Ovo je tacno,imali smo rezultat za prolaz od 2-0 i onda primili gol i ispali.Takodje u prvoj utakmici na Grbavici smo ih razbili,sjecam se kod sad radijskog prenosa komentator zamuko i kaze Zeljo satjeran u svoj sesnesterac.DevilsAdvocate je napisao/la:To je bila prva sezona Zvijezde u 1.ligi federacije, kada smo na Grbavici izgubili 1:0 i onda kod nas kuci Veca dao eurogol za 2:0 , ne znam ko je prvio gol dao mozda Smajlovic, i onda nam Semir Stilic uvalio iz slobodnjaka za 2:1 i Zeljo proso dalje, ako na tu utakmicu mislite
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel Borac Šamaczmaj348 je napisao/la:Znaš li ko je protivnik?ZvijezdaGR1 je napisao/la:U srijedu nova pripremna? u tramosnici???
-
- Kontakt:
Mislim da je Borac Samacmoranjak je napisao/la:Jel Borac Šamaczmaj348 je napisao/la:Znaš li ko je protivnik?ZvijezdaGR1 je napisao/la:U srijedu nova pripremna? u tramosnici???
Zvijezda do pocetka prvenstva odigrat ce jos tri pritateljske utamice prva je u srijedu protiv borca iz samca igra se u tramosnici u 14 :00 druga je protiv mladosti iz velike obarske a treca i generalka na nasem stadionu protiv bratstva iz gracanice 27februara
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
Cuo sam i ja istoLuque94 je napisao/la:![]()
Cujem da bi vam moglo doc jos jedno "pojacanje"

Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
De ako vam nije tesko u pp napisite o kome se radi
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Pa napišite o kome se radi..Cules10 je napisao/la:Cuo sam i ja istoLuque94 je napisao/la:![]()
Cujem da bi vam moglo doc jos jedno "pojacanje"
![]()
![]()
![]()
Navodno je blizu Burazor iz Prijedora
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
Bojan Burazor-vezni igrač..On im je bio jedan od glavnih igrača..Luque94 je napisao/la:Navodno je blizu Burazor iz Prijedora
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kada se igra protiv Mladosti V. O. , jel sad za vikend?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
kako je zavrsila utakmica
-
- Kontakt:
1-0 smo dobilimoranjak je napisao/la:kako je zavrsila utakmica
Zvonic dao gol.

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Samo 1-0 ?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Danas igra i nije bila bogzna sta.nismo stvorii puno prilika i realno nerijeseno je bilo realno.osjetio se umor nije bilo presinga.dosta nedim rotira tako da do pocetka trebalo bi sve biti uredu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Neka me neko ispravi ako grijesim , da Zvijezda nikad nije imala ovoliki broj prijateljskih tekmi u kratkom periodu ! Lijepo ovo izgleda i nadam se da ce potrajati ! Bojim se samo prezasicenosti ili nedaj boze nekakve umisljenosti, pa da sve ovo u vodu padne!
Na danasnjoj utakmici protiv Borca nije bila neka raskosna igra,ali u globalu dobro to sve izgleda ,vidi se zalaganje svakog igraca i borba za pocetnih 11.Nemogu a da za danasnju igru ne pohvalim malog Serbedzica koji lagano izrasta u pravog igraca,izuzetna jednostavnost i hladnokrvnost u igri za njegove godine.
Ja nažalost nisam uspio ni jednu pripremnu utakmicu pogledati i baš mi je drago čuti da postoji zalaganje i trud kod igrača..Po meni to je veoma pozitivan znak da se sa ekipom dobro radi i da smo se napokon riješili manekena..zmajevac je napisao/la:Na danasnjoj utakmici protiv Borca nije bila neka raskosna igra,ali u globalu dobro to sve izgleda ,vidi se zalaganje svakog igraca i borba za pocetnih 11.Nemogu a da za danasnju igru ne pohvalim malog Serbedzica koji lagano izrasta u pravog igraca,izuzetna jednostavnost i hladnokrvnost u igri za njegove godine.
-
- Kontakt:
Dosao je neki novi igrac 
Zna li neko koji je neke informacije koju poziciju igra sta vec

Zna li neko koji je neke informacije koju poziciju igra sta vec

-
- Kontakt:
A nesto nam nema combeta odkako smo krenuli pobjedjivat
)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.