U nastavak sezone krećemo sa tri pojačanja, a to su bek Martin Angelovski, desno krilo Edin Begić i golman Armir Bradarić. Cilj je izboriti ostanak u Premijer ligi

Ako se ne varam to bi moglo biti negdje izmedju 1999-2004. Znam da su tad nekad i Macak i Roda isto branili ali ovaj se zvao Edin i nije bio krajišniksemana je napisao/la:Na koji period misliš, zadnji golmani Krajine su Fejzović i Žiga
Ne bih ti to znao reći, najdalje od cazinskog rukometa što se sjećam je incident Brace Misaljevića i Elmira Šepića na treningune_znam_ko_sam je napisao/la:
Ako se ne varam to bi moglo biti negdje izmedju 1999-2004. Znam da su tad nekad i Macak i Roda isto branili ali ovaj se zvao Edin i nije bio krajišnik
Vama je utakmica istine sad u Tuzli,pobjedom bi bili blizu opstanku,ukoliko ne pobjediteBaDa12 je napisao/la:za utakmicu. Vjerujem u sigurni ostanak u ligi.
Bravo za temu, samo što treba naglasiti da ovo nije prva sezona u premijer ligi. Već smo se mi borili sa Bosnama, Konjuhom... Tad je grad disao rukomet, što se polako vraća i ove sezone. Vjerujem da će biti i bolje iduće sezone.
Tačno tako, Tuzla je mnogo važna u ovom trenutku. Ma da ako ne pobijedimo, vjerujem da možemo dobiti sve domaće(Gračanica, Igman, Bosna S, Zrinjski) izuzev Izviđača i Vogošće, a gostujuće bi onda morali bukvalno ići na sve ili ništa za opstanakbrzi je napisao/la: Vama je utakmica istine sad u Tuzli,pobjedom bi bili blizu opstanku,ukoliko ne pobjedite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.