Nije tacno 6 puta smo od rata igrali finale kupa, znaci nije lahko doci dotle .. borili sno se za titulu one orve dvije godine nakon rata kad smo imali Musica u ekipi ...imali jos nekoliko sezona medju 3 4 do 6te pozicije ..ali u sustini ovo je relativno jedna od boljih uzmemo li one dvije posljeratne..vise zbog toga jer smo finansijski sad dosta jaciRikardo je napisao/la:Dobro je evopljani malo se na zemlju spustite, sto Slaviji niste udarili presiing ?
Prvi pud od rata ste nesto kokretno uradili u ovoj ligi a sad ste kao neka sila, ne smije niko misljenje iznjeti kontra vas.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hhehhe,pa Husref ce na rukama doci,samo ako bude potrebe za tim,kakav ugovor i premije,ima nesto vece i od toga,ljubav

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Neće on niđe !RedEvil je napisao/la:Hhehhe,pa Husref ce na rukama doci,samo ako bude potrebe za tim,kakav ugovor i premije,ima nesto vece i od toga,ljubav![]()
RedEvil je napisao/la:Hhehhe,pa Husref ce na rukama doci,samo ako bude potrebe za tim,kakav ugovor i premije,ima nesto vece i od toga,ljubav![]()
Sto me nasmija.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Kao sto su Dujevic i Bemko iz ljubavi u Sarajevu tako ce i ovaj doci iz ljubavi.RedEvil je napisao/la:Hhehhe,pa Husref ce na rukama doci,samo ako bude potrebe za tim,kakav ugovor i premije,ima nesto vece i od toga,ljubav![]()
Jedva ceka da ga pozovete posto ste ga naguzili u njegovim mozda nejtezim trenucima u zivotu.RedEvil je napisao/la:Hhehhe,pa Husref ce na rukama doci,samo ako bude potrebe za tim,kakav ugovor i premije,ima nesto vece i od toga,ljubav![]()
Vi ste ludi ibogami,pa sami ste vidjeli na Kosevu koliko je covjeku tesko da nije ni ustao s klupe,samo sto suzu nije pustio,Hus je jedan od nas,i uvijek ce biti,htjeli vi priznat ili ne,iako se ucinila nepravda prema njemu,sutra bi on opet trcecim korakom dosao:salut: 
Daj broj dilera ?RedEvil je napisao/la:Vi ste ludi ibogami,pa sami ste vidjeli na Kosevu koliko je covjeku tesko da nije ni ustao s klupe,samo sto suzu nije pustio,Hus je jedan od nas,i uvijek ce biti,htjeli vi priznat ili ne,iako se ucinila nepravda prema njemu,sutra bi on opet trcecim korakom dosao:salut:
Ma sta ti znas penal,budi pozzzRikardo je napisao/la:Daj broj dilera ?RedEvil je napisao/la:Vi ste ludi ibogami,pa sami ste vidjeli na Kosevu koliko je covjeku tesko da nije ni ustao s klupe,samo sto suzu nije pustio,Hus je jedan od nas,i uvijek ce biti,htjeli vi priznat ili ne,iako se ucinila nepravda prema njemu,sutra bi on opet trcecim korakom dosao:salut:
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nisam bas siguran čiji je ovaj delegat..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
E cuj Sloboda sampion?? Je li ovo cvajtaru kad su uzeli? Najblize bili trofeju u historiji kad su igrali protiv nas na Kosevu i kad su gledali dodjelu..
Pustili im i navijace da ostanu duze da snimaju, jos im paket soka poslali na jug!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
RedEvil je napisao/la:Vi ste ludi ibogami,pa sami ste vidjeli na Kosevu koliko je covjeku tesko da nije ni ustao s klupe,samo sto suzu nije pustio,Hus je jedan od nas,i uvijek ce biti,htjeli vi priznat ili ne,iako se ucinila nepravda prema njemu,sutra bi on opet trcecim korakom dosao:salut:
Kao prvo Husref je doveden kao dugorocno rjesenje i neko ko ce polako graditi ekipu za ono sto dolazi
Druga stvar niko nikada nije sporio njegovu ljubav prema Sarajevu,niti mi niti on sam.
Ali covjek je teski profesionalac to znas i sam.
Ili ce odraditi ugovor,u slucaju da se ne dogovori onda ce otici.
Ili moze dobiti otkaz.
De ba jarane tu pricu o trcanju na rukama ostavi za obdaniste,uozbilji se
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Sad naletih na ovu izjavu.. Ne sjecam se da sam vidio nepismenijeg igraca...Znaci znaci znaci Bozeee
http://sportsport.ba/bh_fudbal/krpic-bo ... aju/184407
Zajebo je sablju
Zajebo je sablju
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa kralju normalno da Husref vpli svoj klub i zeli mu najbolje..kod nas radi profesionalno i osjetio je postovanje od navijaca i dobro mu je ..ima odrijesene ruke i da nije njega Azmir bi doveo sad 5 6 igraca a ne 3 samo za rotacije..covjek ima fobre pare i ima sve uslove za rad...lakse mu je nas vodit nego Sarajrvo vrci mu je protisak tamo kod vas sigurno ..ma da kako smo i mi poceli i nama ce izgleda malo biti evropa i ako bi je svi potpisali prije pocetka tako da bi se mogao poceti stvarat taj neki protisak ..nadam se da nece, jer ja sam zaista zadovoljan evropom , ali i titulom pa kad nebi nam ni dali u evropu bio bi prezadovoljan i ako nebi nasi u klubu bili zbog finansija i tdRedEvil je napisao/la:Vi ste ludi ibogami,pa sami ste vidjeli na Kosevu koliko je covjeku tesko da nije ni ustao s klupe,samo sto suzu nije pustio,Hus je jedan od nas,i uvijek ce biti,htjeli vi priznat ili ne,iako se ucinila nepravda prema njemu,sutra bi on opet trcecim korakom dosao:salut:
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hajd dobro nek sam ja iz obdanista,al kad bi se desilo vidjeli bi i vi sami,sve na stranu,a Saraj'vo na drugu,nema tih para i ugovora,al nejseAgamemnon je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Vi ste ludi ibogami,pa sami ste vidjeli na Kosevu koliko je covjeku tesko da nije ni ustao s klupe,samo sto suzu nije pustio,Hus je jedan od nas,i uvijek ce biti,htjeli vi priznat ili ne,iako se ucinila nepravda prema njemu,sutra bi on opet trcecim korakom dosao:salut:neka si me zabavio malo
![]()
Kao prvo Husref je doveden kao dugorocno rjesenje i neko ko ce polako graditi ekipu za ono sto dolazi
Druga stvar niko nikada nije sporio njegovu ljubav prema Sarajevu,niti mi niti on sam.
Ili moze dobiti otkaz.
De ba jarane tu pricu o trcanju na rukama ostavi za obdaniste,uozbilji se
SaltCityAttack je napisao/la:Pa kralju normalno da Husref vpli svoj klub i zeli mu najbolje..kod nas radi profesionalno i osjetio je postovanje od navijaca i dobro mu je ..ima odrijesene ruke i da nije njega Azmir bi doveo sad 5 6 igraca a ne 3 samo za rotacije..covjek ima fobre pare i ima sve uslove za rad...lakse mu je nas vodit nego Sarajrvo vrci mu je protisak tamo kod vas sigurno ..ma da kako smo i mi poceli i nama ce izgleda malo biti evropa i ako bi je svi potpisali prije pocetka tako da bi se mogao poceti stvarat taj neki protisak ..nadam se da nece, jer ja sam zaista zadovoljan evropom , ali i titulom pa kad nebi nam ni dali u evropu bio bi prezadovoljan i ako nebi nasi u klubu bili zbog finansija i tdRedEvil je napisao/la:Vi ste ludi ibogami,pa sami ste vidjeli na Kosevu koliko je covjeku tesko da nije ni ustao s klupe,samo sto suzu nije pustio,Hus je jedan od nas,i uvijek ce biti,htjeli vi priznat ili ne,iako se ucinila nepravda prema njemu,sutra bi on opet trcecim korakom dosao:salut:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
To je vas bivsi igrac brate , a igrom slucaja sada je nasMosaaRajvosa je napisao/la:Sad naletih na ovu izjavu.. Ne sjecam se da sam vidio nepismenijeg igraca...Znaci znaci znaci Bozeee
Zajebo je sablju
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nemoze on napustiti Slobodu tako "na rukama trceci"ima ugovor jos dvije godine.profesionalni.RedEvil je napisao/la:Hajd dobro nek sam ja iz obdanista,al kad bi se desilo vidjeli bi i vi sami,sve na stranu,a Saraj'vo na drugu,nema tih para i ugovora,al nejseAgamemnon je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Vi ste ludi ibogami,pa sami ste vidjeli na Kosevu koliko je covjeku tesko da nije ni ustao s klupe,samo sto suzu nije pustio,Hus je jedan od nas,i uvijek ce biti,htjeli vi priznat ili ne,iako se ucinila nepravda prema njemu,sutra bi on opet trcecim korakom dosao:salut:neka si me zabavio malo
![]()
Ili moze dobiti otkaz.
De ba jarane tu pricu o trcanju na rukama ostavi za obdaniste,uozbilji se![]()
Ako mu Sloboda ne potpise raskid moze u Sarajevo Ali na cevape
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
@Agamemnon
To je vec drugi par cipela sto se ugovora tice,a da se on pita,da dodje ponuda nasa,tako bi bilo,al nejse

To je vec drugi par cipela sto se ugovora tice,a da se on pita,da dodje ponuda nasa,tako bi bilo,al nejse
Re: RE: Re: PL prepucavanja
To ga vi pitali i on tako rekaoRedEvil je napisao/la:@Agamemnon
To je vec drugi par cipela sto se ugovora tice,a da se on pita,da dodje ponuda nasa,tako bi bilo,al nejse![]()
Sve neke mahalske....
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.