Mislim da igraci postanu depresivni od natezanja rijecima

AJDE PAPE SVE NAS IZNENADI, I DOKAZI DA NISMO U PRAVU, POKAZITE ZUBE TOJ NJEMACKOJ
Jest Ciro ih napali do bola,i onda potop cim nas safata jaca repka.szlaja je napisao/la:Sta bi dao da mogu biti u svlacionici kad Susic prenosi taktiku igracima...
Mislim da igraci postanu depresivni od natezanja rijecima![]()
AJDE PAPE SVE NAS IZNENADI, I DOKAZI DA NISMO U PRAVU, POKAZITE ZUBE TOJ NJEMACKOJ
...i treba da dodju da navijaju,a ti navijaj za susjede ako hoces...kokakolas je napisao/la:Ko što jedan respektabilan novinar reće: "Sušić je dobio žuti karton poslije meča sa Švedskom". Još jedan i otpisan je u očima BiH javnosti.
17.000 bosanaca i hercegovaca je došlo iz cijelog svijeta navijati za Bosnu i Hercegovinu taj dan...
Potuno se slazem da Susic nije krivac, igraci su krivci. On ih je postavio kako misli da je najbolje, ali fizicka sprema nasih igraca je dovoljna za 30. min.Cartman je napisao/la:Susic jest pogrijesio sa spiskom po meni, ali nije kriv za ove poraze. Za to je kriv neprofesionalizam nasih igraca. Jadno je da se citava ekipa umori u 50. minuti. Tu ne moze Susic nista.
Pa taj isti Muslimovic je igro protiv Svedske, i tamo neki Majstorovic ga je stavio u dzep. Ako ce Muslimovic i Vedo ovako nastavit, najbolje je Zeca stavit. Barem ce bit malo brzine u ekipi.1921 je napisao/la:Pa kako nije kriv kada mu Ibisevic igra 70 minuta, Ibisevic kojeg Amar ismijava i govori mu kako ne zna loptu primiti (nije ni pogrijesio) ?
Na klupi imamo Zeca, Alispahica i MUSLIMOVICA. Pa Zlatan je doktorirao napad u Grckoj ligi, gdje se igra muski fudbal a ne ko ove pickice.
Muslimovic je vjecito rezerva, a ustvari je najbolji napadac kojeg imamo !
1921 je napisao/la:Pa kako nije kriv kada mu Ibisevic igra 70 minuta, Ibisevic kojeg Amar ismijava i govori mu kako ne zna loptu primiti (nije ni pogrijesio) ?
Na klupi imamo Zeca, Alispahica i MUSLIMOVICA. Pa Zlatan je doktorirao napad u Grckoj ligi, gdje se igra muski fudbal a ne ko ove pickice.
catatm87 je napisao/la:da odmah napomenem, nije što sam željovac.
Sušić nije kalibar trenera za repke. Ne kažem ja da treba Osim bit trener jer nisam ni njegov neki fan, al ovo mi liči na košarku, kad su Markoviću dali mjesto trenera, zbog imena, jer je košarkaška legenda, ovo ono. Nek provede samo godinu dana u Ozrenu, pa nek onda bude trener repke, al ne mogu se treneri učit na repci!
Amar ga ismijava, i sta??? Sad ga svi moramo ismijavati. Smijesno. I taj Amar politici previse.1921 je napisao/la:Pa kako nije kriv kada mu Ibisevic igra 70 minuta, Ibisevic kojeg Amar ismijava i govori mu kako ne zna loptu primiti (nije ni pogrijesio) ?
jarane neznam kako cu zaspati sto ti bojkotujes utakmice,svoj zivot cu dati da nisi otisao ni na jednu utakmicu repkeTerza je napisao/la:Odkako je ovo govedo selektor kojeg nazivaju Pape,bojkotujem utakmice repke.Debil na klupi drzi Musliovica koji je zvijer zedna krvi,ljubimac PAOK-ovih navijaca,a igra mu onaj kloc Ibisevic od kojeg bi clan penzionerskog doma bolje odigro u pm..nemogu da shvatim kako je onoliko nesposoban...Pape **** mrs iz repke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.