nemoj tako i ja sam veliki Zeljavac,,i ne krivim Safeta..ova nasa ekipa je vec dvi sedmice na odmoru i igracima je pala forma,sto je i normalno a njemci se intenzivno pripremaju za svjetsko sto je i to normalno i njemci su njemci..sad napadati igrace i Safeta je cista GLUPOST....kad budemo igrali tekmu koja bude nesto znacila ,,tada hvalite ili kritikujte..Volim Te Bosno i kad gubis...fifa09 je napisao/la:hajde haryxyxy ne lupaj gluposti susic kriv sto smo napravili dva penala![]()
susic kriv sta je to pogresno uradio ????
![]()
izgleda da ovi TZ , ZE , TM itd jedva cekaju da izgubimo tekmu pa da pljuju po papetu pacenici ....
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
HALOOOOOOO debili jel pape kriv za dva penala??? Samo cu reci da smo odlicno igrali dok smo imali snage,jbg nije se treniralo
ibisevica sam citavo vrijeme branio al sad vidim da mu nije mjesto medu prvih 11. Muslimovic je vise zasluzio..izdvojio bih Jahica koji je odlicno odigrao citavu utakmicu,Pjana dobar,Miske malo vise trke hebemu misa
PAPE majstore odlicno je bilo,aBd idemo na EP!! a vi pljuvaci ga obalite 
Sušić je trebao napraviti malo bolji skauting.fanatic je napisao/la:Susic pokazao da za razliku od Cire gaji pravi moderni fudbal...U ofanzivi se vise igra 4-4-2, a u defanzivi ona najbolja 4-2-3-1...ko god je mislio da mozemo pobijediti njemacku nek' malo bolje sagleda stvari, ne mozes dobit' jednu od najjacih ekipa na svijetu s igracima koji su se 2 sedmice opijali i zajebavali(cast izuzecima)...ja sam zadovoljan nacinom igre, a rezultati ce doci kada bude najpotrebnije- u kvalifikacijama
Totalno loš odabir Igrača i NEVJEROVATNO Berberovića stavljati na lijevog beka.
Fali mu brzih igrača, takvi su: Anes Haurdić, Sejo Bučan (može biti koristan). Mogao je i njih pozvat kad je zvao Pandžui njemu slične,a da ne spominjem nerazumljivo izostavljanje Štilića.
Ibišević je blago rečeno bio LOŠ, čim je ušao Muslimović popravila se slika na terenu.
Način Igre, KATASTROFA, naši nisu napravili niti jednu normalnu akciju.
Imamo lošeg selektora, koji ne zna motivirati igrače.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ma jarane ko da vi bolje znate od ovih svjetskih strucnjaka na forumuDenizmare je napisao/la:Prvi normalan post nakon duze vremena,a posto normalne niko ne komentarise evo ja cu. Dobro smo stajali na terenu i bio sam pozitivno iznenadjen,naravno dok je bilo snage,Svabe i nisu bas imali prilika.Uglavnom pokazali smo da se mozemo nositi sa velikim timovima. Sve u svemu ja sam zadovoljan igrom,bar vecim djelom,a rezultat je ionako nebitan. Ima stvari za popraviti ali mi se cini da je Pape na dobrom putu,narocito kad igraci budu u punom treningu. Druge stvari na forumu ne bih komentarisao jer je neke likove bolje ignorisati......fanatic je napisao/la:Susic pokazao da za razliku od Cire gaji pravi moderni fudbal...U ofanzivi se vise igra 4-4-2, a u defanzivi ona najbolja 4-2-3-1...ko god je mislio da mozemo pobijediti njemacku nek' malo bolje sagleda stvari, ne mozes dobit' jednu od najjacih ekipa na svijetu s igracima koji su se 2 sedmice opijali i zajebavali(cast izuzecima)...ja sam zadovoljan nacinom igre, a rezultati ce doci kada bude najpotrebnije- u kvalifikacijama
hej pa mi smo od njemacke izgubili a ko to jos danas od njemacke gubi
HZSA87
pape nezna motivirati igrače,previše je tih--da nekažem mutav----sa takvim selektorom nećemo nigdje---naama treba autoritethuha je napisao/la:HALOOOOOOO debili jel pape kriv za dva penala??? Samo cu reci da smo odlicno igrali dok smo imali snage,jbg nije se treniraloibisevica sam citavo vrijeme branio al sad vidim da mu nije mjesto medu prvih 11. Muslimovic je vise zasluzio..izdvojio bih Jahica koji je odlicno odigrao citavu utakmicu,Pjana dobar,Miske malo vise trke hebemu misa
Ma kriv je zbog 2 penala, kriv je jer u se igraci umorili. I kriv je zbog Lahmovog gola.seha je napisao/la:Stvarno ne znam zbog cega vam je veceras Safet kriv ???
100% sportski i krajnje opušten potpis
- themaniaks
- Kontakt:
E bas to,autoritet koji Susic ocigledno nema,al nije ni do njega koliko su nasi igraci neprofesionalni,jedini je Spahic bio spreman za svih 90 min ostali su do 60 umrli.harinjo je napisao/la:pape nezna motivirati igrače,previše je tih--da nekažem mutav----sa takvim selektorom nećemo nigdje---naama treba autoritethuha je napisao/la:HALOOOOOOO debili jel pape kriv za dva penala??? Samo cu reci da smo odlicno igrali dok smo imali snage,jbg nije se treniraloibisevica sam citavo vrijeme branio al sad vidim da mu nije mjesto medu prvih 11. Muslimovic je vise zasluzio..izdvojio bih Jahica koji je odlicno odigrao citavu utakmicu,Pjana dobar,Miske malo vise trke hebemu misa
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
upravo ovo sto harinjo govoriharinjo je napisao/la:pape nezna motivirati igrače,previše je tih--da nekažem mutav----sa takvim selektorom nećemo nigdje---naama treba autoritethuha je napisao/la:HALOOOOOOO debili jel pape kriv za dva penala??? Samo cu reci da smo odlicno igrali dok smo imali snage,jbg nije se treniraloibisevica sam citavo vrijeme branio al sad vidim da mu nije mjesto medu prvih 11. Muslimovic je vise zasluzio..izdvojio bih Jahica koji je odlicno odigrao citavu utakmicu,Pjana dobar,Miske malo vise trke hebemu misa
kriv je i za i prvi i drugi svjetski rat,kriv je za globalnu krizu, kriv je sto je i u bosni bio rat, kriv je sto se reprezentacija zasniva na ligi a kod nas je to katastrofa pa ne moze ni repka biti bolja ...RiNo je napisao/la:Ma kriv je zbog 2 penala, kriv je jer u se igraci umorili. I kriv je zbog Lahmovog gola.seha je napisao/la:Stvarno ne znam zbog cega vam je veceras Safet kriv ???
susic je hladaj cowjek a za balkanece treba covjek koi ce im hebat mamu ciro jeste folirant ali je woliki motiwator tu je razlika a za nas balkance treba onaj koji ce da se blako izrazim pricat nekulturno sa njima!!!razlika izmedju susuca i cire dajem primjer,poluvrijeme i susuc ulazi kaze sinovi moji lijepi samo tako nastavite a poluvrijeme i ulazi ciro i gowori hebem wam ma.mu sta ej ono samo jedan nula!!i to je welika razlika!!
Ako na startu s takvim pristupom napravi i stvori autoritet i ostace tako,ako ne,tesko da ga moze u nastavku..Po meni su Ciru mozda na kraju shvatili olako..On je prejak motivator,al bojim se da je samo toharinjo je napisao/la:pape nezna motivirati igrače,previše je tih--da nekažem mutav----sa takvim selektorom nećemo nigdje---naama treba autoritethuha je napisao/la:HALOOOOOOO debili jel pape kriv za dva penala??? Samo cu reci da smo odlicno igrali dok smo imali snage,jbg nije se treniraloibisevica sam citavo vrijeme branio al sad vidim da mu nije mjesto medu prvih 11. Muslimovic je vise zasluzio..izdvojio bih Jahica koji je odlicno odigrao citavu utakmicu,Pjana dobar,Miske malo vise trke hebemu misa
Pustite covjeka na miru pa tek je poceo,i za Ciru se govorilo svasta pa smo ipak super igrali,Pape sretno ljudi nemoramo bas sve navijacki gledati,nije samo on kriv pa i igraci su se ponasali kao na odmoru.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
PA jeste li vi sto trazite ostavku Susica normalni??? Dobro sto ga kritikujete, kritikujem i ja za spisak, ali kako mozemo dat selektoru otkaz nakon 3 prijateljske utakmice??? Boze sacuvaj. Trebali smo dogovrit utakmice sa Bangladesom i Pakistanom, jer u nas se ne moze mirno radit ni 5 minuta bez rezultata od prvog trenutka. Jedino Florentino Perez je vise nestrpljiv od vas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bolje sprijeciti , nego lijecitiCartman je napisao/la:PA jeste li vi sto trazit ostavku Susica normalni??? Dobro sto ga kritikujete, kritikujem i ja za spisak, ali kako mozemo dat selektoru otkaz nakon 3 prijateljske utakmice??? Boze sacuvaj. Trebali smo dogovrit utakmice sa Bangladesom i Pakistanom, jer u nas se ne moze mirno radit ni 5 minuta bez rezultata od prvog trenutka. Jedino Florentino Perez je vise nestrpljiv od vas.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
ciro je prvu izgubio...1921 je napisao/la:Bolje sprijeciti , nego lijecitiCartman je napisao/la:PA jeste li vi sto trazit ostavku Susica normalni??? Dobro sto ga kritikujete, kritikujem i ja za spisak, ali kako mozemo dat selektoru otkaz nakon 3 prijateljske utakmice??? Boze sacuvaj. Trebali smo dogovrit utakmice sa Bangladesom i Pakistanom, jer u nas se ne moze mirno radit ni 5 minuta bez rezultata od prvog trenutka. Jedino Florentino Perez je vise nestrpljiv od vas.
Ma **** vam Susic sve jebote nije covjek kriv sto su nasi vec umisljene zvijezede pa misle neko ce nam pokloniti go da netreba ni potrcat ni Allah dz.s ono nemoze motivirat , samo Spahi skidam kapu, a Vedo MOLIM TE ne igraj vise pusti Zeku i Muslimovica!!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Strucnjaci da vas opomenem na vrijeme !!!
Ugodnu i zdravu diskusiju
Ugodnu i zdravu diskusiju
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ovo je "samo" prijateljska utakmica.
Kad vec svi okrivljuju Papeta,on je i rekao da ce eksperimentisati i probavati igrace na raznim pozicijama.
To je ucinio protiv Svedske,izgubili smo,pa sta?
To nije ucinio protiv Njemacke,sve dok Berberovica,Muslimovica i Zeca nije uveo,pa sta?
Igraci totalno nespremni.
Sta je Miske uradio?Dzeko,Ibisevic? Napad 0 bodova.Ustvari,zar smo uopste imali napadace?
Odbrana skoro pa odlicno obavila svoj posao.
Svi glavu gore,idemo dalje
Kad vec svi okrivljuju Papeta,on je i rekao da ce eksperimentisati i probavati igrace na raznim pozicijama.
To je ucinio protiv Svedske,izgubili smo,pa sta?
To nije ucinio protiv Njemacke,sve dok Berberovica,Muslimovica i Zeca nije uveo,pa sta?
Igraci totalno nespremni.
Sta je Miske uradio?Dzeko,Ibisevic? Napad 0 bodova.Ustvari,zar smo uopste imali napadace?
Odbrana skoro pa odlicno obavila svoj posao.
Svi glavu gore,idemo dalje
NON MOLLARE MAI
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pape ,Care moj,jesno je i tebi da se nesto mora mijenjati.
Ili mi mozda jednostavno nismo velika ekipa.Mozda nas i ovi novinari nafuraju da vjerujemo u velicinu nase ekipe.Ko ce ga znati vise.
Ili mi mozda jednostavno nismo velika ekipa.Mozda nas i ovi novinari nafuraju da vjerujemo u velicinu nase ekipe.Ko ce ga znati vise.
BosnaE
Igzubio od Njemačke pa sto ciro nije dobio portugal dobije tursku
a u ostalom njima je svijetsko puno su vise pripremljeni od nas
a u ostalom njima je svijetsko puno su vise pripremljeni od nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.