ma odkud ce se znati kad je medijama vaznije pisati kako je se Mamic pokajao za Hrgovica ili non stop te iste price o savezu ili oko saveza!saiko1 je napisao/la:ljudi danas je 29-ti jeli se oporavijo naš MIRE
znali netko nešto novo
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- CheGuevara
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
Sto jes jes, jarane premalo mu prostora daju u medijima..CheGuevara je napisao/la:ma odkud ce se znati kad je medijama vaznije pisati kako je se Mamic pokajao za Hrgovica ili non stop te iste price o savezu ili oko saveza!saiko1 je napisao/la:ljudi danas je 29-ti jeli se oporavijo naš MIRE
znali netko nešto novo
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- CheGuevara
- Kontakt:
ma dosad se jednostavno samo proseravaju snjim..Lovac je napisao/la:Sto jes jes, jarane premalo mu prostora daju u medijima..CheGuevara je napisao/la:ma odkud ce se znati kad je medijama vaznije pisati kako je se Mamic pokajao za Hrgovica ili non stop te iste price o savezu ili oko saveza!saiko1 je napisao/la:ljudi danas je 29-ti jeli se oporavijo naš MIRE
znali netko nešto novo
..te ovamo medije, slabo ga spominju a mi svi znamo koliko fudbaleri boluju od toga, da budu po medijama tam vam

..te ovaj nas *ebeni savez nemoze momka ni da nazove, da pita kako mu je, kad je se povredio..odbacili ga kao neko siroce
..te ovaj *ebeni Ciro neda mu da igra, forsira Ibricica umjesto da pruzi Miretu sansu..a da nespominjem one minutice sto je dobio protiv estonije i spanije...
..dok mu jednom ili njegovim ocu nepukne film..onda ce prica biti gotova prije nego sto je pocela!

sreća da je momak svijetska klasa i lijpo odgojen inače bi davno sve poslao u PM svaka mu čast
to je aBd nova legenda u svakom slučaju je dobar primjer.
to je aBd nova legenda u svakom slučaju je dobar primjer.
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
- DinceManijak
- Kontakt:
Da vas malo obradujem
Pjanic je jutros kao i vecina prvoligasa Lyon'a poceo da trenira.
http://www.sports.fr/cmc/scanner/footba ... html?popup
Pjanic je jutros kao i vecina prvoligasa Lyon'a poceo da trenira.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svaka čast DinčeDinceManijak je napisao/la:Da vas malo obradujem
Pjanic je jutros kao i vecina prvoligasa Lyon'a poceo da trenira.![]()
![]()
![]()
![]()

Dali nam Pjana igra sad u subotu protiv Lorineta.
etooo ga zaigrao i miralem
:)
u 72 usao ja mislim i kazu super odigrao

Bolji igrac moze biti, ali karizmatican kao Barba, to jako tesko... Ne radja se onakav covjek svaki dan. Inace, Pjanic je jedan od rijetkih u ovoj reprezentaciji koji zasluzuje postovanje.CheGuevara je napisao/la:Svaka cast Barbi, on je bio velika igracina i velika ljudina, ali ukoliko Pjanic nastavi ovako dalje, mi cemo dobiti jos veceg igraca i jos vecu ljudinu! Samo aBd da bude sve ok i da nebude imao previse problema sa povredama itd...Nerko_Juventino je napisao/la:Novi Barba

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
bravo majstore samo naprijed svaka častpandzo je napisao/la:etooo ga zaigrao i miralem:)
![]()
u 72 usao ja mislim i kazu super odigrao

Usao je sinoc i igrao 25 minuta, al nista specijalno. Valjda ce bit bolje, bio je jako tezak teren temperatura ispod nule a i tek se vratio da igra. Nadam se da ce bit bolji.
...JA SAM SARAJEVO...
bas mi je drago sto se nas Pjanic oporavio,tako je sladak 

- DinceManijak
- Kontakt:
A da vidis kako sam ja sladak Vildano moja vildano

ima nas još slatki slobodno izaberiDinceManijak je napisao/la:A da vidis kako sam ja sladak Vildano moja vildano![]()
Jest Pjana je sladak i ovako a jos je sladzi sa 10 miliona eura a vi se jade jadne nasli prepirat ko je sladak.
E bas ste slatkisi

E bas ste slatkisi

- DinceManijak
- Kontakt:
Moja suki, da mi nisi malo previse feminin? 

haj da je ovo topic Miralema Pjanic iz zenske fudbalske reprezentacije pa da se svadjate koja je sladja to bi bilo ok, ovako je to gej 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
zanima me hoce li ga ciro staviti u pocetnu postavu zajedno sa bajramovicem,vladavicem,misketom i rahimicem.bio bi to idealan pocetak....
- FK Sarajevo
- Kontakt:
miralem je trenutno najveci talenat bh fudbala
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!