ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
barbarezsergej
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Nije fer da neki krv pisaju tako da kazem, da igraju celndzera I celendzera kvalifikacija I kvalifikacija da dodju do gren slema Ili atp jaceg turnira a dodje neki balavac sa 17 ga igra s pozivnicom I jos par pozivnica I neko prodjeno prvo kolo I eto ga I na rang listi blizu 100, msm ako razumijes sta hocu da kazem
Razumijem ali ti balavci su uglavnom teniske nade budućnosti i svakome ko prati tenis je zanimljivo vidjeti kako će se nositi sa elitom, ja uvijek pratim na svim turnirima tu mlađariju, čak i na Challengerima, kome je jedan Džumhur zanimljiv osim nama u BiH 
Evo bi li vi radije gledali Filipa Krajinovića ili npr Rubljeva, Duck Hee Leeja, Fritza?
Evo bi li vi radije gledali Filipa Krajinovića ili npr Rubljeva, Duck Hee Leeja, Fritza?
Pozivnice uglavnom dobivaju mladi domaći igrači, što je i logično da ih se stavlja u prvi plan.Samim time veća je gledanost turnira a to je i veliki poticaj za igrače...
-
barbarezsergej
- Kontakt:
Razumijem ja vas ali ja sam vise za to da se te mlade nade izbore za turnire malo vise sami, neka budu jednaki uvjeti za sve ali na kraju sta se ja pitam haha, a vidit cemo na sto ce izac te mlade nade s tim guranjima u prvi plan
Pa te pozivnice uglavnom dobijaju igraci iz drzave koja i organizira taj turnir sto je meni sasvim uredu.Svakom je u cilju da njegov uspije.Djokovic je najbolji primjer toga kako se moze uspjet ako si dovoljno dobar i jos ako imas ogromnu zelju za uspjehom uz minimalna ulaganja od strane drzave iz koje dolazis.Sve ostalo su izgovori.
Veceras Delpo
Haman da dvije pune godine cekam povratak, samo molim Boga da mu ruka bude u dobrom stanju, a sve njegove najave govore da bi trebala biti
Covjek dvije godine nije dirnuo rekete, i opet je na njemu manja kvota vec na 60. igracu svijeta
Vamos Delpoooo 
Max Allegri
što nije fer? većina turnira je privatno vlasništvo. i oni mogu zvati koga hoće.barbarezsergej je napisao/la:Nije fer da neki krv pisaju tako da kazem, da igraju celndzera I celendzera kvalifikacija I kvalifikacija da dodju do gren slema Ili atp jaceg turnira a dodje neki balavac sa 17 ga igra s pozivnicom I jos par pozivnica I neko prodjeno prvo kolo I eto ga I na rang listi blizu 100, msm ako razumijes sta hocu da kazem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Igrao je i lani i preklani, o čem pričašMig_Mig je napisao/la:Veceras DelpoHaman da dvije pune godine cekam povratak, samo molim Boga da mu ruka bude u dobrom stanju, a sve njegove najave govore da bi trebala biti
Covjek dvije godine nije dirnuo rekete, i opet je na njemu manja kvota vec na 60. igracu svijeta
Vamos Delpoooo
Igrao? lani 3meca, to nije igrao, to je pokusao da igra! Preklani osvojio sydney tu se povredio i u februaru zavrsio sezonu. Ovo veceras je igranje!!!Galion je napisao/la:Igrao je i lani i preklani, o čem pričašMig_Mig je napisao/la:Veceras DelpoHaman da dvije pune godine cekam povratak, samo molim Boga da mu ruka bude u dobrom stanju, a sve njegove najave govore da bi trebala biti
Vamos Delpoooo
Max Allegri
Kako tatuka igra ... Moram lec 6 1 je stvarno impresivno za povratak nadam se da rijesava ovo u 2 lako . Laku noc raja
- akisarajevo92
- Kontakt:
Svaka njemu cast, da se opet nakon svega vrati i evo razvali Kudlu
trenutno je 1041 igrac, bit ce napretka ove sedmice 
Vecina tih pozivnica ide igracima mladim koji i pruzaju dobre rezultate. Eto primjera jednog mladi svedjanin Elias Ymer, drugi dio prosle sezone na mnogim turnirima na touru je dobijao WC i u vecini slucajeva je pruzao dobre partije.. medjutim u nekoliko zadnji turnira je ispadao naglo, u kvalifikacijama za 2-3 GS nije mogao meda.. vidim ove sezone nijedan WC nije dobio a mnogo vise nastupa i na Challengerima. Momak je talentovan i posle söderlinga najveca nada svedskog tenisa, ali ako ti ne pruzas partije kakve se ocekuje nema ni kontinuiteta poziva.barbarezsergej je napisao/la:Nije fer da neki krv pisaju tako da kazem, da igraju celndzera I celendzera kvalifikacija I kvalifikacija da dodju do gren slema Ili atp jaceg turnira a dodje neki balavac sa 17 ga igra s pozivnicom I jos par pozivnica I neko prodjeno prvo kolo I eto ga I na rang listi blizu 100, msm ako razumijes sta hocu da kazem
Moze se pricat sta hoce o tim pozivima ali vecina tih mladji igraca Bogami i iskoriste pruzene prilike vrlo dobro. Zverev iz sedmice u sedmicu, Rublev je pokazao sto sta, Kokki.. itd itd.
Na kraju krajeva to je i PR potez od strane organizatora da bi sto vise gledaoca i ociju privukao na sami turnir. "Dolazi jedna od najveci nada muskog/zenskog tenisa".. Hmm.. naravno da svuci dosta atraktivno. Uvijek je interesantno pogledati mlade nade kako se snalaze van juniora.. koliko samo gledaoca ode gledar fudbal, kosarku, rukomet pa tako i tenis samo zato sto imaju priliku vidjeti potencijonalog superstara.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Gledao sam ga jucer, lani te meceve nisam ali dobio je sad Kudlu koji je dobio sam sebe a lani je dobio Fogninija i Stakhovskog prije nove ozljede. To opet nije isto sto i ne drzati reket 2 godine. Sta se svi palite na Del Potra, uvik je bio losiji od velike cetvorke, znaci i od Murraya, jedino sto ima top u rukama pa udara winnere preko 160 na sat.Mig_Mig je napisao/la:Igrao? lani 3meca, to nije igrao, to je pokusao da igra! Preklani osvojio sydney tu se povredio i u februaru zavrsio sezonu. Ovo veceras je igranje!!!Galion je napisao/la:Igrao je i lani i preklani, o čem pričašMig_Mig je napisao/la:Veceras DelpoHaman da dvije pune godine cekam povratak, samo molim Boga da mu ruka bude u dobrom stanju, a sve njegove najave govore da bi trebala biti
Vamos Delpoooo
A sto si neprihateljski nastrojen .. svasta. Stavljas ih u poredjenje sa cetvorkom a pola karijere je proveo u bolnici. Dovljno od tebe...
Max Allegri
Poredim ga dok nije bio u bolnici. Sad je to glupo kao sto i kazes. Nisam neprijateljski nastrojen samo mi smeta sto svi tog Del Potra uzdizu ko da je ne znam sta. Covjek lupa lopticu jako i to je to, nije sad da je neki fenomen. Meni je Berdih odlican tenisac a njega svi ismijavaju a ne bi sad da je Del Potro za njega space shuttle. Previse se Del Potra uzdize i to je sve. Ispricavam se ako ispadam malo preagresivan u komentiranju, nije bilo nikakve namjere za tim.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vjeruj da jest za Berdycha to. Ima šampionski mentalitet, da je potpuno zdrav sad bi bio jedini konkurent Novaku za najveće turnire. Na RG je razbijao Federera i da se nije povrijedio to bi i dobio a kasnije šta bi bilo pitanje je. Na Wimbledonu protiv Novaka ga je jedna loptica dijelila od pobjede, kako je Nole pobjedio tako je i on mogao. Već 2 godine muku mući sa tom povredom a da nije to imao sad bi vjerovatno na svom kontu imao više od 1 GSa.Galion je napisao/la:Poredim ga dok nije bio u bolnici. Sad je to glupo kao sto i kazes. Nisam neprijateljski nastrojen samo mi smeta sto svi tog Del Potra uzdizu ko da je ne znam sta. Covjek lupa lopticu jako i to je to, nije sad da je neki fenomen. Meni je Berdih odlican tenisac a njega svi ismijavaju a ne bi sad da je Del Potro za njega space shuttle. Previse se Del Potra uzdize i to je sve. Ispricavam se ako ispadam malo preagresivan u komentiranju, nije bilo nikakve namjere za tim.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ne bi on bio nikakav veliki konkurent, da je bio zdrav bio bi sad 4. umjesto Wawrinke i to je to, uvijek je bio lošiji od velike četvorke, izbaci svaki meč s njima koji je bio pred ili neposredno nakon ozljede i opet je lošiji, jednostavno ga žalite zbog ozlijeda i malo preuveličajete njegovu kvalitetu. DelPo je igrač za TOP 5, možda bi imao još 1 ili u najboljem slučaju 2 GS i to je to. U svakom slučaju veća je razlika između Noleta i DelPa nego DelPa i Berdiha pa vi pričajte šta oćete 
sve ovo podsjeća na hita ledzera koji je postao najbolji glumac ikad.Unofficialpage je napisao/la:Vjeruj da jest za Berdycha to. Ima šampionski mentalitet, da je potpuno zdrav sad bi bio jedini konkurent Novaku za najveće turnire. Na RG je razbijao Federera i da se nije povrijedio to bi i dobio a kasnije šta bi bilo pitanje je. Na Wimbledonu protiv Novaka ga je jedna loptica dijelila od pobjede, kako je Nole pobjedio tako je i on mogao. Već 2 godine muku mući sa tom povredom a da nije to imao sad bi vjerovatno na svom kontu imao više od 1 GSa.Galion je napisao/la:Poredim ga dok nije bio u bolnici. Sad je to glupo kao sto i kazes. Nisam neprijateljski nastrojen samo mi smeta sto svi tog Del Potra uzdizu ko da je ne znam sta. Covjek lupa lopticu jako i to je to, nije sad da je neki fenomen. Meni je Berdih odlican tenisac a njega svi ismijavaju a ne bi sad da je Del Potro za njega space shuttle. Previse se Del Potra uzdize i to je sve. Ispricavam se ako ispadam malo preagresivan u komentiranju, nije bilo nikakve namjere za tim.
no Delpo je imao izuzetno negativan skor protiv B4...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tad je imao oko 24-25 godina, tek mu je počeo prime i do sad bi imao puno više pobjeda. Murraya i ostale bi lagano dobivao, i bio bi puno veća konkurencija Novaku. On je nešto kao i Stan samo puno konstantniji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.