ne lupetaj...harry_90 je napisao/la:SUSICU ODLAZI !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BEM TE NESPOSBNA...STRUCNJAK SI VELIKI![]()
![]()
IDI VRATI SE U FRANCUSKU ODAKLE SI DOSAO NESPOSOBNI.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
A da je bilo obrnuto opet nebi valjalo,vedo nam na klupi sta je ovo itdd..Terza je napisao/la:Odkako je ovo govedo selektor kojeg nazivaju Pape,bojkotujem utakmice repke.Debil na klupi drzi Musliovica koji je zvijer zedna krvi,ljubimac PAOK-ovih navijaca,a igra mu onaj kloc Ibisevic od kojeg bi clan penzionerskog doma bolje odigro u pm..nemogu da shvatim kako je onoliko nesposoban...Pape **** mrs iz repke
I meni veceras vedo nije nista pokazao,jednostavno covijek nije u formi.Tip se tek ozenio,razumite ga malo,daje covijek golove al kod nekog drugog...
POTPISharry_90 je napisao/la:SUSICU ODLAZI !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Nije lose,treba biti realan,,,Ljudi su fizicki jaci,ubili su nas..Mi izmjene nismo radili,a da jesmo raspala bi se igra koje i nak nije bilo ,narucito u drugom poluvremenu..U prvom ,dok smo imali snage i igrali smo solidno...Po meni je MUSLIMOVIC zasluzio vise,i mozda prije jos neke strucne izmjene..Mravac je takodje ispadao,Podolski ga ubio...PJANIC bio ponajbolji,SPAaha samar onom pljusno,cestitka...Nadarevic isto bio vatra,uz Pjanica ga izdvajam veceras...
Pape je super postavio ekipu,a sta se kasnije desilo je stavr naseg mentaliteta,jednostavno smo se usrali u gace i poklekli.Ubila nas je svapska snaga i disciplina,to je valjda bilo za ocekivati.harry_90 je napisao/la:SUSICU ODLAZI !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Strucnjak je veliki,nema nam goreg selektora,nek se vrati u francusku,bem ga nesposba,pa 2 tekme 7 golova,statistika za popizditcera1 je napisao/la:ne lupetaj...harry_90 je napisao/la:SUSICU ODLAZI !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kod Amara igrac koji ne zna primiti loptu, nikada ne bi igrao. I to nije bilo samo jednom, vec nekoliko puta tokom susreta. A i onda kada je primio loptu, nije se ni okren'o, vec je bila kod svaba.Adinjo je napisao/la:Amar ga ismijava, i sta??? Sad ga svi moramo ismijavati. Smijesno. I taj Amar politici previse.1921 je napisao/la:Pa kako nije kriv kada mu Ibisevic igra 70 minuta, Ibisevic kojeg Amar ismijava i govori mu kako ne zna loptu primiti (nije ni pogrijesio) ?
Na klupi imamo Zeca, Alispahica i MUSLIMOVICA. Pa Zlatan je doktorirao napad u Grckoj ligi, gdje se igra muski fudbal a ne ko ove pickice.
Muslimovic je vjecito rezerva, a ustvari je najbolji napadac kojeg imamo !
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
i ti ne lupetaj...pa to je prijateljska tekma i nikad nije bila mjerilo stvarnog stanja...emir987 je napisao/la:POTPISharry_90 je napisao/la:SUSICU ODLAZI !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ko je sastavio ekipu? pape? jest al u qrcu. ovo je sve ciro sastavio a ovaj ni sa istim tim sastavom nemoze nista. i ono malo imena sto smo stekli izgubicemo. covjek primio u 2 utakmice ko ciro u citavim kvalifikacijama izuzev zadnje utakmice sa spanijom i jos jednom napominjem SA ISTIM SASTAVOM.
Dobro cemo se osramotit na ovim kvalifikacijama vidjecete , Susic jest legenda , al za ovog zadatka nije .
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
Prvi normalan post nakon duze vremena,a posto normalne niko ne komentarise evo ja cu. Dobro smo stajali na terenu i bio sam pozitivno iznenadjen,naravno dok je bilo snage,Svabe i nisu bas imali prilika.Uglavnom pokazali smo da se mozemo nositi sa velikim timovima. Sve u svemu ja sam zadovoljan igrom,bar vecim djelom,a rezultat je ionako nebitan. Ima stvari za popraviti ali mi se cini da je Pape na dobrom putu,narocito kad igraci budu u punom treningu. Druge stvari na forumu ne bih komentarisao jer je neke likove bolje ignorisati......fanatic je napisao/la:Susic pokazao da za razliku od Cire gaji pravi moderni fudbal...U ofanzivi se vise igra 4-4-2, a u defanzivi ona najbolja 4-2-3-1...ko god je mislio da mozemo pobijediti njemacku nek' malo bolje sagleda stvari, ne mozes dobit' jednu od najjacih ekipa na svijetu s igracima koji su se 2 sedmice opijali i zajebavali(cast izuzecima)...ja sam zadovoljan nacinom igre, a rezultati ce doci kada bude najpotrebnije- u kvalifikacijama
Stvarno ne znam zbog cega vam je veceras Safet kriv ???
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
hajde haryxyxy ne lupaj gluposti susic kriv sto smo napravili dva penala
susic kriv sta je to pogresno uradio ????
izgleda da ovi TZ , ZE , TM itd jedva cekaju da izgubimo tekmu pa da pljuju po papetu pacenici ....
Zato što je živ. Ko da ne znaš.seha je napisao/la:Stvarno ne znam zbog cega vam je veceras Safet kriv ???
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
oooj pa nije susic kriv sto ovi nemogu trcati
taktika je bila odlicna e sad sto miske i kompanija djeluju nezainteresirano i tromo
Spaha svaka cast pogine na svaku loptu Pjanic genije ali ostali
i svaka cast kapitenu na onoj pljuski onom malom jadi !!! Njemacka jadna sto se dokazati u na prvenstvu jedva cekam da ih Srbija nabije 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
da su pobjedili on bi bio najzasluzniji.seha je napisao/la:Stvarno ne znam zbog cega vam je veceras Safet kriv ???
Zato sto je iz ZavidovicaVanBasten je napisao/la:Zato što je živ. Ko da ne znaš.seha je napisao/la:Stvarno ne znam zbog cega vam je veceras Safet kriv ???
btw nisam jutros u Ekiu bio iso u Pub.. Ako budem navraco raspitacu se za Hajru
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
haha ne izvaljuj se,nema nikakve veze sto je on legenda FK Sarajeva bio,i to cijenim,al vidi sta radi pa 2 tekme 7 golova,STRUCNJAK,BOSANSKI MOURINHOfifa09 je napisao/la:hajde haryxyxy ne lupaj gluposti susic kriv sto smo napravili dva penala![]()
susic kriv sta je to pogresno uradio ????
![]()
izgleda da ovi TZ , ZE , TM itd jedva cekaju da izgubimo tekmu pa da pljuju po papetu pacenici ....
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja opet kazem da nam je snage falilo...Uveo je mozda i bolje igrace Jaokim koji ne igraju samo zato sto nisu svabe...Nije tako lose bilo,realno ljudi moji...Nismo imali snage ,nismo psremni i tacka...Nemamo sta Safeta krivit,..STo nije Vedo izsao prije sto nije MUSLIM igrao..Eh,da je VEDO uvalio gol svi bi rekli bravo Sfete i Vedo je igracina..
Dosadio mi je teferic u Zenici svaki put kad igra,a ti pitarcicu,nek si ti otiso i pjevo Bosna je sampion...eto vam prilike sad sa svojim seljacicem govedom pjevajte...joooooj jedva cekam da blanc dovede svoje zvijeri..cut cemo se u oktobru,pa cemo vidjet sta ces mislit o ovom seljacicuHairlija je napisao/la:jarane neznam kako cu zaspati sto ti bojkotujes utakmice,svoj zivot cu dati da nisi otisao ni na jednu utakmicu repkeTerza je napisao/la:Odkako je ovo govedo selektor kojeg nazivaju Pape,bojkotujem utakmice repke.Debil na klupi drzi Musliovica koji je zvijer zedna krvi,ljubimac PAOK-ovih navijaca,a igra mu onaj kloc Ibisevic od kojeg bi clan penzionerskog doma bolje odigro u pm..nemogu da shvatim kako je onoliko nesposoban...Pape **** mrs iz repke
Za Bosnu se navija i kad se gubi
Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.