Iskreno vrlo blizu smo tog scenaria, raspored nam ide u prilog, uigranost takodjer, ali sve ostalo ne. Nastavili se trend s povredama + masakriranje kartonima eto nas van mjesta koje vodi u Europu zacas.harry_90 je napisao/la:Ja kada sam pisao da je ovaj prelazni rok lose odradjen,mnogi su me napali,kao sta ja znam..a sad ti isti kukaju da je lose odradjeno..jos ako Zeba ode,mogu mislit kukanja i psovanju Musemicu,jos da ne osvoji ligu i ispadne iz mogucih euro tekmi,trazice se njegova i Husiceva glava kao izdajnika
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
vidjet cemo ovaj dan dva sta ce se izdesavati da li ostaje ili ne,al ponuda mu je dobra.Svako danas ide gdje je fudbal bolje placen
Kako je na njemu, pa pita se i Sloboda valjda nešto tu?RUDARSKA2 je napisao/la:Sta jel istina ..... covjek sam potvrdio neki dan . Na stolu ima ponudu 15 000 dolara mjesecno ..... tesko mu je da ode , ali novci su Strasni vidit cemo , nije jos nista sigurno . Na njemu je da odluci .....
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kada ste saznali da bi on eventualno dobivao 15000$ sto niste pitali koliko Sloboda dobiva za njega od Tobola.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Znaci jos dva dana strepnje da nam kapiten, ja nesto ne vjerujem da ce on igdje iz slobode al eto pare su cudo. Opet s druge strane kad smo mogli odbiti jedan brugge za pirica ne vidim razlog da ce zebu tako lako pustiti
Eno faktor je nesto izbacio vezano za zebu,pa vidjet cemo
Ovo ako je istina onda ne znam, bilo bi bas neozbiljno 2 sedmice pred pocetak prvenstva prodat igraca
, ko zeli da ide to treba ucinit prije priprema i to je to, moramo i mi jednom postat ozbiljan klub a ne da nam igraci idu par dana do pocetka lige, ili ovo neko namjerno dize prasinu i siri ljutnju medju navijacima sve cemo da vidimo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Treba s kazahstancima i na ljeto pregovarati ako su zainteresovani, naravno ako ne ode sada.
Ne znam, meni se ne svidja ovaj sistem ko hoće da ide neka ide, ponudimo nekom igraču uslove pa ako nećeš ko te yebe i sl. Razumijem da je to logika da nije niko iznad kluba ali nismo mi još taj nivo, bar po meni. Treba biti ponizan, evo ako je Kisi propao transfer šta fali ako dodje, nema veze nek je supak ispao, ali je zahvalan igrač, bit će mu još motiv više da radi i dokaže se.
Izlaskom u Europu dobijamo ogromne pare, da ne kažem o tituli ako su tačne one cifre što UEFA daje, još eventualna prodaja Pirića i Ordagića nakon Europe... pa mogli bi sav dug isplatiti odmah sa svim tim parama, tako da ne trebamo štediti za neke igrače.
Možda Husref smatra da mu je ovo dovoljno za borbu na oba fronta, a možda i Azmir čeka reprogram prije nego počne opet kihati pare u klub.
Ne znam, meni se ne svidja ovaj sistem ko hoće da ide neka ide, ponudimo nekom igraču uslove pa ako nećeš ko te yebe i sl. Razumijem da je to logika da nije niko iznad kluba ali nismo mi još taj nivo, bar po meni. Treba biti ponizan, evo ako je Kisi propao transfer šta fali ako dodje, nema veze nek je supak ispao, ali je zahvalan igrač, bit će mu još motiv više da radi i dokaže se.
Izlaskom u Europu dobijamo ogromne pare, da ne kažem o tituli ako su tačne one cifre što UEFA daje, još eventualna prodaja Pirića i Ordagića nakon Europe... pa mogli bi sav dug isplatiti odmah sa svim tim parama, tako da ne trebamo štediti za neke igrače.
Možda Husref smatra da mu je ovo dovoljno za borbu na oba fronta, a možda i Azmir čeka reprogram prije nego počne opet kihati pare u klub.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kinezi su takodze VEOMA zainteresovani za Zebu...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mene najviše brinu ove povrede Ordagića. **** nije odigrao pripremne tekme, a najvažniji nam je igrač
Niko, niko, samo Sloboda
Kiso ovo radi drugi put i ne treba mu vise dati da pridje Tusnju.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
najvjerovatnije ce igrat protiv Dinamo Minskkatarakta je napisao/la:Mene najviše brinu ove povrede Ordagića. **** nije odigrao pripremne tekme, a najvažniji nam je igrač
Ako me pamćenje dobro služi, a mislim da me još nije izdalo, isti taj Zeba je za Faktor ili neki drugi jači medij izjavio da planira karijeru u Slobodi završit. Pa vi sad gledajte. Vjerovatno nije pretpostavljao da će dobit u ovim godinama ovakvu ponudu, ali sigurno nije tek tako izjavio to.
http://sport ****/clanak/12927/zajko-zeba-za-sport-mozda-u-slobodi-zavrsim-karijeru
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Mene brine da Ordagina povreda nije drugo ime za njegov odlazak. 
Da je igrao svaku prijateljsku ja bi se onda brinuo za njegov odlazak, ovako neće sigurno otićikadtrebaglasan je napisao/la:Mene brine da Ordagina povreda nije drugo ime za njegov odlazak.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Stari nemoj se uvrijediti al ta demagogija i priče za malu djecu ne piju vodu ko imalo ozbiljno prati fudbal...ljubav u fudbalu prema nekom klubu je umrla davno sa prvim milionskim transferom.... FUDBAL SE IGRA ZA PARE... OGROMNE PARE.... u svakom slučaju SLOBODA će u slučaju ako ode Zeba napravit jedan od najvećih poslijeratnih transfera... Ima to i prednosti i manaAlibasa je napisao/la:Ako me pamćenje dobro služi, a mislim da me još nije izdalo, isti taj Zeba je za Faktor ili neki drugi jači medij izjavio da planira karijeru u Slobodi završit. Pa vi sad gledajte. Vjerovatno nije pretpostavljao da će dobit u ovim godinama ovakvu ponudu, ali sigurno nije tek tako izjavio to.
Ma i neki dan je rek'o za ss.ba da ostaje ovdje do kraja ugovora. Ima se svako pravo interesovati, al na tome i ostaje.Alibasa je napisao/la:Ako me pamćenje dobro služi, a mislim da me još nije izdalo, isti taj Zeba je za Faktor ili neki drugi jači medij izjavio da planira karijeru u Slobodi završit. Pa vi sad gledajte. Vjerovatno nije pretpostavljao da će dobit u ovim godinama ovakvu ponudu, ali sigurno nije tek tako izjavio to.
Al eto sad ako nije Zeba jest Ordagić, počele teorije zavjere
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Ta lova, mada sumnjam da je baš ogromna, može nam pomoć samo u plaćanju dugova.Nema od nje hajra što se tiče borbe u prvenstvu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ode Husref.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.