Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I Coxu i Alexisu treba utakmica, nisu na nivou kakvom mogu biti.
Gibbs je povrijeđen..
Slažem se da Coquelinu treba utakmica.
A što se tiče barse, tu će trebati samo dosta discipline, a ionako ćemo igrati sa 20% posjeda.
Slažem se da Coquelinu treba utakmica.
A što se tiče barse, tu će trebati samo dosta discipline, a ionako ćemo igrati sa 20% posjeda.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Cox na jednoj nozi za klasu bolji od Flomastera tako da ja ne bih smio rizikovati sa njim pred ove utakmice. Alexis manje vise...
Odbrana nam nema sirine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odbrana nam nema sirine.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Barcelonu docekujemo u dosta dobrom trenutku,koliko to uopste moze biti dobro,dobili smo Leicestera,zadovoljavajuca situacija sa povredama,igramo cup,mozemo odmoriti vecinu igraca i relativno svjezi docekati utakmicu,jedino sto brine je forma nekih igraca ali s obzirom na ulog i motiv mislim da to nece biti problem 
EDIT:
Problem ce nam vjerovatno predstavljati desno krilo,vjerovatno ce Ox igrati,da ja bar Welbz spreman
EDIT:
Problem ce nam vjerovatno predstavljati desno krilo,vjerovatno ce Ox igrati,da ja bar Welbz spreman
Zadnja izmjena: arminarsenal, dana/u 18 feb 2016, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Nop,njihova forma je uvijek takvaanell je napisao/la:A ne brine te forma Barcelone?
Jarane, mi njih možemo samo dobiti ako moj brat odigra dvicu na Barcu 
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Što Welbz nije spreman ? 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
He may have only been at the Emirates Stadium for less than a year, but Petr Cech could be set to become Arsenal's next club captain.
Club captain Mikel Arteta is set to call time on his playing career and transition into a coaching role with the Gunners next season while vice-captain Per Mertesacker may not be a regular starter.
Instead the responsibility could fall on Cech, who has made a terrific impression on everyone at the club since his surprise arrival from Chelsea in an £11m move last Summer. With so many Arsenal players regularly struggling with injuries, including another captaincy candidate Laurent Koscielny, Cech's regular commanding presence and experience is believed to have nudged him to the top of Arsene Wenger's list of preferred skippers.
Dobra odluka
iako bi budući kapiten vjerovatno završio na aparatima.
Club captain Mikel Arteta is set to call time on his playing career and transition into a coaching role with the Gunners next season while vice-captain Per Mertesacker may not be a regular starter.
Instead the responsibility could fall on Cech, who has made a terrific impression on everyone at the club since his surprise arrival from Chelsea in an £11m move last Summer. With so many Arsenal players regularly struggling with injuries, including another captaincy candidate Laurent Koscielny, Cech's regular commanding presence and experience is believed to have nudged him to the top of Arsene Wenger's list of preferred skippers.
Dobra odluka
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gabriel out za subotu, al ga nije otpisao za dalje pošto trči.
Elneny će dobiti šansu opet u kupu što znači da Ramsey odmara. Njemu treba najviše odmora od svih igrača. Ostali manje više su se dosta rotirali tako da nije bitno kakav će tim izaći.
Mada očekujem Iwobija opet umjesto Ozila, Campbella umjesto Oxa i tako
Elneny će dobiti šansu opet u kupu što znači da Ramsey odmara. Njemu treba najviše odmora od svih igrača. Ostali manje više su se dosta rotirali tako da nije bitno kakav će tim izaći.
Mada očekujem Iwobija opet umjesto Ozila, Campbella umjesto Oxa i tako
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Citao sam da je Cech posljednjih sedmica hrabrio igrace nakon serije losih rezultata i da je vec postao lider u svlacionici.
Eto odgovora na filozofsko-matematicko-anatomsku dilemu o najduzoj kiti svlacionice - Petr Cech aka "Motam ga k'o burek u zvrk".
Eto odgovora na filozofsko-matematicko-anatomsku dilemu o najduzoj kiti svlacionice - Petr Cech aka "Motam ga k'o burek u zvrk".
Istina, dok je bio kod nas, on i Drogba se macevali kitama.Artetitis je napisao/la:Citao sam da je Cech posljednjih sedmica hrabrio igrace nakon serije losih rezultata i da je vec postao lider u svlacionici.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Opet ovdje o fakin kitama se priča 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa da, ne nosi Cech kacigu zbog ozljede u Readingu. Skinuo ju je pred predstavljanje u Arsenalu i vratio je kad je vidio Giroudov "francuski hljeb".JFH9 je napisao/la:Istina, dok je bio kod nas, on i Drogba se macevali kitama.Artetitis je napisao/la:Citao sam da je Cech posljednjih sedmica hrabrio igrace nakon serije losih rezultata i da je vec postao lider u svlacionici.
Anele jesmo li prosli u kupu? Izbrisani rezultati pa ne znam.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Hocemo li napokon izbaciti Barcelonu?
Yebu nas jos od finala CL.. Vrijeme je da i mi slavimo protiv njih...
Yebu nas jos od finala CL.. Vrijeme je da i mi slavimo protiv njih...
Necemo, ovo je najjaca Barca ikad. One tri zivotinje nisu normalne.
Razguzice nas Barca 14-0 znaju strucnjaci sa foruma... 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Bice 0:2 na Emiratesu i 3:1 na Camp Nou. Prejaki su za svakog. Nazalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.