jer ocigledno je da Jovetic, Ljajic ne igraju, znaci da se nesto izmedju desilo, jer Mancini je uvijek pravio zavrzlame sa igracima, kako u Man City tako i ovde opet ...
Ovo je jadno i mizerno ..
Ja ne mogu da vjerujem da od pocetka sezone mi nemamo dobru utakmicu ... Niko od nasih na forumu nije rekao da cemo biti prvi, svi smo bili prizemni, ali nam je bilo drago kako smo stajali na tabeli u prvom dijelu sezone i ipak je bilo nade u nama da ipak se tu nesto moze vise, iako nismo bili zadovoljni igrom.
Evo sad kazem, da igra nit smrdi nit smrdi ... Pa J*** ti sunce kako je tako je od pocetka sezone, nista se ne mijenja ... Uvijek isto, uvijek isto ... jel moguce to ?
Mancini je sad zasro, pokvario i ono malo atmosfere sto je bilo, jer ocigledno je da Jovetic, Ljajic ne igraju, znaci da se nesto izmedju desilo, jer Mancini je uvijek pravio zavrzlame sa igracima, kako u Man City tako i ovde opet ...
Ovo je jadno i mizerno ..
ima li ikakvih govorkanja o smjeni da i ja ponovo počnem pratit tekme? 
#Ausilio OUT
Mancini takticar, ovo je bolesno glupo.Nikakva igra jbm ti sve vise retardirano idi u tri picke materine!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Sreca pa se drogiram prije gledanja tekme.

Cekni josh malo.Jericho je napisao/la:ima li ikakvih govorkanja o smjeni da i ja ponovo počnem pratit tekme?
Nemoguce, onaj je bio cisto naporan, ovaj ima duha.arminz je napisao/la:Jesil ti onaj farukzidane?
Murillo=JJ
Ma tu sam i tražio,ali nije mi nesto htijelo skinut.Nasao u međuvremenuarminz je napisao/la:Hellas - Inter
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... l-match/#2
Inter - Chievo
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 03-02-2016
Uzivaj
Srećom me net počeo zezat pa nisam sinoć odgledao Fiorentinu uživo.Al evo spremna je snimka.
Izbori
Ti si lud cojk majke mi

Ako ne pogledam ne mogu komentirat/pljuvat kako treba,jbg
Izbori
Izbori
Onda nema potrebe da gledas, kreni redom sve i to je to, neces mnogo pogrijesiti
Ostavi Handa po strani, a ovo samo naprijed 
Nedavno nabasao na isjecak iz teksta o kosarci koji se savrseno moze primijeniti na situaciju u Interu.Pa kaze:
Ne vidim kako on ovo moze popravit.Jedino se klub s njim u veca sranja moze uvalit.Ako je to uopce moguce...
Izbori
Gluparije s bekovima,gluparije s centralnim veznim i ofenzivcima.To bi bilo to.Moze jedno vrijeme,al sto je previse previse je,a ovaj se u tome totalno pogubio i time negativno utjecao na ekipu.I druga stvar zbog koje je trenutno ovakva situacija je ovo:...nakon trećine sezone možda je vrijeme da se ______ odluči za striktnu rotaciju i podijeli definirane uloge jer stalno traženje vruće ruke može biti kontraproduktivno, posebice kada istovremeno neki imaju puno veći kredit nego ga zaslužuju.
Najvjerojatnije usko vezano uz prvo.sLucajni je napisao/la:Mancini je sad zasro, pokvario i ono malo atmosfere sto je bilo, jer ocigledno je da Jovetic, Ljajic ne igraju, znaci da se nesto izmedju desilo, jer Mancini je uvijek pravio zavrzlame sa igracima, kako u Man City tako i ovde opet ...
Ne vidim kako on ovo moze popravit.Jedino se klub s njim u veca sranja moze uvalit.Ako je to uopce moguce...
Izbori
INTER (4-4-2): Handanovic; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo; Biabiany, Brozovic, Felipe Melo, Perisic; Eder, Icardi. Allenatore: Mancini.
Mogao je barem danas ubacit Gnokouria al eto... Eder ako ni danas ne napravi nista treba vracat Stevana ili Adema. Palacio je bio ponajbolji u zadnje vrijeme a danas ga nema.
Valjda Melo ne usere nista...
Forza Inter
Mogao je barem danas ubacit Gnokouria al eto... Eder ako ni danas ne napravi nista treba vracat Stevana ili Adema. Palacio je bio ponajbolji u zadnje vrijeme a danas ga nema.
Valjda Melo ne usere nista...
Forza Inter
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Evo ga @Huska, sastav samo za tebe
Ocekujem da Mela opet zamijeni na poluvremenu. Ako Goku danas nije imo mjesta nece ni pocinjat do kraja sezone sigurno
Alvarez, Dodo i Ranocchia ce odigrat utakmicu karijere. Cassano ulazi zadnjih 10 minuta, zabija jedan, asistira za drugi i Sampdorija preokrece rezultat
Ocekujem da Mela opet zamijeni na poluvremenu. Ako Goku danas nije imo mjesta nece ni pocinjat do kraja sezone sigurno
Alvarez, Dodo i Ranocchia ce odigrat utakmicu karijere. Cassano ulazi zadnjih 10 minuta, zabija jedan, asistira za drugi i Sampdorija preokrece rezultat
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Palacio ne igra e jbt utakmica
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
[quote="Mago"]INTER (4-4-2): Handanovic; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo; Biabiany, Brozovic, Felipe Melo, Perisic; Eder, Icardi. Allenatore: Mancini.
Valjda Melo ne usere nista...I
Ma Mancini je toliko tvrdoglav, da neće malog ni ubacit i bit će prodan na kraju a mogli smo imati sad već boljeg veznog u najmanju ruku od Mela ili Broza!
Valjda Melo ne usere nista...I
Ma Mancini je toliko tvrdoglav, da neće malog ni ubacit i bit će prodan na kraju a mogli smo imati sad već boljeg veznog u najmanju ruku od Mela ili Broza!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kakva ekipa na tribini
Ćaća, capitano i debeli 
Boze koja gadljiva igra, nismo u stanju 2 normalna dodavanja napravit a da jedan od nasih mesara ne pukne loptu u aut ili u noge protivnika.
Iz nicega 1:0.
Koja zivotinja je Bia, jos da nauci nabacit
Boze koja gadljiva igra, nismo u stanju 2 normalna dodavanja napravit a da jedan od nasih mesara ne pukne loptu u aut ili u noge protivnika.
Iz nicega 1:0.
Koja zivotinja je Bia, jos da nauci nabacit
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nema Brozovica protiv Juventusa...
Sinoc Bonucci za krvnicki start ne dobiva suspendujuci karton,a ovaj jedva doceka za bzveze faul da da karton Marcelu
Al smo losi brate dragi...
Sinoc Bonucci za krvnicki start ne dobiva suspendujuci karton,a ovaj jedva doceka za bzveze faul da da karton Marcelu
Al smo losi brate dragi...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa to što ga neće biti protiv nas je vama plus.
A Bonucciu je bio ono prvi faul i daleko od krvničkog kao što si napisao. Ne pametuj.
A Bonucciu je bio ono prvi faul i daleko od krvničkog kao što si napisao. Ne pametuj.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nema veze sto je bio prvi, start je za zutiL'Avvocato je napisao/la:Pa to što ga neće biti protiv nas je vama plus.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma jok. Ni blizu.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.