A Zrinjski kupi nase "smece", Todorovica i Bilbiju recimo, dok vi dovodite sve top igraca iz vrhunskih klubova u top formi i placate ih po 400.000 , je li?amazon je napisao/la:Da je sta valjao ne bi ga otjerali iz Zrinjskog, a Zrinjski vam konkurent a kupite njihovo smece, gdje tu logika
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- amazon
- Kontakt:
Zolotic je vec bio u sampionskoj generaciji s kojim smo osvojili titulu i prodali ga bukvalno slomljenje noge.Bio je u Genku to je cinjenica i pored toga je igrao, zasto nije dobio vise sanse nije bitno. Ja za Jajala nisam napisao rijec, ali to nema veze s ovom pricom.
To ko ce biti kome pojacanje ostavimo za pocetak sezone kad pocne liga da se igra, ali pisati da je Deni pojacanje vanserijsko i da kosta 500k e, daj ba..
To ko ce biti kome pojacanje ostavimo za pocetak sezone kad pocne liga da se igra, ali pisati da je Deni pojacanje vanserijsko i da kosta 500k e, daj ba..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Deni ako uspije nakupiti 10-12 nastupa za nas najveci klub, cijena ce mu na ljeto biti 1 000 000..Nije isto igrati za FKS i za neke klubove za koje niko van nasih granica nije cuo..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Hahahah jes ovaj rinuka dosadan
- amazon
- Kontakt:
Ma ako skupi tri nastupa cijena mu je 1.5mil 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
U Sarajevu igrac kada prne skoci mu cijena za 50 000$.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- amazon
- Kontakt:
Velkoski dvije sezone prdi ne mogu dobit ponudu za njega 100.000e 
Fino receno...Rinuka je napisao/la:Deni ako uspije nakupiti 10-12 nastupa za nas najveci klub, cijena ce mu na ljeto biti 1 000 000..Nije isto igrati za FKS i za neke klubove za koje niko van nasih granica nije cuo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Fino receno...Rinuka je napisao/la:Deni ako uspije nakupiti 10-12 nastupa za nas najveci klub, cijena ce mu na ljeto biti 1 000 000..Nije isto igrati za FKS i za neke klubove za koje niko van nasih granica nije cuo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bila ponuda od 600 000, ali nece covjek iz SA..Previse je izgleda pio vode sa Bascarsijeamazon je napisao/la:Velkoski dvije sezone prdi ne mogu dobit ponudu za njega 100.000e
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Da naravno toliko mu se svidja da ode na ljeto slobodan 
Znamo mi da se vi dobro"cujete"Rinuka je napisao/la:Deni ako uspije nakupiti 10-12 nastupa za nas najveci klub, cijena ce mu na ljeto biti 1 000 000..Nije isto igrati za FKS i za neke klubove za koje niko van nasih granica nije cuo..
Jesi siguran, mogli smo baciti opkladu?JoseMourinho je napisao/la:Da naravno toliko mu se svidja da ode na ljeto slobodan
Das Ist Walter
Krste je drug iako se gleda golovi i nastupe.(gledano od 2008 do 2015.prije nije bila nasa liga na tm)
54 Utakmica - 24 Golova.Samo Darko Spalevic je bolje on ima 52 Utakmice i 26 Golova.(normalno samo gledati Igraca koji imaju ko Krste nastupe)
54 Utakmica - 24 Golova.Samo Darko Spalevic je bolje on ima 52 Utakmice i 26 Golova.(normalno samo gledati Igraca koji imaju ko Krste nastupe)
-
GradKamena
- Kontakt:
Deni vrijedi sad 1 000 000 e,kad odigra polusezonu vrijedit ce 2 000 000 e.
Da pitam ove objektivne sarajlije koliko je dao Duljevic golova i asistencija ,u prosloj i ovoj polusezoni pa vrijedi 2 500 000 e?
Da pitam ove objektivne sarajlije koliko je dao Duljevic golova i asistencija ,u prosloj i ovoj polusezoni pa vrijedi 2 500 000 e?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li morate shvatati sve bukvalno?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Duljevic i bez golova i asitencija kao kapiten institucije BiH i Yu fudbala treba imati u startu puno vecu cijenu od ostalih igraca u ligi...GradKamena je napisao/la:Deni vrijedi sad 1 000 000 e,kad odigra polusezonu vrijedit ce 2 000 000 e.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dizete Duljevica kao sto ste i Radovca, sjecam se onaj @ajax je imao status RADOVAC CE BITI PJANIC 2.
Ne znam sto imate potrebu u svakom trenutku dizati nekog igraca iz tima u visine, ima Duljevic potencijala, ali polako, smijesne su izjave o 4mil, o tome da ga mora Mesa pozvati, a nije vala ni da je nesto mlad.
Ne znam sto imate potrebu u svakom trenutku dizati nekog igraca iz tima u visine, ima Duljevic potencijala, ali polako, smijesne su izjave o 4mil, o tome da ga mora Mesa pozvati, a nije vala ni da je nesto mlad.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
GradKamena
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Duljevic i bez golova i asitencija kao kapiten institucije BiH i Yu fudbala treba imati u startu puno vecu cijenu od ostalih igraca u ligi...GradKamena je napisao/la:Deni vrijedi sad 1 000 000 e,kad odigra polusezonu vrijedit ce 2 000 000 e.
Molim golove i asistencije?
Mogu mislit kako su nasi klubovi nekom vani institucije ko kupuje igrace, u europi nisu napravili 30 godina nista svi smo im isti sto se tog tice,oni samo gledaju ucinak !
Nije ovo naka igra za PC da se samo gleda golovi i asistencije.dulje nece nikad biti goalgeter i ne mora.Dulejvic i Sarajevo je ime. razlika ako hoce te empoli, cska moskva, gala i beskitas. nego neki sredni turski tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.