Safet Sušić - Pape

szlaja
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la szlaja » 03 jun 2010, 18:28

Sta bi dao da mogu biti u svlacionici kad Susic prenosi taktiku igracima...
Mislim da igraci postanu depresivni od natezanja rijecima :(

AJDE PAPE SVE NAS IZNENADI, I DOKAZI DA NISMO U PRAVU, POKAZITE ZUBE TOJ NJEMACKOJ
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jun 2010, 18:30

Pape, nadam se da ćeš dobro posložiti kockice, te da će naša igra imati glavu i rep, a ne da statiramo kao protiv Šveđana. Za rezultat me nije briga, ali mi je bitno da vidim da se gine za svaku loptu, jer igrati je državni dres najveća moguća svetinja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 03 jun 2010, 18:36

veceras ne treba ocekivat pobjedu...al treba ocekivat da bar napravimo jednu popisanu sansu ;) sretno momci,sretno pape ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jun 2010, 18:37

szlaja je napisao/la:Sta bi dao da mogu biti u svlacionici kad Susic prenosi taktiku igracima...
Mislim da igraci postanu depresivni od natezanja rijecima :(

AJDE PAPE SVE NAS IZNENADI, I DOKAZI DA NISMO U PRAVU, POKAZITE ZUBE TOJ NJEMACKOJ
Jest Ciro ih napali do bola,i onda potop cim nas safata jaca repka.
Jednom Rahimicu naprimjer objasnjavati sta treba uraditi nema nikakvog smisla.Cak i Pjanic bi sa svojim godinama trebao da zna sta da cini.
P.S Zamisli da smo doveli stranca,pa tri prevoditelja trebaju objasniti sta ovaj konta. :roll:
Tako da,tisu misu i uzivaj,kao i mi.
Ebat cemo im mater,jel sad lakse. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 jun 2010, 18:38

:idea: :idea: :idea: Veceras je bolje biti pesimista nego optimista. Ako zijanimo nikom nista i nadali smo se, ako ih dernemo bice bicemo nenormalno odusevljeni. :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 03 jun 2010, 18:45

kokakolas je napisao/la:Ko što jedan respektabilan novinar reće: "Sušić je dobio žuti karton poslije meča sa Švedskom". Još jedan i otpisan je u očima BiH javnosti.

17.000 bosanaca i hercegovaca je došlo iz cijelog svijeta navijati za Bosnu i Hercegovinu taj dan... :roll:
...i treba da dodju da navijaju,a ti navijaj za susjede ako hoces...
NE SAM SAFETE,NE SAM MAJSTORE... :D :D :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2010, 22:28

Susic jest pogrijesio sa spiskom po meni, ali nije kriv za ove poraze. Za to je kriv neprofesionalizam nasih igraca. Jadno je da se citava ekipa umori u 50. minuti. Tu ne moze Susic nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 03 jun 2010, 22:30

Cartman je napisao/la:Susic jest pogrijesio sa spiskom po meni, ali nije kriv za ove poraze. Za to je kriv neprofesionalizam nasih igraca. Jadno je da se citava ekipa umori u 50. minuti. Tu ne moze Susic nista.
Potuno se slazem da Susic nije krivac, igraci su krivci. On ih je postavio kako misli da je najbolje, ali fizicka sprema nasih igraca je dovoljna za 30. min.

Bice bolje, siguran sam u to.
× Plava krv ispod koze ×

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 jun 2010, 22:32

Eh, haj sad pljuvaci, opletite svim raspolozivim sredstvima. Svi redom. Ja cu samo reci: Nedaj se Pape!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 03 jun 2010, 22:33

Pa kako nije kriv kada mu Ibisevic igra 70 minuta, Ibisevic kojeg Amar ismijava i govori mu kako ne zna loptu primiti (nije ni pogrijesio) ?
Na klupi imamo Zeca, Alispahica i MUSLIMOVICA. Pa Zlatan je doktorirao napad u Grckoj ligi, gdje se igra muski fudbal a ne ko ove pickice.

Muslimovic je vjecito rezerva, a ustvari je najbolji napadac kojeg imamo !
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2010, 22:35

1921 je napisao/la:Pa kako nije kriv kada mu Ibisevic igra 70 minuta, Ibisevic kojeg Amar ismijava i govori mu kako ne zna loptu primiti (nije ni pogrijesio) ?
Na klupi imamo Zeca, Alispahica i MUSLIMOVICA. Pa Zlatan je doktorirao napad u Grckoj ligi, gdje se igra muski fudbal a ne ko ove pickice.

Pa taj isti Muslimovic je igro protiv Svedske, i tamo neki Majstorovic ga je stavio u dzep. Ako ce Muslimovic i Vedo ovako nastavit, najbolje je Zeca stavit. Barem ce bit malo brzine u ekipi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 03 jun 2010, 22:35

da odmah napomenem, nije što sam željovac.
Sušić nije kalibar trenera za repke. Ne kažem ja da treba Osim bit trener jer nisam ni njegov neki fan, al ovo mi liči na košarku, kad su Markoviću dali mjesto trenera, zbog imena, jer je košarkaška legenda, ovo ono. Nek provede samo godinu dana u Ozrenu, pa nek onda bude trener repke, al ne mogu se treneri učit na repci!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 jun 2010, 22:36

1921 je napisao/la:Pa kako nije kriv kada mu Ibisevic igra 70 minuta, Ibisevic kojeg Amar ismijava i govori mu kako ne zna loptu primiti (nije ni pogrijesio) ?

Slazem se

Ovaj Susic je totalni promasaj :(

Nema te atmosfere , nema te motivacije borbenosti koje su nas uz Ciru krasile...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 03 jun 2010, 22:37

catatm87 je napisao/la:da odmah napomenem, nije što sam željovac.
Sušić nije kalibar trenera za repke. Ne kažem ja da treba Osim bit trener jer nisam ni njegov neki fan, al ovo mi liči na košarku, kad su Markoviću dali mjesto trenera, zbog imena, jer je košarkaška legenda, ovo ono. Nek provede samo godinu dana u Ozrenu, pa nek onda bude trener repke, al ne mogu se treneri učit na repci!

POTPIS KO KUCA !
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 jun 2010, 22:38

Amar ga ismijava, i sta??? Sad ga svi moramo ismijavati. Smijesno. I taj Amar politici previse.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 03 jun 2010, 22:38

ma nasi momci su vec dvi sedmice na godisnjem odmoru,,i igrali su na svjezinu dok je islo,a njemci se spremaju za svjetsko i ne kritikujte bez veze..igrace nasi kad bude potrebno...

Terza
Kontakt:

Post Postao/la Terza » 03 jun 2010, 22:39

Odkako je ovo govedo selektor kojeg nazivaju Pape,bojkotujem utakmice repke.Debil na klupi drzi Musliovica koji je zvijer zedna krvi,ljubimac PAOK-ovih navijaca,a igra mu onaj kloc Ibisevic od kojeg bi clan penzionerskog doma bolje odigro u pm..nemogu da shvatim kako je onoliko nesposoban...Pape **** mrs iz repke :evil:
Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 03 jun 2010, 22:40

Susic pokazao da za razliku od Cire gaji pravi moderni fudbal...U ofanzivi se vise igra 4-4-2, a u defanzivi ona najbolja 4-2-3-1...ko god je mislio da mozemo pobijediti njemacku nek' malo bolje sagleda stvari, ne mozes dobit' jednu od najjacih ekipa na svijetu s igracima koji su se 2 sedmice opijali i zajebavali(cast izuzecima)...ja sam zadovoljan nacinom igre, a rezultati ce doci kada bude najpotrebnije- u kvalifikacijama ;)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 jun 2010, 22:41

Terza je napisao/la:Odkako je ovo govedo selektor kojeg nazivaju Pape,bojkotujem utakmice repke.Debil na klupi drzi Musliovica koji je zvijer zedna krvi,ljubimac PAOK-ovih navijaca,a igra mu onaj kloc Ibisevic od kojeg bi clan penzionerskog doma bolje odigro u pm..nemogu da shvatim kako je onoliko nesposoban...Pape **** mrs iz repke :evil:
jarane neznam kako cu zaspati sto ti bojkotujes utakmice,svoj zivot cu dati da nisi otisao ni na jednu utakmicu repke

Za Bosnu se navija i kad se gubi
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2010, 22:42

SUSICU ODLAZI !!!!!!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

BEM TE NESPOSBNA...STRUCNJAK SI VELIKI :lol: :lol: :lol: IDI VRATI SE U FRANCUSKU ODAKLE SI DOSAO NESPOSOBNI.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.