Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
I ja mislim da ce se naci na sljedecem spisku samo mi smeta taj pritisak da mora biti pozvan. Ima strasan potencijal, tu se svi slazemo, ali ko god prati ovu nasu ligu zna masu igraca koji su iz ovih ili onih razloga propali a imali su kvalitet. Duljevicu treba konstanta, tj treba da ovu polusezonu odigra kao na nivou zavrsnice prosle polusezone, pa se onda moze pricati opravdano o reprezentaciji, o cijeni od 2mil€ i sl.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 15 feb 2016, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
GradKamena
- Kontakt:
Bola uredu je to sve niko ne spori da se prate igraci iz drugi klubova sa vana,bit je price da niko nece dat neke ogromne pare za nekog igraca iz nase lige,jer jednostavno nemamo podlogu da trazimo velike cifre ,o tom pricam citavo vrijeme,mozda i vrijede neki igraci vise al koji ces ti dat argument nekom klubu da ti ovde plati igraca 3-4-5 miliona eura?
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Mladen Veselinovic vs Haris Duljuvic

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Nismo mi krivi sto ostali prodaju igraca za malu paru.ako sarajevo trazi 2 mio onda nek trazi. ko brani da sloboda za pirica trazi 5 ili zeljo za memiju 10.
piric i ordagic bice na spisku ove godine.to je admira davno platio.
Jako mala vjerovatnoca da ce oticiLakoste je napisao/la:Cujem, ode Zeba.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
A ko garantuje da Veselinovic nece put Siminog Hana?pinoglavi je napisao/la:Mladen Veselinovic i Haris Duljevic su isto godiste.
Veselinovic ima 1 gol i 4 asistencije, Duljevic 2 gola i 2 asistencije.
Veselinovic vrijedi 350k€ po TM, Duljevic 1.5mil€ uz izjavu da ce na ljeto vrijediti 4mil.
Pustite price mi smo Sarajevo, mi smo institucija, prvaci, sta god da ste razlika u cijeni je prevelika.
Gledao sam Duljevica i odlican je igrac, pogotovo od kada je dosao Jesic, i stvarno ima potencijal da bude strasan igrac, samo kazem da trenutno pretjerujete i da to sto moze postati strasan igrac ne mora znaciti da se mora pozvati u reprezentaciju odmah. I Radovac (tvz PJANIC2) je jedno vrijeme odlicno igrao pa ste ga nenormalno dizali, i sad je ispuhao i ne znam ko garantuje da se to nece desiti i sa Duljevicem.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Morate shvatit jednu stvar, ne igraju novci nego igraju momci 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ima tu citav niz aspekata zasto niko nece ozbiljno platiti naseg igraca..tu je neatraktivnost lige, losa eksponiranost, slabi rezultati u evropi, ne znas sta dobivas, mozda kupujes macka u vreci... onda i ovim uslovno receno "manjim" timovima iz "manjih" liga tipa Belgijske, Holandske, Portugalske, donekle i Francuske koji bi trebali da uzimaju nase igrace, i da ih dalje afirmisu je puno dati milion eura za igraca iz BiH, nemaju ni oni vise toliko novca i to sto imaju bolje dati na provjerenije igrace, iz provjerenijih liga i drzava.GradKamena je napisao/la:Bola uredu je to sve niko ne spori da se prate igraci iz drugi klubova sa vana,bit je price da niko nece dat neke ogromne pare za nekog igraca iz nase lige,jer jednostavno nemamo podlogu da trazimo velike cifre ,o tom pricam citavo vrijeme,mozda i vrijede neki igraci vise al koji ces ti dat argument nekom klubu da ti ovde plati igraca 3-4-5 miliona eura?
ali kljucni faktori su losi rezultati mladih selekcija , reklo bi se kontinuirano losi (a to prodaje srpske igrace) i neprofesionalno ponasanje nasih igraca koji su se uspjeli prodati (to najvise prodaje hrvatske igrace)...hrvatski igraci stice se utisak dosta profesionalnije rade, treniraju, posvecuju se fudbalu, dok ove nase zvijezdice cim do bilo kakvih para dodju nema tu vise ni treninga, ni interesovanja za ozbiljan fudbal ni nista..i onda ljudi vide na primjerima Misketa, Medunjanina, Ibricica, hajmo reci i Stilica, pa donekle i Dzeke taj ogroman talenat, ali nikakva zelja i volja da se on do kraja materijalizuje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Samo cu reci da je ista priča bila i kad je Cimirot trebao da ide..pa se napravio najveci transfer u povijesti lige. Nama se ne zuri sa prodajom shvatite to. Dulja nece nigdje ispod 1.5 mil eura, ako se ne proda ponudice mu se bolji ugovor. E sad, sto to neki ne mogu da provare ili ima neke zavisti to je njihov problem..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah otici ce on za milion, milion i po sigurno..realno boli me q za koliko ce otici, idem u drugom pravcu sa pricom...hajmo ovako, da proformulisemo: za koliko ce Hodzic otici iz Dinama? a siguran sam da bi i Cimirot da je bio tamo otisao za puno vece pare
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ivetić i Mehidić srušit će sve rekorde što se tiče transfera.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kao takav vrijedi bar 2 puta vise od drugih sa slicnim igrackim kvalitetama.joker90 je napisao/la:Duljevic i bez golova i asitencija kao kapiten institucije BiH i Yu fudbala treba imati u startu puno vecu cijenu od ostalih igraca u ligi...GradKamena je napisao/la:Deni vrijedi sad 1 000 000 e,kad odigra polusezonu vrijedit ce 2 000 000 e.
Da pitam ove objektivne sarajlije koliko je dao Duljevic golova i asistencija ,u prosloj i ovoj polusezoni pa vrijedi 2 500 000 e?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jedini koji imaju potencijal u ovoj Slobodi da se prodaju barem za 500 000 eura su Piric Ordagic,
I to ako izborimo evropu.
Za Pirica je ljetos odbijena ponuda od skoro 300 hiljada pa ako bi se izborimo evropu mozda ode za koju kintu vise.
Nije u tome poenta zasto se diskutuje o Duljevicu Ali hajde po svom vi samo.
I to ako izborimo evropu.
Za Pirica je ljetos odbijena ponuda od skoro 300 hiljada pa ako bi se izborimo evropu mozda ode za koju kintu vise.
Nije u tome poenta zasto se diskutuje o Duljevicu Ali hajde po svom vi samo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nama je Dinamo ponudio 300 000 eura prije par dana za igraca za kojeg vjerovatno vas pola nije culo. Demirel Veladzic 16 godina. Pola ekipa lige glavne igrace ekipe ne moze prodati za te pare.
Budite objektivni jedno je igrati u Sarajevu gdje si na izlogu stalno i cim odskocis malo, svi te prate. I sto rece neko na derbiju sar-zelj je vise agenata nego sto neki klub prati citavu sezonu..
Budite objektivni jedno je igrati u Sarajevu gdje si na izlogu stalno i cim odskocis malo, svi te prate. I sto rece neko na derbiju sar-zelj je vise agenata nego sto neki klub prati citavu sezonu..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
igraju Bekićifukara87 je napisao/la:Morate shvatit jednu stvar, ne igraju novci nego igraju momci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
a što se vi sekirate? ne ozbiljno sad, što vas boli za koliko Sarajevo prodaje određenog igrača???GradKamena je napisao/la:Bola spustite se na zemlju ,da je njega neko ozbiljno trazio neko od tih klubova davno bi on bio tamo vec. Iz ove lige gdje nema igraca u reprezentaciji,gdje nijedna ekipa nemoze uc u ligu uefe ,gdje je domet maksimalno 3 pretkolo,gdje je sve u kurcu da neko daje pare tolike na igraca iz ove lige. To su mozda samo mali trzaji i kad cuju cifre ljudi se samo nasmiju i odose po nekog drugog malo realnijeg igraca.
Sta bi bilo da ste imali Crnova sa 11-12 golova i 13-14 asistencija cijenili bi ga 10 miliona eura.
ako je to toliko smiješno neće se prodati, vrlo jednostavno....brinite se za svoj mali klubić i prodajite igrače za koliko hoćete....
ne možeš govoriti u globalu kao da svako iz ove lige može doći do play-offa ili 3.pretkola Evropskog takmičenja, tj. bar dok neki drugi klub osim Sarajeva to ne uradi, dotad tišu mišu
vi nemojte se spuštat na zemlju nego izađite iz podruma i otvorite oči
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Poenta nije objasnjavanje da je Veselinovic bolji, da vrijedi 1mil sada a na ljeto 4, da treba u reprezentaciju i sl., nego da ste uzdigli Duljevica trenutno.Ado76 je napisao/la: A ko garantuje da Veselinovic nece put Siminog Hana?
Ko od vas ne moze skontati na sta mislim **** sigurno imate drugih vrlina u zivotu.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
GradKamena
- Kontakt:
Tako je gigantu,taj tvoj gigant gleda tom klubicu u ledja majstore pa vi i dalje budite giganti i dalje nemam ja nista protiv,da mi budemo klubic a vi giganti !DenchiNL je napisao/la:a što se vi sekirate? ne ozbiljno sad, što vas boli za koliko Sarajevo prodaje određenog igrača???GradKamena je napisao/la:Bola spustite se na zemlju ,da je njega neko ozbiljno trazio neko od tih klubova davno bi on bio tamo vec. Iz ove lige gdje nema igraca u reprezentaciji,gdje nijedna ekipa nemoze uc u ligu uefe ,gdje je domet maksimalno 3 pretkolo,gdje je sve u kurcu da neko daje pare tolike na igraca iz ove lige. To su mozda samo mali trzaji i kad cuju cifre ljudi se samo nasmiju i odose po nekog drugog malo realnijeg igraca.
Sta bi bilo da ste imali Crnova sa 11-12 golova i 13-14 asistencija cijenili bi ga 10 miliona eura.
ako je to toliko smiješno neće se prodati, vrlo jednostavno....brinite se za svoj mali klubić i prodajite igrače za koliko hoćete....
ne možeš govoriti u globalu kao da svako iz ove lige može doći do play-offa ili 3.pretkola Evropskog takmičenja, tj. bar dok neki drugi klub osim Sarajeva to ne uradi, dotad tišu mišu![]()
![]()
![]()
vi nemojte se spuštat na zemlju nego izađite iz podruma i otvorite oči
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
I opet to ne znaci da piric vrijedi 5 niti memija 10 jer realbo niko iz lige nam trenutno ne vrijedi milion, a ne preko al et jbg tebi je posao da napucas cijene igračima Sarajeva tako da ipak imaš izgovor za cijene koje si stavioZukanovic je napisao/la:Nismo mi krivi sto ostali prodaju igraca za malu paru.ako sarajevo trazi 2 mio onda nek trazi. ko brani da sloboda za pirica trazi 5 ili zeljo za memiju 10.
pa i ti navijaš za Sarajevo, doduše Sarajevo BGradKamena je napisao/la: Tako je gigantu,taj tvoj gigant gleda tom klubicu u ledja majstore pa vi i dalje budite giganti i dalje nemam ja nista protiv,da mi budemo klubic a vi giganti !
ne može Olimpik od vas našim bivšim igračima ugovor ponuditi sve ih kidnapujete, nema smisla....
i prošle smo vam gledali u leđa do maja
p.s. - dok Velež postoji vi ćete uvijek biti klubić!
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 15 feb 2016, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.