FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa pustio bih ja oboicu(Krste,Osmanovic),solidne pare garant,mozda identicne ponude,to je milka,puna kapa za igrace koji nece biti u prvom planu ocito,po pripremnim tekmama,malo mi jest zao Krleta al jbg,nek ide nek i on zaradi,zasluzio je

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Istog sam mišljenja.RedEvil je napisao/la:Pa pustio bih ja oboicu(Krste,Osmanovic),solidne pare garant,mozda identicne ponude,to je milka,puna kapa za igrace koji nece biti u prvom planu ocito,po pripremnim tekmama,malo mi jest zao Krleta al jbg,nek ide nek i on zaradi,zasluzio je![]()
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- Evolution87
- Kontakt:
E **** ga
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Treba biti iskren pa reci svi smo vise ocekivali od ovih priprema i sto se tice i rezultata,i pojacanja i jesica i svega oko kluba,jer sad i da dovodimo igrace po meni sad je vec kasno jer koji god igrac da dodje koji nije prosao pripreme nije to to,i ako vrijedi ona poslovica po jutru se dan poznaje,nama se ne pise dobro,ali moramo saburiti i nadati se da ovi nasi znaju sta rade.
Samo Sarajevo
Bojim se da Jesic nije skocio sam sebi u stomak izjavom. Da cemo na proljece gledati mnogo bolje Sarajevo. I sada sva ta taktika i pripreme osim mozda fizicke padaju u vodu kada dodjes na terene u BIH. Ta Antalija je dobra samo radi protivnika,ostalo imas manje vise i u okruzenju.
protiv travnika cemo vidjeti svi oni su slabiji
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
recepivedik
- Kontakt:
a zašto je skočio sam sebi u stomak kako kažeš? baš suprotno, ješić i njegov tim rade fantastičan posao sa momcima, trenažni proces je na jako visokom i za naše uslove u državi nepoznatom nivou, sva ta snaga, izdržljivost će se pokazati već protiv zrinjskog. u ovim uslovima i stanju kakvom jesmo možemo se potući sa mnogo jačim klubovima svih 90 minuta, a to je ono što drugi neće moći pratiti, zapamti šta ti kažemxbox je napisao/la:Bojim se da Jesic nije skocio sam sebi u stomak izjavom. Da cemo na proljece gledati mnogo bolje Sarajevo. I sada sva ta taktika i pripreme osim mozda fizicke padaju u vodu kada dodjes na terene u BIH. Ta Antalija je dobra samo radi protivnika,ostalo imas manje vise i u okruzenju.
što se tiče pripremnih utakmica, mnogo oscilacija izmedju prve i druge postave, kvalitet postoji ali takodjer i ogromna razlika izmedju njih, al' generalno gledajući nije loše što smo pretrpjeli tri poraza, znajući nas mislili bismo da smo nenadje.bivi i onda bi nas zrinjski spustio na zemlju, k'o prošle godine, metalist i partizan uzesmo pa nas velež vrati gdje nam je i mjesto. sada, uvjeren sam u dobar rezultat iz zapadnog mostara, zlatno proljeće dolazi!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Razmislja li neko mozda ko ce igrati krila u mostaru?No dulja,velkoski!Nece nam vakjda Okici Simeunovic sto nisu igrali nikako zajedno
Harba.Sarajlijica1946 je napisao/la:Razmislja li neko mozda ko ce igrati krila u mostaru?No dulja,velkoski!Nece nam vakjda Okici Simeunovic sto nisu igrali nikako zajedno
-
recepivedik
- Kontakt:
iskreno se nadam da će harba uspjeti ostvariti potrebni nivo fizičke spreme jer bi bio jako dobra alternativa duljeviću, ako ne, onda bekić al. bez imalo dvojbe.Sarajlijica1946 je napisao/la:Razmislja li neko mozda ko ce igrati krila u mostaru?No dulja,velkoski!Nece nam vakjda Okici Simeunovic sto nisu igrali nikako zajedno
Ja iskreno nisam ni ocekivao neke rezultate,realno,to su jace ekipe,i cak sta vise sam zadovoljan kako smo odigrali prije svega u napadackom smislu,realizacija ce doci bitno je da stvaramo prilike,a imali smo ih u svakoj poprilicno,odbrana je katastrofa u svakoj bila,al jbg te rotacije s Kramarom koji nije uigran,il nezzz,jednostavno smo suplji bili,i ako se onako nastavi,nemozemo dati mi golova koliko mozemo primiti jbg,bitna je ta fizicka sprema,al to nemozes vidjeti kad smo igrali samo poluvrijeme,dosta smo dobili s Emersonom i ne mora svaki napad na krilo ici ovako moze i kroz sredinu nesto,covjek zna vidi se,zrinjski je pravi test ove ekipe,koliko moze u ovom trenutku

grb sto kuca,umjesto srca
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Harba i Simeunovic, mozda Bekic uleti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja nikad opusteniji pred pocetak sezone

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
recepivedik
- Kontakt:
upravo, ovo je jako dobro posložena ekipa, ima tu još mnogo posla ali mnogo manje u odnosu na ostale, pogotovo kone, evropljanje i šb. treba nam i taj faktor sreće na našoj strani, prošle godine smo ga imali, nadam se da ćemo i ove, time titulu odbraniti!RedEvil je napisao/la:Ja iskreno nisam ni ocekivao neke rezultate,realno,to su jace ekipe,i cak sta vise sam zadovoljan kako smo odigrali prije svega u napadackom smislu,realizacija ce doci bitno je da stvaramo prilike,a imali smo ih u svakoj poprilicno,odbrana je katastrofa u svakoj bila,al jbg te rotacije s Kramarom koji nije uigran,il nezzz,jednostavno smo suplji bili,i ako se onako nastavi,nemozemo dati mi golova koliko mozemo primiti jbg,bitna je ta fizicka sprema,al to nemozes vidjeti kad smo igrali samo poluvrijeme,dosta smo dobili s Emersonom i ne mora svaki napad na krilo ici ovako moze i kroz sredinu nesto,covjek zna vidi se,zrinjski je pravi test ove ekipe,koliko moze u ovom trenutku![]()
zrinjski će biti test koji će nam uveliko odrediti putanju ka dalje, tipujem na 1:2, ali i remi nije loš, a za ove depresivce, sa porazom se ne opraštamo od titule iako bi šanse bile uveliko smanjene.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Doktorirao ovu foruMCMLXVII je napisao/la:Klasika po ko zna koji putRedEvil je napisao/la:Zar nije 18-togMortemHz je napisao/la:Sutra izvlacenje![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Burberry46
- Kontakt:
Poslati ponudu za Memiju, nezadovoljan je statusom na Grbavici 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja ovdje jos nisam procitao da neko nije zadovoljan igrom na pripremama. To sto smo izgubili zbog pojedinaca i ogromnih gresaka je druga prica.
Meni su vazni ovi rezultati naseg prvog sastava.
Metalleghe Jace: 4-0 (1. sastav drugo poluvrijeme)
Brotnjo: 1-0 (1. sastav drugo poluvrijeme)
Maribor: 1-0 (1. sastav prvo poluvrijeme)
Astana: 1-0 (1. sastav prvo poluvrijeme)
Kairat: 1:2 (1.sastav prvo poluvrijeme)
Meni su vazni ovi rezultati naseg prvog sastava.
Metalleghe Jace: 4-0 (1. sastav drugo poluvrijeme)
Brotnjo: 1-0 (1. sastav drugo poluvrijeme)
Maribor: 1-0 (1. sastav prvo poluvrijeme)
Astana: 1-0 (1. sastav prvo poluvrijeme)
Kairat: 1:2 (1.sastav prvo poluvrijeme)
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pored Kadusica?Burberry46 je napisao/la:Poslati ponudu za Memiju, nezadovoljan je statusom na Grbavici
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bio bi dobar kao back-up KadusicuBurberry46 je napisao/la:Poslati ponudu za Memiju, nezadovoljan je statusom na Grbavici
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Takvih ima punu federalna liga a dzaba i ne trebaju nam prosjecni igraci pa hebibovic je za njega maradonaBurberry46 je napisao/la:Poslati ponudu za Memiju, nezadovoljan je statusom na Grbavici
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.