Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Ima samo što je 8€-po utakmici !Rz88 je napisao/la:Onaj mene zanima u vezi velezove stranice, zar se nisu mogli gledati tekme direktno iz vrapcica, ja upado par puta nista nema, nema te opcija mozda sam usao na pogresno stranicu, pa ako znas da mi send stranic
unaprijed hvala.
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nećemo se sad svađat koga će prenosit.Bitno je da će ako Bog da biti prenos,pa neka bude i utakmica Velež-Travnik samo neka je Premier ligaška.Da više negledamo one dosadne švabe,talijane,engleze i ove ostale.Sad konačno možemo uživati u našoj Premijer ligi pravoj Bosanskoj.Konačno ćemo na malim ekranima moći gledati one famozne "prave premijer ligaške utakmice"
- RođeniMostar
- Kontakt:
to nešto loše ?Smail je napisao/la:Pa nećemo se sad svađat koga će prenosit.Bitno je da će ako Bog da biti prenos,pa neka bude i utakmica Velež-Travnik samo neka je Premier ligaška.Da više negledamo one dosadne švabe,talijane,engleze i ove ostale.Sad konačno možemo uživati u našoj Premijer ligi pravoj Bosanskoj.Konačno ćemo na malim ekranima moći gledati one famozne "prave premijer ligaške utakmice"

...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Ocito je mislio na vas najvece konkurente za ispadanje, pa ono, najlosiji nogomet, nema se sta narocito za vidjeti i tako, mislim, cisto onako gledajuci tablicu, prikazano, i to. 

- antipolitika
- Kontakt:
Aj kad bude derbi zacelja mozda bude i prijenosa...uglavnom mi bi rađe ove pri vrhu gledali nego modricu veleza i travnika te posusja.
1. Zrinjski 15 11 2 2 33:20 35(Ponos mostara
)
2. Slavija 15 8 5 2 21:13 29
3. Laktaši 15 8 3 4 26:18 27
4. Sloboda 15 7 3 5 19:11 24
5. Sarajevo 15 6 5 4 20:17 23(
6. Široki 15 7 1 7 26:16 22
7. Zvijezda 15 5 6 4 19:15 21
8. Željezničar 15 6 3 6 15:16 21(zasluzuje vrh)
9. Borac 15 6 2 7 18:16 20
10. Čelik 15 5 4 6 11:18 19
11. Leotar 15 6 1 8 14:25 19
12. Orašje 15 4 5 6 18:20 17
13. Modriča 15 4 4 7 15:21 16
14. Posušje 15 3 6 6 19:27 15
15. Travnik 15 3 4 8 14:26 13
16. Velež 15 3 2 10 15:24 11(ko mi je to zadnji?)

1. Zrinjski 15 11 2 2 33:20 35(Ponos mostara

2. Slavija 15 8 5 2 21:13 29
3. Laktaši 15 8 3 4 26:18 27
4. Sloboda 15 7 3 5 19:11 24
5. Sarajevo 15 6 5 4 20:17 23(
6. Široki 15 7 1 7 26:16 22
7. Zvijezda 15 5 6 4 19:15 21
8. Željezničar 15 6 3 6 15:16 21(zasluzuje vrh)
9. Borac 15 6 2 7 18:16 20
10. Čelik 15 5 4 6 11:18 19
11. Leotar 15 6 1 8 14:25 19
12. Orašje 15 4 5 6 18:20 17
13. Modriča 15 4 4 7 15:21 16
14. Posušje 15 3 6 6 19:27 15
15. Travnik 15 3 4 8 14:26 13
16. Velež 15 3 2 10 15:24 11(ko mi je to zadnji?)
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
treba da se prenose sve zanimljive utakmce pa tako i Velez-Travnik
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Zar nije bolja utakmica F.K. Sarajevo - n.k. celik ?
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Upravu si bolje da prenose fk sarajevo-NK Celikkorisnik je napisao/la:Zar nije bolja utakmica F.K. Sarajevo - n.k. celik ?

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Ja mislim da ce ovi prenosi biti glupost ,necu da ranim ali mislim da ce biti mazanje ociju javnosti i plus protekcija za sarajveske klubove.Evo pogledajte prva tri kola zeljo u gostima,sarajevo u gostima.Ja garantujem da se nece prenositi ni jedna utakmica borbe za opstanak ,evo zasto ne prenose Velez - Laktasi kad cjela drzava zna da je prodana utakmica, daj boze da nisam u pravu zivi bili pa vidjeli.
Pa ovo je tek pocetak,ali trazili smo prenose,cini se da cemo ih i dobiti sto je za svaku pohvalu.Za ocekivati je da ce ovi prenosi biti odradjeni traljavo i bez ikakve sheme,ali bolje ista nego nista.gavra je napisao/la:Ja mislim da ce ovi prenosi biti glupost ,necu da ranim ali mislim da ce biti mazanje ociju javnosti i plus protekcija za sarajveske klubove.Evo pogledajte prva tri kola zeljo u gostima,sarajevo u gostima.Ja garantujem da se nece prenositi ni jedna utakmica borbe za opstanak ,evo zasto ne prenose Velez - Laktasi kad cjela drzava zna da je prodana utakmica, daj boze da nisam u pravu zivi bili pa vidjeli.
Imamo klubove koji hoce prenos,a imamo klubove koji nece,pa prenosi onda ove koje hoce.
Odlucili su prenositi utakmicu Sloboda-Zeljo jer su ocijenili da ce ta utakmica biti najzanimljivija i po meni nisu pogrijesili,ali nebi pogrijesili i da su prenosili Sarajevo-Celik ili Borac-Zrinjski.
Evo vidim odmah su pocele price "trebali su prenosi moj klub",pa ja takvima savijetujem da ako su navijaci da idu na utakmice.
Ma yebo utakmice na TV to cemo ostaviti za simpatizere nego sigurno je bolje uzivo 

Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!
-
- Kontakt:
Ma ne uzimajte ovu vijest zdravo za gotovo,ja nista ne vjerujem dok ne vidim da je ugovor potpisan(ako do toga uopste dodje) i da su izasli s time u javnost i prezentovali to javnosti,savez je i u prethodnim godinama mazao oci javnosti,ko fol oni se trudili da dodje do prenosa,ali se "nisu mogli dogovoriti" sa tv kucama i klubovima,mora nam biti jasno da nazalost i u pojedinim upravama klubova-ima uhljupa kojima nije stalo da se tekme prenose live,nadam se da ovo nije trik saveza i da nece napraviti sabotazu(ako je uopste tacno da se vode pregovori sa BHT1) u posljednjem trenutku,tj.da traze nerealnu cifru od tv kuce i tako sve propadne,i prije je savez optuzivao tv kuce i klubove da su zbog njih propali navodni pregovori,a ovi prebacivali lopticu i odgovornost na savez i tako sve u krug.....blago receno,malo je cudno kako savez i klubovi ne zele pare od tv prava(sada ne dobivaju nista),kada i dodje do pregovora-onda savez i klubovi traze nerealne cifre,izgleda da to rade samo iz razloga da ne dodje do live prenosa,jer kako drugcije objasniti cinjenicu da nema live prenosa,klubovi i savez sada nemaju nikakvog profita a kada tv kuce i pokazu interesovanje onda se desi ono sto se desavalo proteklih godina,a to je nazalost,da nismo imali live prenosa.......cinjenica je i da se mnoge uprave klubova uopste ne bune za stanje u ligi,pa tako i po pitanju zasto nema live prenosa.....mislim da i pripadnici navijackih grupa pod hitno moraju promjeniti svoj mentalni sklop,oni su ti koji mogu da izvrse pritisak na svoje uprave,svaka navijacka grupa na upravu kluba za koji navija,od tih glavonja traziti da uloze vise napora i znanja i da traze od saveza prenos tekmi,bolji kvalitet lige i svega ostalog,ako glavonje iz uprava nisu voljni ili sposobni da to ucine-onda traziti da podnesu ostavke i sikter iz kluba,samo problem je kod nasih navijaca koji samo misle(velika vecina)kako napraviti sto bolju i vecu bakljadu(licno sam protiv baklji,klub treba podrzavati dlanovima i grlom,transparentima) i time se zadovoljavaju,i nadaju se da ce se problemi maticnog kluba za kojeg navijaju i lige "rjesiti sami od sebe" ili da ce tamo neki glavonja iz uprave koji gleda samo svoj licni interes,rjesiti to za njih,tj.navijace........PRITISAK I SAMO PRITISAK na vlastite uprave moze dosta toga rjesiti......ako bi doslo do prenosa ovih tekmi,cemu se iskreno nadam,onda smatram da ne bi trebalo da budu samo live prenosi sa tekmi onih klubova koji se nalaze u vrhu tabele,nego treba onda da budu i prenosi sa tekmi onih klubova koji se nalaze u donjem dijelu tabele,CISTO RADI BOLJE REGULARNOSTI!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
da ne citiram bezze, slazem se sa @lopta je okrugla
fakat i meni to nikako ne ide u glavu, u teoriji se svima isplati raditi tv prenos, klubovima, savezu, tv kucama...... svi bi imali dobitak od toga. a ipak ga nema i pitanje je hoce li ga biti i ove sezone.
fakat i meni to nikako ne ide u glavu, u teoriji se svima isplati raditi tv prenos, klubovima, savezu, tv kucama...... svi bi imali dobitak od toga. a ipak ga nema i pitanje je hoce li ga biti i ove sezone.
Ako si mislio na mene, ja sam samo mislio na to da smatram da je zanimljivija utakmica FCS - nkc...Eagles je napisao/la:Pa ovo je tek pocetak,ali trazili smo prenose,cini se da cemo ih i dobiti sto je za svaku pohvalu.Za ocekivati je da ce ovi prenosi biti odradjeni traljavo i bez ikakve sheme,ali bolje ista nego nista.gavra je napisao/la:Ja mislim da ce ovi prenosi biti glupost ,necu da ranim ali mislim da ce biti mazanje ociju javnosti i plus protekcija za sarajveske klubove.Evo pogledajte prva tri kola zeljo u gostima,sarajevo u gostima.Ja garantujem da se nece prenositi ni jedna utakmica borbe za opstanak ,evo zasto ne prenose Velez - Laktasi kad cjela drzava zna da je prodana utakmica, daj boze da nisam u pravu zivi bili pa vidjeli.
Imamo klubove koji hoce prenos,a imamo klubove koji nece,pa prenosi onda ove koje hoce.
Odlucili su prenositi utakmicu Sloboda-Zeljo jer su ocijenili da ce ta utakmica biti najzanimljivija i po meni nisu pogrijesili,ali nebi pogrijesili i da su prenosili Sarajevo-Celik ili Borac-Zrinjski.
Evo vidim odmah su pocele price "trebali su prenosi moj klub",pa ja takvima savijetujem da ako su navijaci da idu na utakmice.

Nisam mislio na tebe,ne brini! 

-
- Kontakt:
Ono sto cu ja sigurno uciniti,je to da cu kontaktirati BHT1 putem mail(a) i zamoliti ih da mi daju neku informaciju vise u vezi ovoga,konkretno,pitat cu ih koliko su tacni navodi da se vode pregovori u vezi live prenosa,ako mi budu htjeli odgovoriti,ako mi odgovore i kazu da je to istina,poslacu im jos jedan mail kao znak podrske i reci kako mozda i nisu svjesni koliko ima ljudi koji su zainteresovani za live prenos.....Zamolio bih i vas,da i vi im posaljete isto pitanje,tj.da li vode pregovore,mislim da kad bi dobili vise mailova-da bi im to bio neki znak i podstrek da finaliziraju pregovore,opet ponavljam,ako se uopste vode ovi pregovori
Ako si mislio na mene onda nisi dobro shvatio sta sam mislio reci,nije problem sto prenose moj tvoj ili njegov klub,nego ce se prenositi utakmice koje nece nikom nista znaciti i prenosice se utakmice gdje su sarajevski klubovi gosti pa da imaju posteno sudjenje valjda me razumijes,inace utakmicu Velez Laktasi sam dao kao primjer jer sam cuo pouzdanu informaciju da idu na izlet igraci Laktasa,a inace navijam za Borac i iskreno mi je svejedno hoce li ga ikako prenositi kao domacina jer idem na utakmicu a sto se tice sudjenja u banja luci dovoljan je podatak da je Borac ispao dva puta iz lige.Treba dati prenos iz ModriceNisam mislio na tebe,ne brini!

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, feniksptica, Giuseppe1, Lik, OsmanhodzicBuco, Rauber33, TylerBurey i 52 gosta.