FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kada bi isao neko Piric bi bio najbolja opcija po meni da ide. Ahmetovic, Zeba i Ordagic su bitniji..
Koji si ti idiot hahahahahahChinaglia je napisao/la:da nije Efendić
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
prije da će bti MehidićChinaglia je napisao/la:da nije Efendić
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:da nije Efendić
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napusta nas Efendic, ode u Bratstvo 
De ba, ko će ići pred sami kraj priprema...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Onaj sto je igrao protiv Zvijezde u drugom poluvremenuMortus je napisao/la:ljudi ne zajeb-ajite, sa Efom, ko će nam igrati desnog beka
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Ne bi valjalo da je Ordagić.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A mozda nas lik samo lozi

- tuzlak1987
- Kontakt:
Cuj ostati bez bitne karike 10 dana pred prvenstvo......ko i zasto.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
NYKnicks Fan je napisao/la:Onaj sto je igrao protiv Zvijezde u drugom poluvremenuMortus je napisao/la:ljudi ne zajeb-ajite, sa Efom, ko će nam igrati desnog beka
![]()
Efendić non si toca.
Ja mislim da taj mali i nije potpisao još uvijek. Bar ne za prvi tim. On ima svega 18 godina tako da mislim da će on igrati za juniore.
Svi bitniji su pod jakim ugovorima, valjda se onda i mi pitamo i postavljamo uslove.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma nije problem u tome, nego što ostajemo bez važnog igrača (ako to bude tako) desetak dana prije nastavka prvenstva a ionako nam je roster potanak. Nadam se da naši neće prodavati nikog.pinoglavi je napisao/la:Svi bitniji su pod jakim ugovorima, valjda se onda i mi pitamo i postavljamo uslove.
Pirić, Hamzabegović, Škahić, Kostić, Ivetić, Mehmedagić, Ordagić, Stjepanović, Zeba, Veselinović, Ahmetović, Govedarica i ajde još donekle Mehidić, Krpić i možda Haurdić s tim raspolažemo a da je za igru, to je 12+3 igrača, povrede,kartoni a dva fronta.
Baš zbog toga kažem, ako ne želimo ostati bez bitnog igrača 10 dana prije prvenstva onda nećemoThranduil je napisao/la:Ma nije problem u tome, nego što ostajemo bez važnog igrača (ako to bude tako) desetak dana prije nastavka prvenstva a ionako nam je roster potanak. Nadam se da naši neće prodavati nikog.pinoglavi je napisao/la:Svi bitniji su pod jakim ugovorima, valjda se onda i mi pitamo i postavljamo uslove.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako neko bitan ide to zbnači da ćemo dobiti dobru lovu. A vjerovatno je spremna i zamjena, kako bismo osigurali makar Evropu.
pare nam trebaju to je sigurno i vjerovatno će se iskoristiti većim dijelom da se pokriju raznorazna dugovanja....
pare nam trebaju to je sigurno i vjerovatno će se iskoristiti većim dijelom da se pokriju raznorazna dugovanja....
naloži nas tečo informacijom i nestade 
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Nemamo mi nikakve jake ugovore, Ahmetović recimo, da je htio u Tursku,otišo bi .Dobra volja to što je osto. Antalija i slični trening centri su i velika pijaca ,a mi jednostavno ne možemo spriječiti da recimo ovi Danci ne ošmekaju Ordagića i kažu haj' ti kod nas.Kolko god oni bili "mali" klub mogu mu dat kamaru više od nas, i u parama i u uslovima za napredak ,plus priliku da pobjegne sa ledina .I kolko znam skoro svi su pod ugovorom do kraja ove sezone, tako da i nema tu neke dobre love od prodaje. Morali bi uzet kolko se daje ,jer u junu već ne bi dobili ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.