PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Koliko Zajko vrijedi u ovom trenutku,koja bi to bila ponuda koja bi zadovoljila vas navijace,al realno

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jbg zeznuto je o tome i pricati covjeku su 32 godine...RedEvil je napisao/la:Koliko Zajko vrijedi u ovom trenutku,koja bi to bila ponuda koja bi zadovoljila vas navijace,al realno![]()
Nerealno je lupati nekim ciframa
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
recepivedik
- Kontakt:
50000 €, možel' proći?Agamemnon je napisao/la:Jbg zeznuto je o tome i pricati covjeku su 32 godine...RedEvil je napisao/la:Koliko Zajko vrijedi u ovom trenutku,koja bi to bila ponuda koja bi zadovoljila vas navijace,al realno![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To pitaj upravu Slobode.recepivedik je napisao/la:50000 €, možel' proći?Agamemnon je napisao/la:Jbg zeznuto je o tome i pricati covjeku su 32 godine...RedEvil je napisao/la:Koliko Zajko vrijedi u ovom trenutku,koja bi to bila ponuda koja bi zadovoljila vas navijace,al realno![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
recepivedik je napisao/la:
50000 €, možel' proći?
Sad pola miliona €, a na kraju sezone milion €.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Postenowobly92 je napisao/la:recepivedik je napisao/la:
50000 €, možel' proći?
-
recepivedik
- Kontakt:
momak je u cvatu mladosti, ne dajte ga ispod 1,5m € hahawobly92 je napisao/la:recepivedik je napisao/la:
50000 €, možel' proći?
Samo da ostavim jednu stvar ovdje i idem
Haj pozz
Znao sam da se zelis ubitCocaine je napisao/la:Samo da ostavim jednu stvar ovdje i idemHaj pozz
@TikTak Zeba je kod kuce
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Lesi se ovaj put ne vraca kuci

TikTak je napisao/la:Potreban je samo jedan mig iz kluba. Znas i sam da imamo love, osjetili ste vi to na svojoj kozi neki danRedEvil je napisao/la:Lesi se ovaj put ne vraca kuci![]()
![]()
Kakav mig bolanTikTak je napisao/la:Potreban je samo jedan mig iz kluba. Znas i sam da imamo love, osjetili ste vi to na svojoj kozi neki danRedEvil je napisao/la:Lesi se ovaj put ne vraca kuci![]()
![]()
Bas bi volio da posaljete ponudu da vidimo sta ce biti
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma stipu ih tebra,smijurija s grbaviceAgamemnon je napisao/la:Kakav mig bolanTikTak je napisao/la:Potreban je samo jedan mig iz kluba. Znas i sam da imamo love, osjetili ste vi to na svojoj kozi neki danRedEvil je napisao/la:Lesi se ovaj put ne vraca kuci![]()
![]()
![]()
Bas bi volio da posaljete ponudu da vidimo sta ce biti
Imate 400.000 € viska, taman da otkupite Zebin ugovor do ljeta 2017TikTak je napisao/la:Zebina cijena ce se tek povecati kada se na ljeto vrati kuci. Neka ga jos malo na Tusnju, pa cemo ga mi prodati. Nama za razliku od svih to i ide od ruke.
Jedan grad, jedna ljubav!
- amazon
- Kontakt:
Zebu smo mi potrosili, pomogao nam da uzmemo duplu krunu, odbranimo titulu, i sad nek u Tuzli guli sudbinu..Jedino da on nama plati da dode..Gifron je napisao/la:Imate 400.000 € viska, taman da otkupite Zebin ugovor do ljeta 2017TikTak je napisao/la:Zebina cijena ce se tek povecati kada se na ljeto vrati kuci. Neka ga jos malo na Tusnju, pa cemo ga mi prodati. Nama za razliku od svih to i ide od ruke.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
recepivedik
- Kontakt:
lažes sebe, zeba bi i danas, u 32-oj godini u svakoj ekipi u pl igr'o jako bitnu ulogu.amazon je napisao/la:Zebu smo mi potrosili, pomogao nam da uzmemo duplu krunu, odbranimo titulu, i sad nek u Tuzli guli sudbinu..Jedino da on nama plati da dode..Gifron je napisao/la:Imate 400.000 € viska, taman da otkupite Zebin ugovor do ljeta 2017TikTak je napisao/la:Zebina cijena ce se tek povecati kada se na ljeto vrati kuci. Neka ga jos malo na Tusnju, pa cemo ga mi prodati. Nama za razliku od svih to i ide od ruke.
et, nek su vam livaja, stokić i debeli iz slavije bili svježi i donijeli koji trofej!
Stvarno su se poceli sprdat sami sa sobom.
Heroin los,i nikakav.
Heroin los,i nikakav.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- amazon
- Kontakt:
Ne treba nam Zeba, imamo sad Bekrica, dovoljno je. Jedino ako nam plati moze doci..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Moze brate..DoeTz je napisao/la:BujrumChinaglia je napisao/la:pozovi ga u Slavinoviće u goste, budi domaćinDoeTz je napisao/la:Da ne bi psovao, Rinuka, zamolio bih te da se obrazujes prije nego izvalis glupost da su Slavinovići selo![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.