FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 17 feb 2016, 14:13

Nezzz da li bi je volio imat,al bi je volio j.ebat :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 feb 2016, 14:29

Fina je Dorotea :D

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 17 feb 2016, 14:35

Nemojte se opet opraštati od Krste, to smo završili prije mjesec dana. Bilo bi fino kad bi otišli i on i Osmanovic za 500k€ i dosta.
Sabrine mi moje!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 17 feb 2016, 15:26

BTX je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Lijepa mu djevojka,zna li neko kad ovi nasi slijecu u Rajvosa?
isto mezar vala
Homoseksualac.
4.10.2009.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 feb 2016, 15:37

Osmanovic treba prodat, to je propali talenat u bih ako ostane vrhunac karijete travnik. Cim on gleda ko mu koliko placa sa 18 godina to je velki dokaz da ga ne interesuje karijera vec daj da naplatim koliko bilo ovo 10 tak godina sto sam treniro.

Krste igra umrlo fudbal to raju iritira imam gori osjecaj njega gledat nego stojceva. Izvuc bar pare sto smo u njeg ulozili i plate koje smo mu dali i elhamdulila.

Samira treba dat olimpicu ili celiku (uz uslov da nemoze igrat protiv nas) plakala posudit bilo kome, valjda ima kvaliteta za kanton ligu, ako ga niko nebi htio raskinut ugovor na stetu kluba. Krampar, on mi smrdi na mng dil uzmite propalog igraca dacuvam krajsnika.

Btw; mi jedino mozemo protiv jaci ekipa igrat 451 formaciju, a protiv slabi 352 ili 442. Posle pregledanog snimka jucesnje utakmice bez 5 u sredini mi ni vitezu necemo sredinu uzet. Svi koji su ispali sa duplim pasom ni jedan ne trci nazad da pomogne. Nazalost pavlovic je nivo alaima al bolji od plakija. Prvi go bi mateja odbrani bez ikakvi problema

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 17 feb 2016, 15:39

Pitar6785 je napisao/la:Osmanovic treba prodat, to je propali talenat u bih ako ostane vrhunac karijete travnik. Cim on gleda ko mu koliko placa sa 18 godina to je velki dokaz da ga ne interesuje karijera vec daj da naplatim koliko bilo ovo 10 tak godina sto sam treniro.

Krste igra umrlo fudbal to raju iritira imam gori osjecaj njega gledat nego stojceva. Izvuc bar pare sto smo u njeg ulozili i plate koje smo mu dali i elhamdulila.

Samira treba dat olimpicu ili celiku (uz uslov da nemoze igrat protiv nas) plakala posudit bilo kome, valjda ima kvaliteta za kanton ligu, ako ga niko nebi htio raskinut ugovor na stetu kluba. Krampar, on mi smrdi na mng dil uzmite propalog igraca dacuvam krajsnika.

Btw; mi jedino mozemo protiv jaci ekipa igrat 451 formaciju, a protiv slabi 352 ili 442. Posle pregledanog snimka jucesnje utakmice bez 5 u sredini mi ni vitezu necemo sredinu uzet. Svi koji su ispali sa duplim pasom ni jedan ne trci nazad da pomogne. Nazalost pavlovic je nivo alaima al bolji od plakija. Prvi go bi mateja odbrani bez ikakvi problema

22 moja, ljubi ga mama, welkam bek Alaim :lol:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 17 feb 2016, 15:47

Pitar6785 je napisao/la:Osmanovic treba prodat, to je propali talenat u bih ako ostane vrhunac karijete travnik. Cim on gleda ko mu koliko placa sa 18 godina to je velki dokaz da ga ne interesuje karijera vec daj da naplatim koliko bilo ovo 10 tak godina sto sam treniro.

Ja ne mogu vjerovat koliko se slažem s tobom :salut:

Edit: Samir je toliki amter da mu ni onaj jinx da su svi naši bivši igrači dobri protiv nas ne bi pomogao .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 feb 2016, 15:50

Propuh ubija, u pravu su starci.... :nedam:

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moonman
Kontakt:

Post Postao/la moonman » 17 feb 2016, 15:53

@Pitar6785 nije ti bas pametna ta za Osmanovica.
@Zip nasmijao si me pravo. :lol: :thumbup:
FK Sarajevo u srcu.
GIF

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 17 feb 2016, 16:18

Iskreno, volio bih da prodamo i Krstu i Adnana, ali samo u slucaju da zbir njihovih obestecenja prelazi 550€ plus dobar procenat za Adnana.
Sto se tice Osmanovica, ima sigurno potencijala, zrelo se krece, zna navuci igraca a po poziciji i po nacinu igre dosta baca na Amera Bekica. Medjutim, moje misljenje je da na pozicji napadaca a i poluspica je kvalitetniji prije svega Catakovic pa onda u skoriji period ce biti bolji Hadzic i Klaric. Dobra je cifra od 250k€ ali bi mogli pregovarati da dodje ta cifra do 300k€ i neki procenat od 15% i uradili bi dobar posao. Trenutno smo pretrpani napadacima i ne bi ni dobijo dovoljnu minutazu za napredak.
Krste Velkoski, jednan od najboljih igraca u poslijednjih 5 godina, opravdao je status pojacanja, dosao do reprezentacije, dao dosta golova a i podjelio dosta asistencija. Medjutim, njegova igra unazad pola godine nije ni priblizna onoj igri iz perioda od dolaska pa negdje do prosle zimske pauze i od ponovnog dolaska Dzene na klupu pa do kraja prosle sezone. Shvatam ja da on nije tip igraca koji klize po terenu, prati svog igraca u defanzivi i td.. , ali u nasoj ligi takav mora sve i jedan igrac biti, borba i trka su najvaznije osobine na nasim pasnjacima. Krste je, sto 100 puta receno, veoma inteligentan igrac ali i veoma mekan, ako ga na pocetku utakmice protivnicki igrac malo udari, on do kraja utakmice izbjegava duele. Zasitio se i on Sarajeva, iako tvrdi da nije tako, sarajevska mahala ga je pod svoje uzela i izgubio je na profesionalnosti. Jesic ga bas i ne mirise a igrac kao sto je on ne moze sjediti na klupi, a u Koreji moze bar 5 puta vise zaraditi nego ovdje. Takodjer njegova odsteta ne bi trebala da bude ispod 250-300k€, da ima vise ugovora vise bih i ocekivao ali ovo je sad realnost. Ako odu, ja im zelim sve najbolje u daljoj karijeri, Krstu cu uvijek pamtiti kao jednog od najboljih igraca u poslijednjih 5,6 godina i hvala mu na svemu a Adnanu zelim da postane napadac za lige5.

Isto tako razmisljao sam o eventualnom odlasku Radovca. Ako niko nije poslao ponudu za njega ili slicno, ja mislim da bi bilo najbolje ga ponuditi Olimpicu na posudbu. Sumnjam da ce dobijati neku znacajnu minutazu kod Jesica a vala i pshicki ga je unistila ona svadja sa navijacima i ova mu pogotovo formacija nikako ne odgovara. Mislim da bi bio pun pogodak posudba u Olimpic, njima treba jedan ovakav igrac, uz Ledeta bi se mogao dobro razviti, njihova igra i formacija mu odgovara, nema pritiska navijaca i td..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 17 feb 2016, 16:26

Meni je zao sto Krste ode.Jedan od najefikasnijih igraca u ove dvije godine,i malo me buni kad vidim da se neki raduju il jedva cekaju da ode.Nekako imam utisak da je igrao spica u formaciji 4-5-1 da bi covjek razvaljivao.Igrao je na krilu i mislim da nismo vidjeli ono najbolje od njega.U svakom slucaju zelim mu sve najbolje u nastavku karijere a Sarajevu finu svotu za njegov odlazak ako vec spakuje kofere.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 17 feb 2016, 16:34

DenchiNL je napisao/la:Propuh ubija, u pravu su starci.... :nedam:

slika
To je problem formacije 4-4-2, vjerovatno se odvijala akcija na lijevom krilu u kojoj su ucesvovali Dulja, Almir i Rustem, izgubila se lopta, protivnik je brzom tranzicijom dosao do desnog krila, Emerson je na drugoj strani daleko. Znaci fali taj jos jedan zadnji vezni koji ce pokrivati bekovske pozicije kada bek ode u ofanzivu.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 17 feb 2016, 17:34

koalem je napisao/la:
BTX je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Lijepa mu djevojka,zna li neko kad ovi nasi slijecu u Rajvosa?
isto mezar vala
Homoseksualac.
Retard.
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

High

Post Postao/la High » 17 feb 2016, 17:36

[youtube][/youtube]

:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 17 feb 2016, 17:38

osvajamo titulu :njanjanja:

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 17 feb 2016, 17:40

ludnica sjever je poludio :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 17 feb 2016, 18:11

Izgleda da se nece danas vratiti iz Turske. Svi letovi ka i od aerodroma Sarajevo su otkazani.

Valjda taj jedan dan nece uticati na utakmicu protiv Travnika.
JTZ

Gazi selju malenog.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 17 feb 2016, 18:14

033ns je napisao/la:Izgleda da se nece danas vratiti iz Turske. Svi letovi ka i od aerodroma Sarajevo su otkazani.

Valjda taj jedan dan nece uticati na utakmicu protiv Travnika.
Nisu otkazani svi letovi.Veceras u 19:30 ima let a Pegassus je sletio,ali nisu nasi s njim
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 17 feb 2016, 18:31

Evo Cezar komentarise na fejsbuku ,znači samo Brazilcima nije zabranjen fejsbuk.Treba kako prijaviti upravi ili nekome ali ozbiljno
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 17 feb 2016, 18:35

Majkl je napisao/la:Evo Cezar komentarise na fejsbuku ,znači samo Brazilcima nije zabranjen fejsbuk.Treba kako prijaviti upravi ili nekome ali ozbiljno
Daj uozbilji se molim te, sta to tebe ili mene briga sta oni rade na fb ili na instagramu, kad ih uhvatis u kafani ili sa slikama na kojima je alkohol onda ih slikaj i prijavi klubu.
Svi nesto ovdje pricaju a kad igraca sretnu u kafani traze dres, sliku, autogram, ne mislim na tebe konkretno nego opcenito...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.