FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 feb 2016, 11:51

Azmireee javi see da znamo jesil ziv :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 feb 2016, 11:52

kadtrebaglasan je napisao/la:Ma nije teorija zavjere,ja to kontam nako iz dubine pesimistične slobodaške duše.
Opusti se malo :D
Par dana je do kraja prelaznog roka pa ćemo sve vidjeti

Nego koga bi u kupu vi?
Ja samo ne bi volio Mladost ili Radnik. Jeb.ene utakmice, a ako prodjemo opet nismo nekog konkurenta izbacili.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 17 feb 2016, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 feb 2016, 11:52

Ode Sabit.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 feb 2016, 11:54

Idemo pravit facebook stranicu "Zeba Ostani" :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 feb 2016, 11:57

Probisvjet je napisao/la:Ode Sabit.
Ko je taj? :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 feb 2016, 11:57

Jos se ocekuje sedam osam igraca da ode. Zele da napuste Slobodu na svoju stetu. Kaze dosta im Antalije, mora, baklave, ananasa, orascica indijskih, bazena, etno sela, pobjeda i radovanja... Trazi se klub koji posluzuje pilece hrenovke i parizer za veceru. :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 17 feb 2016, 11:57

Kad se završi ovaj prelazni rok onda treba podvuć crtu i vidjeti šta i kako, za sada po mom mišljenju je ovo nikako. Ne ulazim sad u razloge što je tako, da li Husref misli da mu je dovoljno, da li Azmir ne daje novac dok reprogram ne bude crno na bijelo, da li da li.... to ne znam.

Sa sportske strane gledano mislim da je ovo loše, trebali smo dovesti 2 igrača za prvih jedanaest i 2 za klupe i probati napasti titulu a možda i kup ko zna + uzeti fine pare od europe, ovako doveli smo dva nespremna igrača iz katastrofalnog Veleža i Lakičevića a otišli su Morankić i Kiso, ne želim uopšte da razmišljam da će i Zeba otići.
U prvom dijelu prvenstva su nas povrede pomazile što ne znači da će i u drugom dijelu, kartoni nas sigurno neće maziti!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 17 feb 2016, 11:59

Sumnjam da je kup bilo kojoj ekipi prioritet u odnosu na ligu, bar do polufinala ,tako da niko neće grist nešto posebno- možda Mladost jedino. Tako da bi bilo najbolje njih izbjeć , po meni .Ostali su - svejedno ko, isto se fata .

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 feb 2016, 11:59

sampioneeeeeeeeeee sampioneeeeeeeeeee aleeeee aleeeeeeeeeeeee
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 feb 2016, 12:07

jbg mozda bi i trebalo uzeti pare za Zebu ako bi ponuda premasila 100.000 eura..sve ispod toga bi bilo malo, jer smatram da bi onda mogli zaraditi vise s njim u ekipi jer bi igrali evropu..

ovako bi mogli uzeti pare od Zebe, mozda i bez njega izboriti evropu (iako bi bilo jako jako tesko) i onda na ljeto u izlogu imati Ordagica, Pirica i Veselinovica...jbg jest da je to cijela ekipa, ali nama su presudne pare, novac..nas samo to cupa

treba baciti na papir i izabrati opciju koja nam donosi najvise para..u titulu bez pojacanja , cak i da ostane Zeba, iskren da budem ne vjerujem..

interes kluba mora biti na prvom mjestu, a prvi interes kluba je reprogram koji kosta, znaci novac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 feb 2016, 12:10

Kad se vracaju kuci?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 17 feb 2016, 12:11

Ne znam odakle vam ta prica da je Haurdic nespreman, jel ko vidio lika protiv Zvijezde?

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 17 feb 2016, 12:12

Zeba je koliko se sjecam izjavio da bi volio ostati u Slobodi da napravi nesto za klub i za grad, ali je isto tako ranije izjavio da bi otisao samo u slucaju ponude koja se ne odbija.
Ako je tako bolje ga prodati i pustiti da ide, nego nezadovoljnog drzati u ekipi.

Ako je moguce sjesti s njim i porazgovarati da ostane do ljeta da odradimo ovo sto nam je cilj pa mu obecati transfer ako treba i na stetu kluba, a ako nema razumjevanja oda prodaja i gotovo.
Nemamo sta kukat, pa i veliki klubovi prodaju najbolje igrace zadnjih mitu prelaznog roka, a nama ostaje koji dan, tako da cemo morat otvorit kesu koje nemamo da dovedemo nekog fakera u sredini, dok jos traje prelazni rok.
Zato nemamo sta cekat, ljudi u klubu su sigurno svjesni da se vremena nema i da vagaju sta i kako, samo sto mi to ovdje ne zelimo vidjeti,tj. ne znamo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 feb 2016, 12:15

harry_90 je napisao/la:Kad se vracaju kuci?

20. ja mislim
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 feb 2016, 12:17

mah ako ode Zeba treba dovesti dva igraca...jedan bi bio po meni backup veznjak, neki kreativac jer vjerujem da Saric i Ordagic mogu igrati u prvih 11, i tesko da cemo naci tu boljeg igraca od njih u zenit prelaznog roka...dakle samo im treba zamjena na pribliznom nivou Sarica

a drugi igrac bi morao biti neka VRHUNSKA ofanzivna opcija koja garantuje golove jer gubimo i Zebin doprinos u golovima..

sto se tice Haurdica, on mene za sad nicim nije odusevio...ni po cemu on meni za sad nije ispred Mehidica, o Saricu da ne govorim..ako ostane kompletan vezni red pa Saric bude konkurisao za krilo, ne vidim ni promil razloga da bude na klupi iza Haurdica, pogotov zato sto Saric odlicno igra u ovim pripremnim utakmicama..

jbt za njeg mi je nevjerovatno, dok je bio kod Sadikovica bio sam ubjedjen da gori igrac nikad nije igrao u Slobodi, lik je bio totalno pogubljen, zalutao na teren, najgori od najgorih....a sad kod Husrefa potpuno druga prica i potpuni zaokret
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 17 feb 2016, 12:20

Ova ekipa čak i sa ovako tankim pridošlicama mogla se boriti za titulu, i to žestoko. Kiso i Moranjkić kad su otišli, moglo se i podnijet nekako , ali ove slutnje oko Zebe ako se ostvare, to je već nenadoknadivo. Niko nije ja mislim ni pomišljao da će biti ovih odlazaka, zato smo i kupovali tako kako jesmo, i s te strane kad gledaš prelazni je odrađen solidno i u skladu sa, prije svega mogućnostima ,ali i potrebama.Al eto , ne lezi vraže...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 feb 2016, 12:23

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeba-nad ... zlu/184146

Na videu od prije 5 DANA čovjek kaže:

PA NORMALNO DA OSTAJEM, ja imam tu ugovor još godinu i po, tako da ovdje mi je super, dobra ekipa, ljudi su korektni i nadam se da ću u ovoj godini i po nešto veliko napravit ovdje jer ovaj klub sigurno zaslužuje, navijači zaslužuju i na kraju grad zaslužuje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 feb 2016, 12:31

SARS je napisao/la:Znaci jos dva dana strepnje da nam kapiten, ja nesto ne vjerujem da ce on igdje iz slobode al eto pare su cudo. Opet s druge strane kad smo mogli odbiti jedan brugge za pirica ne vidim razlog da ce zebu tako lako pustiti
još dva dana traje prelazni rok u BiH, nije svugdje isto ;) kada se završi prelazni rok, igrači ne mogu pravit' ulazne transfere, ali mogu izlazne

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 feb 2016, 12:35

ultrasstyle_tz je napisao/la:
jbg mozda bi i trebalo uzeti pare za Zebu ako bi ponuda premasila 100.000 eura..sve ispod toga bi bilo malo, jer smatram da bi onda mogli zaraditi vise s njim u ekipi jer bi igrali evropu..

ovako bi mogli uzeti pare od Zebe, mozda i bez njega izboriti evropu (iako bi bilo jako jako tesko) i onda na ljeto u izlogu imati Ordagica, Pirica i Veselinovica...jbg jest da je to cijela ekipa, ali nama su presudne pare, novac..nas samo to cupa

treba baciti na papir i izabrati opciju koja nam donosi najvise para..u titulu bez pojacanja , cak i da ostane Zeba, iskren da budem ne vjerujem..

interes kluba mora biti na prvom mjestu, a prvi interes kluba je reprogram koji kosta, znaci novac
no hard feelings, ali mnogo si gluposti ovdje napisao

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 feb 2016, 12:36

Neće Zeba niđe :mrgreen: evo neko je jucer sabrao koliko bi otprilike dobili osvajanjem titule i izlaskom u evropu, pa ako žutalji hoće Zebu nek plate tako taj iznos. Mi bez njegovog iskustva i znanja tesko da mozemo ostati u borbi.

Isto tako da mu nude 150 000 mjesečno, neće on niđe jer je pod ugovorom. Nek sačeka ljeto i naše uspjehe i sigurno će dobiti još jaču ponudu od ove trenutne, a i mi ćemo biti zadovoljni.
Azmir je toliko toga istrpio sa Slobodom i skoro došao do potoka, a da se sad ne napije vode... malo sutra

ps. nek je Kisi propao angazman kad nas je vec dva puta na isti nacin hinjski izlevatio :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []