Del Piero...
Mancini na aparatima... Toliko o krađi.
Hvala, doviđenja i prijatno.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Tačnije 8 a vi ste ih uzeli 11(računao sam i ona dva poništena odnosno oduzeta).Juventinisimo je napisao/la:Vjestica na aparatima...Zadnje 4 godine Juve +133 bobice viska od sinterasa...jos ako dodamo +12 od ove godine...brat bratu,da nas izbace na dvije godine, akrapi nas nece stici
Sto se tice sastava iz 2006...ma pusti 2006 ba...gledaj jednu stvar..sinter je uvijek imao i trosio vise para od Juventusa...taman dovoljno za trece mjesto![]()
Svi mi dobro znamo, da Milanski klubovi imaju vise $$$ od Juventusa, uvijek su imali..to sto je Moggi bio master i danas Marotta, to je druga prica..Milan je imao jako dobru politiku krajem osamdesetih i devedesetih, "hapili" su od nas neka scudettaa i LS...zasluzeno, nema sta..
Kada je Inter ista "normalno" uzeo? Prije 50 godina, jah.![]()
Nanizali 5 trofeja(jedan dobili na sudu) zahvaljujuci farsopoliju.Prije toga, "razvalili" sve timove u Italiju, konkurencija bila 0...unistili Italijansku repku, izbacili 4ti tim iz LS..na vrijeme je vjestica osjetio da toga vise nema, i kao najveca pichkurina zdimio...kao kyrwa u jutarnje sate..
Ali, cuci vjestica, i vreba iz prikrajka...ceka pogodan momenat da izleti sa novim "dokazima", ako ne "zastare", kao u slucaju farsopolija..
Sissoko je napisao/la:Da Napoli: "Juve-Napoli irregolare, campionato irregolare. Zaza non doveva giocare: l'espulsione diretta col Genoa andava punita con 2 giornate"
je l' to neki SrbinL'Avvocato je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Fantazija, što bi reko Čvarkov
Pazi kako se ponasas, ovo je ugledan forum, da nije, raja bi te vec proglasila forumskom ludomSiamoNoi je napisao/la:Smanjite malo kmecanje,nece vas bit zivih za 15.godisnjicu ako ovim tempom nastavite.
Izbori
Gefufna je napisao/la:Nemojte mi na purgera, dosta je njemu njegovih muka i sizifovsko-sancopancnih borbi protiv vjetrenjaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.