FK Željezničar (opšte diskusije)

Suljo20002
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Suljo20002 » 13 feb 2016, 08:51

cruz40 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Koji qrac glumite nesto.Pa bolan bolan mi 1. na tabeli pa nas malo objavljuju a o nekom streamu da ne pricam...
Ma prvi ste jos dva kola i to je to od evropske slobode. Nema licence za Europu!
Evo dusa me boli sto necemo igrat Evropu.Makar znamo da cemo biti ispred Selje

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2016, 18:11

Hvala Heriću za pregled :thumbup:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 15 feb 2016, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 15 feb 2016, 20:20

Suljo20002 je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Koji qrac glumite nesto.Pa bolan bolan mi 1. na tabeli pa nas malo objavljuju a o nekom streamu da ne pricam...
Ma prvi ste jos dva kola i to je to od evropske slobode. Nema licence za Europu!
:lol:
opušteno

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 15 feb 2016, 21:33

cruz40 je napisao/la:
To Seljo govori u svom selu u normalnoj komunikaciji govori kako treba i dolikuje normalnim ljudima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 feb 2016, 13:13

cruz40 je napisao/la:
cruz40 je napisao/la: Ma prvi ste jos dva kola i to je to od evropske slobode. Nema licence za Europu!
To Seljo govori u svom selu u normalnoj komunikaciji govori kako treba i dolikuje normalnim ljudima.
A Zeljkan je inace gradski jel?

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 16 feb 2016, 19:20

U kakvom je stanju Stevanovic,nisam upratio,kako se snasao :?: :?: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 feb 2016, 19:37

RedEvil je napisao/la:U kakvom je stanju Stevanovic,nisam upratio,kako se snasao :?: :?: :thumbup:
Igra ko Gigs u najboljim danima. Samo nasi strucnjaci sa instatscouta dovedu propalog igraca i zatvore vrata Memiji.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 16 feb 2016, 19:39

samoplavi je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:U kakvom je stanju Stevanovic,nisam upratio,kako se snasao :?: :?: :thumbup:
Igra ko Gigs u najboljim danima. Samo nasi strucnjaci sa instatscouta dovedu propalog igraca i zatvore vrata Memiji.
samoplavi = Aldin 37.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 feb 2016, 19:42

samoplavi je napisao/la:
Posto si dobro obavijesten, da li u paketu sa Ahmetovicem u junu dolazi i Ordagic ili samo Ahmetovic?
🔴⚫️

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 16 feb 2016, 19:56

Skver je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Posto si dobro obavijesten, da li u paketu sa Ahmetovicem u junu dolazi i Ordagic ili samo Ahmetovic?
Ja sam ozb.pitao nije mi bila losa namjera sek.da vidim podsjeca li na onog starog imalo,pozzz :?: :thumbup:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 feb 2016, 20:43

Kad nije poddjecao u drugoj spanskoj, madjarskoj i grckoj kako ce i kod nas. Imamo u omladinskom pogonu pogonu onakvih ali ko zna, mozda se razigra. Tuzlaci cujemo se u junu.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 16 feb 2016, 21:29

samoplavi je napisao/la:Kad nije poddjecao u drugoj spanskoj, madjarskoj i grckoj kako ce i kod nas. Imamo u omladinskom pogonu pogonu onakvih ali ko zna, mozda se razigra. Tuzlaci cujemo se u junu.
Ipak smo mi zadnja rupa sto se lige tice,tako da ovdje nek 20%vrati ce je prekucat,al jbg mozda mu vremena malo treba da se adaptira,strasan je on igrac bio :salut: :thumbup:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 17 feb 2016, 09:17

RedEvil je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Kad nije poddjecao u drugoj spanskoj, madjarskoj i grckoj kako ce i kod nas. Imamo u omladinskom pogonu pogonu onakvih ali ko zna, mozda se razigra. Tuzlaci cujemo se u junu.
Ipak smo mi zadnja rupa sto se lige tice,tako da ovdje nek 20%vrati ce je prekucat,al jbg mozda mu vremena malo treba da se adaptira,strasan je on igrac bio :salut: :thumbup:
Bio. On i kad je i najbolje igrao nije bio igrac prevage. U sistemu je dolazio do izrazaja. Tesko da ce nam donjeti dimenziju vise koju mi ocekujemo.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 17 feb 2016, 13:04

Yebo majku al ne prestajes ovo je stvarno vise žalosno :facepalm:
Inače u Sevillu odu igrači koji ne prave prevagu, de nam ti reci kako je los igrac, malo seri po klubu, igračima itd... nemoj prestajat :bow:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 17 feb 2016, 21:49

TikTak je napisao/la:U ovom trenutku je bilo sta za Stevanovica tesko reci. Bilo je igraca u slicnoj situaciji koji su dolazili u PL (Jajalo) i ekplodirali, a bilo je i onih koji nisu nista pokazali (Alispahic). Vrijeme ce pokazati.
Mislio sam po pripremnim,kako se snasao,imal na vidiku onog starog Stevanovica,kojem malo fali za kucanje ove lige,nek prica ko sta hoce :salut: :thumbup:

Luque94
Kontakt:

Post Postao/la Luque94 » 17 feb 2016, 23:05

TikTak je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:
TikTak je napisao/la:U ovom trenutku je bilo sta za Stevanovica tesko reci. Bilo je igraca u slicnoj situaciji koji su dolazili u PL (Jajalo) i ekplodirali, a bilo je i onih koji nisu nista pokazali (Alispahic). Vrijeme ce pokazati.
Mislio sam po pripremnim,kako se snasao,imal na vidiku onog starog Stevanovica,kojem malo fali za kucanje ove lige,nek prica ko sta hoce :salut: :thumbup:
Nista znacajno. Niti mirise niti smrdi. Nadamo se da ce eksplodirati i da ce dohvatiti staru formu.
Ne znam jaro ides li na tekme, ali da se vidjet da momak zna i da bi uz malo srece mogao zasjati. Zivi bili pa vidjeli
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 18 feb 2016, 21:35

Memara je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la: Evo dusa me boli sto necemo igrat Evropu.Makar znamo da cemo biti ispred Selje
U pravu si, Željo je iz Vareša, a Grbavica je inače Vareško predgrađe... Bože kakav 'boem' :facepalm:
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 feb 2016, 14:05

Memara je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la: Evo dusa me boli sto necemo igrat Evropu.Makar znamo da cemo biti ispred Selje
Priznaj da si sljego u Sarajevo nemoj se stidit ;)
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 feb 2016, 10:39

Jel istina da je Zahirovic dogovorio 17.000KM mjesecno i sigurno mjesto u prvoj postavi?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 feb 2016, 10:43

Probisvjet je napisao/la:Jel istina da je Zahirovic dogovorio 17.000KM mjesecno i sigurno mjesto u prvoj postavi?
kako god i koliko god je potpisao dobar igrac.. sad u kakvom je stanju ... a da vrijedi te pare- ne vrijedi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, Rigoletto i 29 gostiju.