Curry ne yebi pošten narod ovdje
Boateng je vrhunski stoper, sama elita, jel top 5 ili 10, koga boli q za to
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Varane ?? Decko odigrao dvije odlicne utakmice protiv Barce 2013-te i od tada ga se smatra jednim od TOP stoperaToxicity je napisao/la:Ramos, Varane, Pique, Godin, T. Silva, Chiellini, Hummels, Boateng, Koscielny, Miranda po meni najbolji, ne nužno tim redoslijedom.
Romagnoli13 je napisao/la:Prepun Olimpico.

zna i Terry odlicno koliko je Messi dobar, nazvao ga najvecim svih vremenaSaurman je napisao/la:Messi najboje zna koliko je Terry dobar stoper.
John Terry (Chelsea) - “For me, Lionel Messi is quite clearly the best player ever. It’s a pleasure to pit myself against him and when I finish my career it’s something I can look back on and know I’ve tested myself against the very best
Otac svih komentatoraRomagnoli13 je napisao/la:Počeo je Vugdalićev show, nije ni počelo a već je zamjenio Bacu za Real M.
Mokes je napisao/la:Otac svih komentatoraRomagnoli13 je napisao/la:Počeo je Vugdalićev show, nije ni počelo a već je zamjenio Bacu za Real M.![]()
![]()
FORZA ROMA![]()
[youtube][/youtube]Mokes je napisao/la:Otac svih komentatoraRomagnoli13 je napisao/la:Počeo je Vugdalićev show, nije ni počelo a već je zamjenio Bacu za Real M.![]()
![]()
FORZA ROMA![]()
Vasilije je napisao/la:nije Boateng kanta, ali "vrh" sigurno nije. Pod "vrh" mislim na nekih 6-7 najboljih štopera Europe.coelho41 je napisao/la:majko mila s kim ja diskutujem; ja ne znam kako vi to pratite fudbal ili bolje pitanje od kad pratite fudbal, pa šta sad ja stavim gif kad je Ribery "slomio" Messija ili stavim kad je neki penal promašio važan ili kad je povraćo i kažem loš napadač taj neki Messiili kažem Pique otjeran iz Premiershipa, kao i Pogba s njim iz Junajteda i to sad implicira da su to kanta igrači, molim dragog Allaha ili u koga vjerujete da vas uputi na pravi put
naprijed Cigani, guzite veće Cigane, Salah 3
Vrh su. Uzivam ih slusati.coelho41 je napisao/la: dvojicu Liverpool-ovaca na ES2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.