Evo dusa me boli sto necemo igrat Evropu.Makar znamo da cemo biti ispred Seljecruz40 je napisao/la:Ma prvi ste jos dva kola i to je to od evropske slobode. Nema licence za Europu!Suljo20002 je napisao/la:Koji qrac glumite nesto.Pa bolan bolan mi 1. na tabeli pa nas malo objavljuju a o nekom streamu da ne pricam...
FK Željezničar (opšte diskusije)
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Hvala Heriću za pregled 

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 15 feb 2016, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Suljo20002 je napisao/la:Evo dusa me boli sto necemo igrat Evropu.Makar znamo da cemo biti ispred Seljecruz40 je napisao/la:Ma prvi ste jos dva kola i to je to od evropske slobode. Nema licence za Europu!Suljo20002 je napisao/la:Koji qrac glumite nesto.Pa bolan bolan mi 1. na tabeli pa nas malo objavljuju a o nekom streamu da ne pricam...

opušteno
To Seljo govori u svom selu u normalnoj komunikaciji govori kako treba i dolikuje normalnim ljudima.Suljo20002 je napisao/la:Evo dusa me boli sto necemo igrat Evropu.Makar znamo da cemo biti ispred Seljecruz40 je napisao/la:Ma prvi ste jos dva kola i to je to od evropske slobode. Nema licence za Europu!Suljo20002 je napisao/la:Koji qrac glumite nesto.Pa bolan bolan mi 1. na tabeli pa nas malo objavljuju a o nekom streamu da ne pricam...
A Zeljkan je inace gradski jel?cruz40 je napisao/la:To Seljo govori u svom selu u normalnoj komunikaciji govori kako treba i dolikuje normalnim ljudima.Suljo20002 je napisao/la:Evo dusa me boli sto necemo igrat Evropu.Makar znamo da cemo biti ispred Seljecruz40 je napisao/la: Ma prvi ste jos dva kola i to je to od evropske slobode. Nema licence za Europu!
U kakvom je stanju Stevanovic,nisam upratio,kako se snasao

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Igra ko Gigs u najboljim danima. Samo nasi strucnjaci sa instatscouta dovedu propalog igraca i zatvore vrata Memiji.RedEvil je napisao/la:U kakvom je stanju Stevanovic,nisam upratio,kako se snasao![]()
![]()
samoplavi = Aldin 37.samoplavi je napisao/la:Igra ko Gigs u najboljim danima. Samo nasi strucnjaci sa instatscouta dovedu propalog igraca i zatvore vrata Memiji.RedEvil je napisao/la:U kakvom je stanju Stevanovic,nisam upratio,kako se snasao![]()
![]()
Posto si dobro obavijesten, da li u paketu sa Ahmetovicem u junu dolazi i Ordagic ili samo Ahmetovic?samoplavi je napisao/la:Igra ko Gigs u najboljim danima. Samo nasi strucnjaci sa instatscouta dovedu propalog igraca i zatvore vrata Memiji.RedEvil je napisao/la:U kakvom je stanju Stevanovic,nisam upratio,kako se snasao![]()
![]()
🔴⚫️
Ja sam ozb.pitao nije mi bila losa namjera sek.da vidim podsjeca li na onog starog imalo,pozzzSkver je napisao/la:Posto si dobro obavijesten, da li u paketu sa Ahmetovicem u junu dolazi i Ordagic ili samo Ahmetovic?samoplavi je napisao/la:Igra ko Gigs u najboljim danima. Samo nasi strucnjaci sa instatscouta dovedu propalog igraca i zatvore vrata Memiji.RedEvil je napisao/la:U kakvom je stanju Stevanovic,nisam upratio,kako se snasao![]()
![]()

Kad nije poddjecao u drugoj spanskoj, madjarskoj i grckoj kako ce i kod nas. Imamo u omladinskom pogonu pogonu onakvih ali ko zna, mozda se razigra. Tuzlaci cujemo se u junu.
Ipak smo mi zadnja rupa sto se lige tice,tako da ovdje nek 20%vrati ce je prekucat,al jbg mozda mu vremena malo treba da se adaptira,strasan je on igrac biosamoplavi je napisao/la:Kad nije poddjecao u drugoj spanskoj, madjarskoj i grckoj kako ce i kod nas. Imamo u omladinskom pogonu pogonu onakvih ali ko zna, mozda se razigra. Tuzlaci cujemo se u junu.

Bio. On i kad je i najbolje igrao nije bio igrac prevage. U sistemu je dolazio do izrazaja. Tesko da ce nam donjeti dimenziju vise koju mi ocekujemo.RedEvil je napisao/la:Ipak smo mi zadnja rupa sto se lige tice,tako da ovdje nek 20%vrati ce je prekucat,al jbg mozda mu vremena malo treba da se adaptira,strasan je on igrac biosamoplavi je napisao/la:Kad nije poddjecao u drugoj spanskoj, madjarskoj i grckoj kako ce i kod nas. Imamo u omladinskom pogonu pogonu onakvih ali ko zna, mozda se razigra. Tuzlaci cujemo se u junu.![]()
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Yebo majku al ne prestajes ovo je stvarno vise žalosno 
Inače u Sevillu odu igrači koji ne prave prevagu, de nam ti reci kako je los igrac, malo seri po klubu, igračima itd... nemoj prestajat

Inače u Sevillu odu igrači koji ne prave prevagu, de nam ti reci kako je los igrac, malo seri po klubu, igračima itd... nemoj prestajat

Mislio sam po pripremnim,kako se snasao,imal na vidiku onog starog Stevanovica,kojem malo fali za kucanje ove lige,nek prica ko sta hoceTikTak je napisao/la:U ovom trenutku je bilo sta za Stevanovica tesko reci. Bilo je igraca u slicnoj situaciji koji su dolazili u PL (Jajalo) i ekplodirali, a bilo je i onih koji nisu nista pokazali (Alispahic). Vrijeme ce pokazati.

Ne znam jaro ides li na tekme, ali da se vidjet da momak zna i da bi uz malo srece mogao zasjati. Zivi bili pa vidjeliTikTak je napisao/la:Nista znacajno. Niti mirise niti smrdi. Nadamo se da ce eksplodirati i da ce dohvatiti staru formu.RedEvil je napisao/la:Mislio sam po pripremnim,kako se snasao,imal na vidiku onog starog Stevanovica,kojem malo fali za kucanje ove lige,nek prica ko sta hoce :salut: :thumbup:TikTak je napisao/la:U ovom trenutku je bilo sta za Stevanovica tesko reci. Bilo je igraca u slicnoj situaciji koji su dolazili u PL (Jajalo) i ekplodirali, a bilo je i onih koji nisu nista pokazali (Alispahic). Vrijeme ce pokazati.
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
U pravu si, Željo je iz Vareša, a Grbavica je inače Vareško predgrađe... Bože kakav 'boem'Memara je napisao/la:A Zeljkan je inace gradski jel?cruz40 je napisao/la:To Seljo govori u svom selu u normalnoj komunikaciji govori kako treba i dolikuje normalnim ljudima.Suljo20002 je napisao/la: Evo dusa me boli sto necemo igrat Evropu.Makar znamo da cemo biti ispred Selje

Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- amazon
- Kontakt:
Priznaj da si sljego u Sarajevo nemoj se stiditMemara je napisao/la:A Zeljkan je inace gradski jel?cruz40 je napisao/la:To Seljo govori u svom selu u normalnoj komunikaciji govori kako treba i dolikuje normalnim ljudima.Suljo20002 je napisao/la: Evo dusa me boli sto necemo igrat Evropu.Makar znamo da cemo biti ispred Selje

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel istina da je Zahirovic dogovorio 17.000KM mjesecno i sigurno mjesto u prvoj postavi?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
kako god i koliko god je potpisao dobar igrac.. sad u kakvom je stanju ... a da vrijedi te pare- ne vrijediProbisvjet je napisao/la:Jel istina da je Zahirovic dogovorio 17.000KM mjesecno i sigurno mjesto u prvoj postavi?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli