sje.ba ih naše vozanje po poznanu i antaliyi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije tvoja briga,cujem i bijelo je probao u Ceskoj!Haj sad razguliPapyDjilobodji je napisao/la:Harba je i za naše prilike prosječan fudbaler, ali eto... Čujem da je sklon i alkoholu, ali ne onako kao Said Husejinović.
PapyDjilobodji je napisao/la:Harba je i za naše prilike prosječan fudbaler, ali eto... Čujem da je sklon i alkoholu, ali ne onako kao Said Husejinović.
Ovi nasi puno jedurecepivedik je napisao/la:http://www.klix.ba/clanak/160217024
nek se najedu dobro, ugovor nakon isteka neće biti obnovljen, idemo na još jačeg generalnog sponzora ako Bog da.Rinuka je napisao/la:Ovi nasi puno jedurecepivedik je napisao/la:http://www.klix.ba/clanak/160217024
Aha,do 4 ujutru ne izlazi iz kafane,hajd sto pije,nego i puši,3 kutije dnevno mu ne mogu biti. Ali imaju neki izvori da se drogira,ali nije jos potvrđeno od strane navijača.PapyDjilobodji je napisao/la:Harba je i za naše prilike prosječan fudbaler, ali eto... Čujem da je sklon i alkoholu, ali ne onako kao Said Husejinović.
ja sam čuo da je mamoje.b.ac ali samo desnim bekovimaRedEvil je napisao/la:Ja sam cuo i da je svaler opasan,ku.rva se u p.m![]()
![]()
DenchiNL je napisao/la:ja sam čuo da je mamoje.b.ac ali samo desnim bekovimaRedEvil je napisao/la:Ja sam cuo i da je svaler opasan,ku.rva se u p.m![]()
![]()
Zelio ga Husref ali on je htio u Sarajevo jer smo ''ime''. Nije doputovao jer ima ugovor sa Jihlavom pa ce se dogovoriti tamo sa predsjednikom. Ako zavrsi doci ce do prijateljske sa Travnikom.staragarda je napisao/la:hajd sad..dosta ste se ismijali...malo ozbilje..sta bi sa Harbe...jel ozbiljno nije doputovao u sarajevo...nesto ga vezu i sa nama..imal tu istine...mada sam vidio da se slikao u opremi sarajeva i da je odigrao jednu prijateljsku
hvala morteme...institucijoMortemHz je napisao/la:Zelio ga Husref ali on je htio u Sarajevo jer smo ''ime''. Nije doputovao jer ima ugovor sa Jihlavom pa ce se dogovoriti tamo sa predsjednikom. Ako zavrsi doci ce do prijateljske sa Travnikom.staragarda je napisao/la:hajd sad..dosta ste se ismijali...malo ozbilje..sta bi sa Harbe...jel ozbiljno nije doputovao u sarajevo...nesto ga vezu i sa nama..imal tu istine...mada sam vidio da se slikao u opremi sarajeva i da je odigrao jednu prijateljsku
Nista brate, za tebe uvijekstaragarda je napisao/la:hvala morteme...institucijoMortemHz je napisao/la:Zelio ga Husref ali on je htio u Sarajevo jer smo ''ime''. Nije doputovao jer ima ugovor sa Jihlavom pa ce se dogovoriti tamo sa predsjednikom. Ako zavrsi doci ce do prijateljske sa Travnikom.staragarda je napisao/la:hajd sad..dosta ste se ismijali...malo ozbilje..sta bi sa Harbe...jel ozbiljno nije doputovao u sarajevo...nesto ga vezu i sa nama..imal tu istine...mada sam vidio da se slikao u opremi sarajeva i da je odigrao jednu prijateljsku![]()
![]()
Sve u svoje vrijemestaragarda je napisao/la:hajd sad..dosta ste se ismijali...malo ozbilje..sta bi sa Harbe...jel ozbiljno nije doputovao u sarajevo...nesto ga vezu i sa nama..imal tu istine...mada sam vidio da se slikao u opremi sarajeva i da je odigrao jednu prijateljsku
A ko je to Krupu rasturio??SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jbt, jeste se digli, cuj Slobodu ce te rasturit, pa ne igrate sa Krupom, igrate sa trenutnim liderom BHTPL...
To sto je Zeljo bio slab u prvoj polusez nije moj prob...Bolanos je napisao/la:A ko je to Krupu rasturio??SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jbt, jeste se digli, cuj Slobodu ce te rasturit, pa ne igrate sa Krupom, igrate sa trenutnim liderom BHTPL...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, laszlo, supervizor i 46 gostiju.