Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
SAFET SUSIC(BIH)=DOMENEK(FRA)
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Naheba li smo mi sa Susicem...
Osim Amara Osima nema nam spasa je nemamo mi para za bolje...
JESTE LI VI SUSICEVCI CORAVI,VIDITELI VI DA NASI IGRACI,SPAHA,DZEKO,MISKE,PJANA I CO,IMAJU MRTVACKI IZRAZ LICA,zanete li zasto?
Zato sto su za ovo 10 dana vidjeli sa kakvom seljacinom imaju posla.
HAJDEMO SE DIGNUTI DA SKINEMO NEPISMENJAKOVICA DOK NIJE KASNO...
SUSICU HVALA ALI NISI ZA NAS...
JESTE LI VI SUSICEVCI CORAVI,VIDITELI VI DA NASI IGRACI,SPAHA,DZEKO,MISKE,PJANA I CO,IMAJU MRTVACKI IZRAZ LICA,zanete li zasto?
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 03 jun 2010, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
lajkshkembe je napisao/la:SAFET SUSIC(BIH)=DOMENEK(FRA)
Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima
ovdje pojedinci vise mrze Papeta nego sto vole Bosnu
bordo su zastave,salovi kape,bordo je Hase,bordo je PAPE
jedite se vi sad,Pape nece otici a jedva cekam pocetak kvalifikacija da vam svima zacepim usta
jedite se vi sad,Pape nece otici a jedva cekam pocetak kvalifikacija da vam svima zacepim usta
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
a nek je onaj kasljo gradsko dijete nemoze progovorit .... j... te on!!!Za_raju je napisao/la:Naheba li smo mi sa Susicem...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
harry_90 je napisao/la:haha ne izvaljuj se,nema nikakve veze sto je on legenda FK Sarajeva bio,i to cijenim,al vidi sta radi pa 2 tekme 7 golova,STRUCNJAK,BOSANSKI MOURINHOfifa09 je napisao/la:hajde haryxyxy ne lupaj gluposti susic kriv sto smo napravili dva penala![]()
susic kriv sta je to pogresno uradio ????
![]()
izgleda da ovi TZ , ZE , TM itd jedva cekaju da izgubimo tekmu pa da pljuju po papetu pacenici ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ne shvatas da je njemacka u trenaznom procesu i da se ljudi spremaju za SP a mi smo dosli sa ODMORA i kraj je sezone kako ne shavatas da smo dva gola primili iz PENALA ( pape kriv) , kako ne shvatas da su veceras igrali najbolji sto imamo kako ne shvatas da je njemacka i dalje za nas velesila pogotvo sto igraju kuci itd itd
Teško je ocnjenivati nakon par utakmica ali na žalost meni ovo ne miriše na dobro.Možemo tražiti opravdanja koliko hoćemo ali realno mi ništa nismo pokazali u ove dvije utakmice osim par individualnih poteza. Igra nam je spora, bezidejna.Oslanjamo se na Džeku ali bez lopti i udvojen, ni Messi ne bi mogao ništa. Ono čega me je strah su Papetovi bespotrebni experimenti na pozicijama igrača.Još mi je u glavi Slišković i Barbarez na stoperu.Pape je pogriješio što na poluvremenu nije Ibiševića ostavio na klupi a uveo u igru Zeca koji je mogao istrčati kontru kad su Njemci pritiskali da izjednače i ostavljali puno prostora nazad.Kasnije je bilo kasno.
-
Robovlasnik
- Kontakt:
Dzeko - levat - odbi se lopta uz 700 fatihaCartman je napisao/la:PA jeste li vi sto trazite ostavku Susica normalni??? Dobro sto ga kritikujete, kritikujem i ja za spisak, ali kako mozemo dat selektoru otkaz nakon 3 prijateljske utakmice??? Boze sacuvaj. Trebali smo dogovrit utakmice sa Bangladesom i Pakistanom, jer u nas se ne moze mirno radit ni 5 minuta bez rezultata od prvog trenutka. Jedino Florentino Perez je vise nestrpljiv od vas.
Ibisevic - levatina -ama nigdje ga ....
zec - sta reci nije lopte dobio
Ibricic - ko et osutao je
Muslimovic - i on je jednom osutao .... nedovoljno bezze
Misimovic - svinja debela - otjerat
Pjana - Svijetla tacka i BUDUCNOST REPKE
Rahimc - godine ga stiscu al pozrtvovan i borben pravi zadnji vezni
Salihovic - jedan od boljih ..... bilo ga je svugdje na momente ....
Jahic - da ne skrivi penal dobio bi prolaznu ocjenu
SPAHIC EMIR - KRALJ I IKONA REPKE - SRCE I DUSA - SVE
Safet - Bubreg i jetra .... D:
Hasagic - odlican odbrani sve sto je mogao .... super
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
- themaniaks
- Kontakt:
Niko sretniji od mene da bude kako si ti rekaoHairlija je napisao/la:ovdje pojedinci vise mrze Papeta nego sto vole Bosnu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Sta mijesas ponos drzave sa nekim klubom koji nema ni svoj stadion(izbjeglicom,podstanarom).Hairlija je napisao/la:ovdje pojedinci vise mrze Papeta nego sto vole Bosnu
Ko je za Bosnu i Hercegovinu taj je da se Susic smijeni...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 03 jun 2010, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
i onda kazu zenicani imaju nekakve komplekse od sarajeva a ovi nas ne mogu ni na sekundu zaboraviti.. nista hvala za paznju na zenicu a ako smijem dodati nisam primjetio da je neko iz zenice komentirao papeta...fifa09 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:haha ne izvaljuj se,nema nikakve veze sto je on legenda FK Sarajeva bio,i to cijenim,al vidi sta radi pa 2 tekme 7 golova,STRUCNJAK,BOSANSKI MOURINHOfifa09 je napisao/la:hajde haryxyxy ne lupaj gluposti susic kriv sto smo napravili dva penala![]()
![]()
izgleda da ovi TZ , ZE , TM itd jedva cekaju da izgubimo tekmu pa da pljuju po papetu pacenici ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ne shvatas da je njemacka u trenaznom procesu i da se ljudi spremaju za SP a mi smo dosli sa ODMORA i kraj je sezone kako ne shavatas da smo dva gola primili iz PENALA ( pape kriv) , kako ne shvatas da su veceras igrali najbolji sto imamo kako ne shvatas da je njemacka i dalje za nas velesila pogotvo sto igraju kuci itd itd
Pa kad smo zadnji put pobjedili neku veliku ekipu?newton_heath_lyr je napisao/la:Pape ,Care moj,jesno je i tebi da se nesto mora mijenjati.
Ili mi mozda jednostavno nismo velika ekipa.Mozda nas i ovi novinari nafuraju da vjerujemo u velicinu nase ekipe.Ko ce ga znati vise.
Nije bezveze koeficijent na nas bio 7km...
Nismo bez razloga 50. reprezentacija svijeta...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ppa zar nije tako on je hladan ko spricer i svo znanje nemoze da dodje do izrazaja jer balkanac je covjek za brente pa po facama vidis da su oni njemci na pastetama odrasi a oni nasi na kajmaku pa mozak koji se hranio pastetom sa njim treba fino a mozak koji se hranio kajmakom e njemu trebas objasnjavat silom!!Terza je napisao/la:lajkshkembe je napisao/la:SAFET SUSIC(BIH)=DOMENEK(FRA)
Shavatas li ti da je jos 20 repki u tom procesu pa nisu svi skupa dali 7 golova u prijateljskim...fifa09 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:haha ne izvaljuj se,nema nikakve veze sto je on legenda FK Sarajeva bio,i to cijenim,al vidi sta radi pa 2 tekme 7 golova,STRUCNJAK,BOSANSKI MOURINHOfifa09 je napisao/la:hajde haryxyxy ne lupaj gluposti susic kriv sto smo napravili dva penala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj braniti onog sto nezasluzuje odbranu...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
DaBogda ti nama svima začepio usta, kad počnu kvalifikacije.Hairlija je napisao/la:ovdje pojedinci vise mrze Papeta nego sto vole Bosnu
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
plava_pruga
- Kontakt:
nebi niko pljuvao po njemu da je barem NESTO uradio.
Gol smo dali na ČISTU sreću ono je trebala biti izbijena lopta ali eto sasvim slučajno je pogodila Džeku. A mene nije briga jel on pitar ili nesto drugo ja ga posmatram kao trenera i kazem da je Ćiro bio 10000 puta jači.
to je moj dosadašnji utisak, ali eto nije sramota izgubiti protiv Njemačke, primili smo 3 a trebali jos 4 (dvije 100% prilike i dvije prečke kad je hasagić bio savladan). Daj Bože da ovo krene na bolje kako se budu bližile kvalifikacije. Ipak treba safetu dati malo vremena.
Gol smo dali na ČISTU sreću ono je trebala biti izbijena lopta ali eto sasvim slučajno je pogodila Džeku. A mene nije briga jel on pitar ili nesto drugo ja ga posmatram kao trenera i kazem da je Ćiro bio 10000 puta jači.
to je moj dosadašnji utisak, ali eto nije sramota izgubiti protiv Njemačke, primili smo 3 a trebali jos 4 (dvije 100% prilike i dvije prečke kad je hasagić bio savladan). Daj Bože da ovo krene na bolje kako se budu bližile kvalifikacije. Ipak treba safetu dati malo vremena.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Njemački mediji puni su hvale za svoje reprezentativce nakon pobjede nad Bosnom i Hercegovinom, a našu reprezentaciju smatraju i više nego dostojnim protivnikom.
"Od Bosne i Hercegovine smo očekivali da budu ozbiljan protivnik, a oni su bili i više od toga. Izabranicima Joachima Loewa su zadali mnogo posla i u odbrani i u napadu. Pogotovo se to odnosi na prvo poluvrijeme kada su gosti igrali i više nego dobro i bili bolji protivnik. Igrali su čvrsto u odbrani, a loptu su brzo i precizno prenosili u polje napada", navodi novinar Spox.com.
"Dobra igra na sredini terena Bosne i Hercegovine dovela je do mnogo grešaka Njemačke, koje su Bosanci dobro koristili organizovavši brze kontranapade. Ipak, u drugom poluvremenu do izražaja je došla bolja fizička forma Njemačke, a izmjene Joachima Loewa su urodile plodom. Marko Marin i Thomas Muller razbili su odbranu Bosanaca, koji su nakon drugog primljenog gola i pshički pali. Jedinu ljagu na ovu utakmicu bacio je kapiten BiH Emir Spahić, koji je zbog šamaranja Marina trebao dobiti crveni karton", dodaje dalje ovaj portal.
Eto sta Svabo misli
"Od Bosne i Hercegovine smo očekivali da budu ozbiljan protivnik, a oni su bili i više od toga. Izabranicima Joachima Loewa su zadali mnogo posla i u odbrani i u napadu. Pogotovo se to odnosi na prvo poluvrijeme kada su gosti igrali i više nego dobro i bili bolji protivnik. Igrali su čvrsto u odbrani, a loptu su brzo i precizno prenosili u polje napada", navodi novinar Spox.com.
"Dobra igra na sredini terena Bosne i Hercegovine dovela je do mnogo grešaka Njemačke, koje su Bosanci dobro koristili organizovavši brze kontranapade. Ipak, u drugom poluvremenu do izražaja je došla bolja fizička forma Njemačke, a izmjene Joachima Loewa su urodile plodom. Marko Marin i Thomas Muller razbili su odbranu Bosanaca, koji su nakon drugog primljenog gola i pshički pali. Jedinu ljagu na ovu utakmicu bacio je kapiten BiH Emir Spahić, koji je zbog šamaranja Marina trebao dobiti crveni karton", dodaje dalje ovaj portal.
Eto sta Svabo misli
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Ovakve kritike nisu bile ni kad je Ciro izgubio od NK Rijeke. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.