PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
nije Duljevic bitan, forsira se da se uzmu pare za njega iako nece nikad biti igrac za lige 5 .. pitam koliko je Sarajevo dalo golova iz igre?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko je prviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro ne mora biti igrac za lige 5, to ti nesto svoje spominjes.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
đesi NostradamusziviniceMetropola je napisao/la:nije Duljevic bitan, forsira se da se uzmu pare za njega iako nece nikad biti igrac za lige 5 .. pitam koliko je Sarajevo dalo golova iz igre?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: PL prepucavanjaï
Hheheh
,prodao se zbog izvodjenja penala,aferim decko,ako ga ista proda to ce garant

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Sto nasi nisu dogovorili prijateljsku sa Slobodom, pa da i mi nekog pobjedimo u Turskoj 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Zato jer smo htjeli nekoliko jačih timova, a ne petoplasirani tim bh lige. Ustvari možda ste mogli uletiti umjesto ovih kineza.Rinuka je napisao/la:Sto nasi nisu dogovorili prijateljsku sa Slobodom, pa da i mi nekog pobjedimo u Turskoj
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa da smanjimo zaostatak,nisu ludi

grb sto kuca,umjesto srca
pinoglavi je napisao/la:Zato jer smo htjeli nekoliko jačih timova, a ne petoplasirani tim bh lige. Ustvari možda ste mogli uletiti umjesto ovih kineza.Rinuka je napisao/la:Sto nasi nisu dogovorili prijateljsku sa Slobodom, pa da i mi nekog pobjedimo u Turskoj
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Jedno pitanje za navijace: Ko ce prije dobiti otkaz, Jesa opanak ili Sablja, znamo da je alternativa Jesi trofejni trener Dzeno, za Sablju ne znam? Molim konstruktivnu raspravu i bez provokacija. Hvala.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
[quote="Skver"]Jedno pitanje za navijace: Ko ce prije dobiti otkaz, Jesa opanak ili Sablja, znamo da je alternativa Jesi trofejni trener Dzeno, za Sablju ne znam? Molim konstruktivnu raspravu i bez provokacija. Hvala.[/quote
Ješa kasapin 100% prvi otpada...ipak su očekivanja puno veča od onoga sto on moze ponuditi,uraditi i osvojiti ahahahah
Ješa kasapin 100% prvi otpada...ipak su očekivanja puno veča od onoga sto on moze ponuditi,uraditi i osvojiti ahahahah
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kup UEFA jednom, Intertoto Kup dva putaMemara je napisao/la:Niko te ne podjebava samo realno pričamo.Chinaglia je napisao/la:stvarno cijenim dobru zajebanciju, al' ovo![]()
dobro je rekao Pastrmka, ovoj temi treba odat' počasni marš, svako podjebava, al' ..
Hoćeš da napišem da ste se uvijek borili za titulu , da ste osvojili koji trofej, da niste ispali iz lige? Ne kontam. To bi bilo laganje jarane.
Ovako osrednji klubić kojem je najveći uspjeh u historiji prvak jeseni. I tu svaka priča prestaje. Nikad europe vidjeli nisu, nikad podigli pehar, nikad himna intonirana u njihovo ime ko pobjednika nečeg. A recimo to imaju Modriča Maxima, Brotnjo, Leotar. I o čemu onda pričamo mi i o kakvom podjebavanju. Vas čovjek ne može podjebavati. Vi ste sami po sebi presmiješni i to što se kofrčite, nešto vi, ko kad čivava na pit bula reži, ono simpatično al' daj ba.
I nismo jesenje prvaci, Siroki je jeseni prvak.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
VelikiKemo
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:sta dodati..zna frajer...Rikardo je napisao/la:Ne bi me nimalo iznenadilo da Sloboda dozivi nagli pad u nastavku sezone radi prevelike zelji a opet i nedostatka snage i pameti. Pogotovo aku u timu razmisljaju kao navijaci im da ce to lako ici. Realno Zrinjski je prejaka ekipa mnogo iskusnija od Slobode, dalje Sarajevo ako izugbi u prvom kolu titula je izgubljenja a mozda i europa dođe u pitanje ako Siroki, Radnik, Zeljo budu grizli kako u ligi tako i u kupu. Siroki također jako dobri i iskusni u zavrsnicama, u igri su i za titulu i za kup. Treba vidjeti kako ce Zeljo odigrati sa ovim igracima, za titulu nemaju sanse ali da budu ligi na mjestima koja vode u europu kao i kup itekako imaju sanse, Radnik izgleda niko ne spominje ali nisu ni oni jos rekli svoje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahahahahahahaha koji DEBIL moras biti pa ovo napisati...cuj radi nedostatka snage ahahahahah a udarili presing dancima u 2 poluvremenu ljudi nakon tekme posjedali na teren!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Dobro je evopljani malo se na zemlju spustite, sto Slaviji niste udarili presiing ?
Prvi pud od rata ste nesto kokretno uradili u ovoj ligi a sad ste kao neka sila, ne smije niko misljenje iznjeti kontra vas.
Prvi pud od rata ste nesto kokretno uradili u ovoj ligi a sad ste kao neka sila, ne smije niko misljenje iznjeti kontra vas.
Ako Jesa dobije otkaz to znaci da cete vi ostati bez trenera, jer cemo vratiti Musemica sa posudbeSkver je napisao/la:Jedno pitanje za navijace: Ko ce prije dobiti otkaz, Jesa opanak ili Sablja, znamo da je alternativa Jesi trofejni trener Dzeno, za Sablju ne znam? Molim konstruktivnu raspravu i bez provokacija. Hvala.
Musemic ima ugovor jos dvije godine.Rinuka je napisao/la:Ako Jesa dobije otkaz to znaci da cete vi ostati bez trenera, jer cemo vratiti Musemica sa posudbeSkver je napisao/la:Jedno pitanje za navijace: Ko ce prije dobiti otkaz, Jesa opanak ili Sablja, znamo da je alternativa Jesi trofejni trener Dzeno, za Sablju ne znam? Molim konstruktivnu raspravu i bez provokacija. Hvala.
Nece on nikuda.
Plata bogovska jake premije.... niko mu se ne mjesa u posao...milina
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.