PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

RedEvil
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la RedEvil » 17 feb 2016, 01:47

recepivedik je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:ma sta je biloooooooo rajvosaaaaaaaaa
redate poraze,ali struka je zadovoljna,sto kaze Dzeno dominirate :urnebes: :urnebes:
koji cirkus jbt :rol:
papak, navlačiš gnjev na sebe, a što je gore na svoj klub koji većina navijača FKS poštuje, komentari su ti niđe veze, pogotov imajući na umu da je FKS aktuelni šampion. dakle, kad uzmete tu titulu, a sudeći po tvojim komentarima liga se komotno mogla završiti 4.12. je ste očito nenadj.ebivi, i već ste novi prvaci, onda se obraćaj tim tonom!
Ma stipu ih,cirkus colorado,ne bih bilo interesantno da ih nema ovakvih,jos vecina smijurije s grbavice se povukla,pa i ovi su dobri :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 17 feb 2016, 01:56

Agamemnon je u dure..Pomalo podjebava, nekad poludi, ali da se trpiti..Zato i postoji ova tema, da se malo zajebavamo..Ali ima ona budaletina iz nekog sela slavinovici, koji se po 3 stranice svadja sam sa sobom, citira sam sebe, psuje, pominje mrtve itd..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 17 feb 2016, 01:57

Agamemnon je napisao/la:
recepivedik je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:ma sta je biloooooooo rajvosaaaaaaaaa
redate poraze,ali struka je zadovoljna,sto kaze Dzeno dominirate :urnebes: :urnebes:
koji cirkus jbt :rol:
papak, navlačiš gnjev na sebe, a što je gore na svoj klub koji većina navijača FKS poštuje, komentari su ti niđe veze, pogotov imajući na umu da je FKS aktuelni šampion. dakle, kad uzmete tu titulu, a sudeći po tvojim komentarima liga se komotno mogla završiti 4.12. je ste očito nenadj.ebivi, i već ste novi prvaci, onda se obraćaj tim tonom!
oooooo profesore, :eh:
cuj navlacis gnjev :urnebes:
ono ljutis nas decko, :tokralju: :tokralju:
izvinite divovi :beba:
jah ba vidi se postovanje izbija vam iz ociju :lol:
pa vjeruj da znam dosta momaka, vjernih hordaša koji gotive ili su gotovili slobodu do perioda u zadnjih 2-3 mjeseca, pogotovo ona finalna utakmica na koševu od prošle sezone je učinila da nam budete uslovno rečeno dragi, ali u ovom periodu ste podivljali, k'o s lanca pušteni. bespotrebno, razumijem tvoje ushićenje, nama je tako većina sezona poslije rata prošla, i ponašaj se s poštovanjem, to se cijeni.
znaš da ne možete s nama, od 1919 nikad ništa uzeli niste, pa ja bih sa poljoprivrednom zadrugom makar neki turnir, kup uzeo mater mu jeb.em, i onda dođes ti sad, pišeš sra.nja, u najmanju ruku ko da ste redovan učesnik lp, a do jučer ste gostovali u banovićima, kalesiji i sl.

poklopi se ;)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 feb 2016, 02:01

Poklapam profesore samo se smiri strefice te stogod. :rol:
Nisi ti za ove teme preskoci :wave:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 17 feb 2016, 02:04

Agamemnon je napisao/la:Poklapam profesore samo se smiri strefice te stogod. :rol:
Nisi ti za ove teme preskoci :wave:
tako, sad smo udure! :mrgreen:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 17 feb 2016, 02:04

Ma nemoze par likova promijeniti moje misljenje o Slobodi,ja sam je gotivio i gotivit cu,nema razloga za suprotno,pocevsi zbog Husa pa nadalje,nasi su,I milioniti put ponavljam ako nemoze moje Saraj'vo biti prvak,volio bi da to bude Sloboda,pa eto da podijelimo,nam titula njima kup,posteno ako je ikako moguce,pozzz za Tz :salut: :thumbup:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 feb 2016, 02:08

RedEvil je napisao/la:Ma nemoze par likova promijeniti moje misljenje o Slobodi,ja sam je gotivio i gotivit cu,nema razloga za suprotno,pocevsi zbog Husa pa nadalje,nasi su,I milioniti put ponavljam ako nemoze moje Saraj'vo biti prvak,volio bi da to bude Sloboda,pa eto da podijelimo,nam titula njima kup,posteno ako je ikako moguce,pozzz za Tz :salut: :thumbup:
Pobjedite Zrinjski il otkinite bod i mozemo pregovarat o kupu :mrgreen:
Titulu nedamo :nene:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

High

Post Postao/la High » 17 feb 2016, 02:08

Tuzlanska jalija i nazoviismijavanje grupe Kraljice zla. :urnebes: Hoće li im ko reći da su bile organiziranije od njih ikada? :silent: Valjda u Kupu neće izvući Radnički, jer će ih ovi opet iskandžijati. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 17 feb 2016, 02:10

RedEvil je napisao/la:Ma nemoze par likova promijeniti moje misljenje o Slobodi,ja sam je gotivio i gotivit cu,nema razloga za suprotno,pocevsi zbog Husa pa nadalje,nasi su,I milioniti put ponavljam ako nemoze moje Saraj'vo biti prvak,volio bi da to bude Sloboda,pa eto da podijelimo,nam titula njima kup,posteno ako je ikako moguce,pozzz za Tz :salut: :thumbup:
ma ko bi ih trpio, jarane, do 2078-e bi spominjali tu titulu. :lol:

zaje.bajem se, svakako da mi je sloboda dosta draža nego većina klubova u pl, bitno mi je da kone i šb ne uzmu, a kad bi već mor'o birati između zapadnog mostara i slobode, sloboda! neg' ne volim sra.nja poput ovog, opusti se, ne seri previše, ne ugledaj se na nas! :mrgreen:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 feb 2016, 02:11

High je napisao/la:Tuzlanska jalija i nazoviismijavanje grupe Kraljice zla. :urnebes: Hoće li im ko reći da su bile organiziranije od njih ikada? :silent: Valjda u Kupu neće izvući Radnički, jer će ih ovi opet iskandžijati. :kafa:
Oni ce dobiti vas,preko stele culi da pobjedjujete sami sebe pa da se ne muce puno :wave:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

High

Post Postao/la High » 17 feb 2016, 02:12

Priznaj da se bojiš još jednog incesta? Pervo Bekići.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 17 feb 2016, 02:14

Agamemnon je napisao/la:
Pobjedite Zrinjski il otkinite bod i mozemo pregovarat o kupu :mrgreen:
Titulu nedamo :nene:
Ako dobijemo Zrinju moramo onda i vas,niko vas spasiti nece,zato bolje uzmi sto ti se sad daje,kasnije neces ni taj kup mozda,bolje vrabac u ruci nego golub na grani :lol: :lol: :thumbup:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 feb 2016, 02:15

U ovom sastavu trenutno koji imate rasuli bi vas.
Ali ako budete igrali sa C timom nema nam
spasa :plac:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 17 feb 2016, 02:16

Rinuka je napisao/la:Agamemnon je u dure..Pomalo podjebava, nekad poludi, ali da se trpiti..Zato i postoji ova tema, da se malo zajebavamo..Ali ima ona budaletina iz nekog sela slavinovici, koji se po 3 stranice svadja sam sa sobom, citira sam sebe, psuje, pominje mrtve itd..
u dure ti lik kojem je zelja da se Sarajevo sravni sa zemljom :clap:

ne mogu ih jos od onog dana kad su pjevali **** te Sarajevo na tekmi repke protiv Srbije, ali da ne grijesim dusu, vecina to nije podrzala..steta sto dosta fukara na ovom forumu ne spada u tu vecinu, samo nek je kontra Sarajeva.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 17 feb 2016, 02:17

elamalakia je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Agamemnon je u dure..Pomalo podjebava, nekad poludi, ali da se trpiti..Zato i postoji ova tema, da se malo zajebavamo..Ali ima ona budaletina iz nekog sela slavinovici, koji se po 3 stranice svadja sam sa sobom, citira sam sebe, psuje, pominje mrtve itd..
u dure ti lik kojem je zelja da se Sarajevo sravni sa zemljom :clap:

ne mogu ih jos od onog dana kad su pjevali **** te Sarajevo na tekmi repke protiv Srbije, ali da ne grijesim dusu, vecina to nije podrzala..steta sto dosta fukara na ovom forumu ne spada u tu vecinu, samo nek je kontra Sarajeva.
Zar to nije ona budala napisao??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 17 feb 2016, 02:19

Rinuka je napisao/la: Zar to nije ona budala napisao??
to je taj pokemon
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 17 feb 2016, 02:20

Za svaki minut bi nam trebao doci Samir i napisati kako previse vjerujemo Jesicu :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 17 feb 2016, 02:20

Agamemnon je napisao/la:U ovom sastavu trenutno koji imate rasuli bi vas.
Kad stignete bar Modriču, javi da koju promuhabetimo. :) Dotad ste obični škart Lige.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 17 feb 2016, 02:21

elamalakia je napisao/la:
Rinuka je napisao/la: Zar to nije ona budala napisao??
to je taj pokemon
Onda sam se zajebo..Do mene je..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 feb 2016, 02:26

High je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:U ovom sastavu trenutno koji imate rasuli bi vas.
Kad stignete bar Modriču, javi da koju promuhabetimo. :) Dotad ste obični škart Lige.
Mos misliti kada smo takvi u vrhu vjecne liste PL nakon osamostaljenja. **** ligu jelde :beba:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.