Mislim da se radi o idealnoj postavi goal.com-a, ali nisam siguran.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
@Alucard
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Alucard je napisao/la:hmm ima jedan problem momci, Spahe ni za lijeka u ekipi lige na njihovoj oficijalnoj stranici...izgleda još jedna bomba "novinara" sa SS.baIzgleda da je kvazi novinar našao neku listu a u svom članku nije naveo o kojoj i čijoj se listi zapravo radi. Ništa novo kod nas!
Goal.com je napravio ovaj spisak koji su ovi sa SS objavili
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Oni skoro nikad ne navode izvor....Alucard je napisao/la:hmm ima jedan problem momci, Spahe ni za lijeka u ekipi lige na njihovoj oficijalnoj stranici...izgleda još jedna bomba "novinara" sa SS.baIzgleda da je kvazi novinar našao neku listu a u svom članku nije naveo o kojoj i čijoj se listi zapravo radi. Ništa novo kod nas!
Prvo pravilo novinarske profesije: uvijek navedi izvor.
Od izvora dva putica.calcio je napisao/la:Oni skoro nikad ne navode izvor....Alucard je napisao/la:hmm ima jedan problem momci, Spahe ni za lijeka u ekipi lige na njihovoj oficijalnoj stranici...izgleda još jedna bomba "novinara" sa SS.baIzgleda da je kvazi novinar našao neku listu a u svom članku nije naveo o kojoj i čijoj se listi zapravo radi. Ništa novo kod nas!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jedan putic vodi u profesionalizam a drugi u amaterizam.harishp je napisao/la:Od izvora dva putica.calcio je napisao/la:Oni skoro nikad ne navode izvor....Alucard je napisao/la:hmm ima jedan problem momci, Spahe ni za lijeka u ekipi lige na njihovoj oficijalnoj stranici...izgleda još jedna bomba "novinara" sa SS.baIzgleda da je kvazi novinar našao neku listu a u svom članku nije naveo o kojoj i čijoj se listi zapravo radi. Ništa novo kod nas!
SS.ba pocesto izabere ovaj drugi.... Zbunjuju citaoce, kao na primjer kada objave clanak "Ferguson je izjavio da je Dzeko dobar igrac" i ne napisu izvor i kontekst izjave nama ostaje da pogadjamo jeli to rekao u pubu poslije cetvrte pive ili na nekoj pres konferenciji.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Sa sportsport.ba:
Jedino je Chamack iskoristio onih 9 sekundi dok je Spahić bio van terena da zabije gol u utakmici Bordeaux - MHSC. Jedna od Spahićevih najboljih utakmica ove sezone je bila upravo protiv Niangovog Marseilla na domaćem terenu - osim što je isfrustriran nemoćno hodao po terenu, Niang se nije vidio.
Moja druga omiljena utakmica ove sezone je bila MHSC - Toulouse. Tom prilikom je Spahić tako dobro pokrivao Gignaca da ovaj skoro nije uspio da se sastavi s loptom.
Spahićevo drugo mjesto u izboru za najboljeg odbrambenog igrača Ligue 1 je drugim riječima potpuno opravdano i zasluženo. Svaka čast!
Može se reći da je ova trojka pravo dobra ali nijedan od njih nije se naigrao protiv MontpellieraLisandro Lopez iz Lyona je najbolji napadač lige, a Mamadou Niang iz Marseillea i Marouane Chamakh iz Bordeauxa su drugi i treći.
Moja druga omiljena utakmica ove sezone je bila MHSC - Toulouse. Tom prilikom je Spahić tako dobro pokrivao Gignaca da ovaj skoro nije uspio da se sastavi s loptom.
Spahićevo drugo mjesto u izboru za najboljeg odbrambenog igrača Ligue 1 je drugim riječima potpuno opravdano i zasluženo. Svaka čast!
Definitions belong to the definers, not the defined
Veliki respect za Spahu zbog današnje posjete stradaloj dječici.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
PotpisElddar je napisao/la:Veliki respect za Spahu zbog današnje posjete stradaloj dječici.
- Principatus
- Kontakt:
Veoma dobar video od legionar-a o nasem kapitenu:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
aBd, večeras ce se Spaha prodati u puno jači klub.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Prije pa mjeseci je produzio ugovor sa Montpellierom do 2014, dobro mu je i tu.neko_iz_mase je napisao/la:aBd, večeras ce se Spaha prodati u puno jači klub.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ne kazem da mu nije dobro,al nek odigra veceras utakmicu kako on zna, cisto sumnjam da ce se neko libiti da uplati obestecenje za njega(koliko sam skontao iznosi 6 miliona eura
) i dovede ga sebi.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
pirotehnik
- Kontakt:
Koja legenda, majko moja... pa gdje ste Chelsea, Man U? Sta cekate jadni nebili? 
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Joj, svaka cast Spahi sto isamara onog Marina kao balavca, samo da ga roditeljski postavi na mjesto, hahahaha... poceo mu se sigurno nesto *******
MOMENAT UTAKMICE!
MOMENAT UTAKMICE!
fala ti za sve Spaha dabogda te klonirali i dali nam 11 Emira
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
Spaha legenda
Treba je onog malog punim po zubima, on nasao kome ce psovat.
Treba je onog malog punim po zubima, on nasao kome ce psovat.
× Plava krv ispod koze ×
spaha svaka cast majsotre 
RESPECT Spaha !!edina je napisao/la:Joj, svaka cast Spahi sto isamara onog Marina kao balavca, samo da ga roditeljski postavi na mjesto, hahahaha... poceo mu se sigurno nesto *******![]()
![]()
MOMENAT UTAKMICE!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.