Ubrzo ce kvalifikacje poceti ako Bog da, SAMO CEKAM DA VAS VIDIM NAKON ŠTO SUŠIĆ BUDE POBJEĐIVAO U KVALIFIKACIJA ako Bogda....ove iste kriticare cekam
Zapamtio sam vas dosta
Mah ebe se meni gdje je on igrao,bitno je kako vodi ekipu.shkembe je napisao/la:iskreno pitari izvinite ako vam smeta sto napadam papeta al fakat fraer je isto ko u komi!kad ga gledam na tv-u imam osjecaj da on kad jede neko drugi mu mora sazvakat hranu i stavljat u usta nezz bgm imam osjecaj da kad hoda da mu je mrsko!!
Kakvu anketu prijatelju!Tihi je napisao/la:Daj anketu pa da glasamo!!!
istog sam misljenja. Ja ne znam sta im treba ovoliko pljuvanje po Safetu. Danas je covjek postavio dobru taktiku, posebno smo se dobro drzali u zadnjoj liniji dok je bilo snage. Posle smo pukli ko ledenica i vidjelo se da nismo spremni da odigramo svih 90 minuta. Sta je tu je, ako nista okusao je nekoliko igraca i formacija. Safete samo naprijed i izdrzi legendo. Siguran sam da si pravi covjek za repku.huha je napisao/la:Najbolje bi bilo s nase strane koji smo relani da ne citiramo ove balavce...oni po svom pa po svomNego pape imas dovoljno vremena da sve sredis sto treba i rezultati ce doci... ZELJOVAC sam,ali sam siguran da ce PAPE napraviti rezultat
potpisAdinjo je napisao/la:istog sam misljenja. Ja ne znam sta im treba ovoliko pljuvanje po Safetu. Danas je covjek postavio dobru taktiku, posebno smo se dobro drzali u zadnjoj liniji dok je bilo snage. Posle smo pukli ko ledenica i vidjelo se da nismo spremni da odigramo svih 90 minuta. Sta je tu je, ako nista okusao je nekoliko igraca i formacija. Safete samo naprijed i izdrzi legendo. Siguran sam da si pravi covjek za repku.huha je napisao/la:Najbolje bi bilo s nase strane koji smo relani da ne citiramo ove balavce...oni po svom pa po svomNego pape imas dovoljno vremena da sve sredis sto treba i rezultati ce doci... ZELJOVAC sam,ali sam siguran da ce PAPE napraviti rezultat
Ma isti ste oni koji i Begovica brane nakon prosjeka 5 golova po utakmici...JADNO.RiNo je napisao/la:potpisAdinjo je napisao/la:istog sam misljenja. Ja ne znam sta im treba ovoliko pljuvanje po Safetu. Danas je covjek postavio dobru taktiku, posebno smo se dobro drzali u zadnjoj liniji dok je bilo snage. Posle smo pukli ko ledenica i vidjelo se da nismo spremni da odigramo svih 90 minuta. Sta je tu je, ako nista okusao je nekoliko igraca i formacija. Safete samo naprijed i izdrzi legendo. Siguran sam da si pravi covjek za repku.huha je napisao/la:Najbolje bi bilo s nase strane koji smo relani da ne citiramo ove balavce...oni po svom pa po svomNego pape imas dovoljno vremena da sve sredis sto treba i rezultati ce doci... ZELJOVAC sam,ali sam siguran da ce PAPE napraviti rezultat
Dzaba je to tebi govoriti moj CLS.... Ovdje vecina likova zivi u oblacima, zato se i vrlo rijetko javljam na ovom forumu, koji je pun bezveznjakovica i internet huligana.CLS je napisao/la:ma kakvo smjenjivanje treba covjeku dati vremena i polako da gradi reprezentaciju nemojte zaboraviti da su nasi igraci na odmoru dok se njemacki spremaju za sp
Apsolutno!!!hz1987 je napisao/la:Cilj NFSBiH je ispunjen!
Narod će se pozabaviti sa Papetom, dok Ušanović i Kureš uredno putuju po svijetu i obavljaju svoje funkcije za koje su osuđeni!
Svaka čast svima!
Svaka ti dala, vode iz bokala.hz1987 je napisao/la:1. Većinu nas bole porazi naše selekcije, pa često ne možemo da se priberemo i razumno razmišljamo
2. Problem svih nas je što smo najpametniji i što smo svi treneri i malo-malo bi nekog mijenjali,čim ide loše
3. Vratimo se mi realnom problemu, a to je N/FSBiH koji je postavio Sušića za selektora, koji ima 2 osuđena kriminalca i dalje koji uredno dolaze i odlaze iz saveza, koji ima hrpu kojekakvih majmuna koji odlučuju o svemu.
4. Zašto Papac neće da igra? Zašto je jedini ostao dosljedan odluci? Jedini čovjek od riječi.
5. Pape? Opet ponavljam, kao igrač vrhunski, a kao čovjek i trener jedno obično ništa. Nije on kriv što ne zna, krivi su ovi iz Saveza što takvog postaviše! Neko će reći, treba čovjeku pružiti šansu? Ma koju crnu šansu? Pa nije repka poligon za isprobavanje igrača? Šta će to sad Pape da otkrije, pa isprobava? Da neće skontati da je Ibišević za krila, Salihović za centarhalfa, Pjanić za centarfora, Ibričić za beka? Šta bolan on isprobava ljudi dragi? U šta je on gledao pola godine, kad je ko fol obilazio igrače? Jedno je isprobati tokom meča neke kombinacije, a drugo je tjerati igrača na neprirodne pozicije. Ko to tako radi? Samo onaj ko ne zna? Upoznaje se sa igračima, do sad da je sličice skupljao, upoznao bi ih. Ma dajte molim vas. Treba dati priliku? Koju crnu priliku? Pa dajmo onda priliki i Braci Hadžiosmanoviću, vodi uspješno Vrbanjušu, a vjerujte mi da bi bolje motivisao i vodio ove naše od Papeta.
6. Neki kažu, igrači se ponašaju kao zvijezde! Ma nemoj, a do koga je to? To jeste do njihovog pristupa, mislite da bi se tako mogli ponašati da je selektor Felix Magath, Otto Rehagel ili naš Vahid Halilhodžić? Mislite da bi ti treneri tako nešto isprobavali nasumice kako Pape? Nema isprobavanja, ima samo uigravanja. Pa do kad više isprobavati? Šta da je preuzeo vruću fotelju u sred kvalifikacija, kao što će to neko i učiniti!
7. Nemojte se ljudi zavaravati, mi jesmo mala repka, ali imamo najbolju generaciju do sada, ali mi niko ne može reći da nismo kvalitetniji igrači od Slovačke, Švicarske, Grčke ili Slovenije? Ako i nismo, tu smo negdje, ali mi nemamo selektora. Zašto? PITAJTE PROKLETI SAVEZ!!!
8. Finansije? Hajde da provjerimo kolike su to finansije Papeta? Sigurno ne radi za klikere! Za te pare i bonus ako se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo, onda definitivno možemo naći vrlo vrlo jake trenere. Realno, Pape poletio misleći da i bez nekog znanja nije teško voditi ove vedete.
9. Nažalost, kvalifikacije za nas neće početi dobro, kao i uvijek, a imamo odličnu priliku jer imamo odlične igrače koje treba ukomponovati, koje treba uigrati, koje treba profilisati i kostur tima napraviti i maximum izvuči.
10. Moj prijedlog je da se treba srušiti Savez, a jedina šansa nam je nažalost Jusuf Pušina! Drugačije ne ide!
A za selektora, odgovorno tvrdim da bi zasigurno za iste pare vodili naš tim uz određene bonuse ''AKO SE KVALIFIKUJEMO'' mnogi poznati treneri, jer je satisfakcija imati takve veličine u timu.
11. Nama treba neki selektor koji će da bude čelična šaka, pun znanja i autoriteta, koji nije sa ovih prostora, koji ima mentalitet kao Otto Rehagel, koji zna znanje i kojem ne prolaze balkanse fore, gdje su većina naših ko mašine ako se spomene švabo, a realno jedan takav čovjek je Winfried Schäfer!!! Eno ga radi u arapskim zemljama, kad je ukrotio onakve kamerunce i s njima čuda pravio, onda će i nas dovesti u red. S druge strane, takvom treneru/selektoru su dali ime i ''Schäfer Era'' u zlatno doba Karlsruhe-a. Ima čovjek 60godina, BiH bi mu bila posljednji izazov i comeback za kraja trenerske karijere, a ubjeđen sam da uz određeni plan i dogovor ne bi bilo problema da preuzme nas.
12. Ko misli da savez nema para, da mi ne možemo dovesti trenerske veličine, on je u zabludi. Ovakav tim svako bi poželio voditi, samo neće u kolo sa našim majmunima iz saveza!E tu je problem. Još jednom ponavljam, ne krivite Papeta što ne zna, ne krivite igrače što slabo igraju jer ne igraju na svojim pozicijama, ne kriviti navijače što su ogorčeni, već krivite Savez koji sve ovo kreira svojom nesposobnošću. Rješenja ima mali milion, ali za savez nema!
13. Samo opušteno i nemojte previše očekivati na startu kvalifikacija, razočaraćete se!
Toliko od mene!
Sretno!
Za_raju je napisao/la:Apsolutno!!!hz1987 je napisao/la:Cilj NFSBiH je ispunjen!
Narod će se pozabaviti sa Papetom, dok Ušanović i Kureš uredno putuju po svijetu i obavljaju svoje funkcije za koje su osuđeni!
Svaka čast svima!
Ali znamo na koji je nacini Susic izabran i od strane kojih ljudi..
Znaci ako smo protiv ovog katstrofalnog trenera onda smo i protiv Usanovica i kompanije...
Jeli tako HZ?????
prijatelju moj, malo raje tako razmislja, malo....Neutral je napisao/la:Ehh, da stanem malo u odbranu Safeta.
Šta je ono bilo kada je Ćiro preuzeo BiH, kako smo ono onda na početku bili. Kao prvo ovo je prijateljska utakmica, a kao drugo šutili ste u prvome poluvremenu. Imam i ja zamjerku jednu, što ranije nije mijenjao, no dobro, evo obrazloženje.
Umjesto da pametujete sa kratkim rečenica, napišiti nešto sa argumentima što je on to tako loš.
Safet je postavio odličan početni sastav. Postigli smo rano gol, i nismo dozvolili Nijemcima da nam toliko prijete. Naravno da su imali opet par prilika, no Njemačka nije neki bezazleni protivnik. Kasnije padamo igrački, uglavnom radi kondicije i falilo nam je svježine, to se vidjelo u greškama zadnje linije. Umor je učinio svoje.
Eh, da vas sada pitam :
Da li je Sušić kriv za dva penala koja su svirana protiv nas, mislim da li ih je on napravio ?
Da li je Sušić kriv što je igrao protiv jako pripremljene Njemačke koja ide sada za Južnu Afriku na Svjetsko prvenstvo.
Da li je Sušić mogao u 10 dana da igrače KOJI SU NA PAUZI kondicjski digne na najveći nivou.
Nije kriv.
Nije kriv.
Podigao je nakon Švedske nivo i to se vidjelo u prvom poluvremenu.
Zato, molim vas ne pametujte toliko, i ne otvarajte neke apsurdne ankete i imajte respekta prema Sušiću, treba mu još dati prilika. Nije ni njemu lahko.
BRAVO !!!Neutral je napisao/la:Ehh, da stanem malo u odbranu Safeta.
Šta je ono bilo kada je Ćiro preuzeo BiH, kako smo ono onda na početku bili. Kao prvo ovo je prijateljska utakmica, a kao drugo šutili ste u prvome poluvremenu. Imam i ja zamjerku jednu, što ranije nije mijenjao, no dobro, evo obrazloženje.
Umjesto da pametujete sa kratkim rečenica, napišiti nešto sa argumentima što je on to tako loš.
Safet je postavio odličan početni sastav. Postigli smo rano gol, i nismo dozvolili Nijemcima da nam toliko prijete. Naravno da su imali opet par prilika, no Njemačka nije neki bezazleni protivnik. Kasnije padamo igrački, uglavnom radi kondicije i falilo nam je svježine, to se vidjelo u greškama zadnje linije. Umor je učinio svoje.
Eh, da vas sada pitam :
Da li je Sušić kriv za dva penala koja su svirana protiv nas, mislim da li ih je on napravio ?
Da li je Sušić kriv što je igrao protiv jako pripremljene Njemačke koja ide sada za Južnu Afriku na Svjetsko prvenstvo.
Da li je Sušić mogao u 10 dana da igrače KOJI SU NA PAUZI kondicjski digne na najveći nivou.
Nije kriv.
Nije kriv.
Podigao je nakon Švedske nivo i to se vidjelo u prvom poluvremenu.
Zato, molim vas ne pametujte toliko, i ne otvarajte neke apsurdne ankete i imajte respekta prema Sušiću, treba mu još dati prilika. Nije ni njemu lahko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.