Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
IlCapitano, ali imaš mnogo igrača koji se vraćaju nakon povreda ili su svako malo povrijeđeni (znači nisu na 100%), tako da situacija nije nimalo dobra, i na pozicijama gdje smo napokon imali igrača i sa klupe da promijene tok utakmice, dođu povrede.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- bianconeros
- Kontakt:
Taman sam htio napisati da se ipak radi o 10 dana samo sto je super !!IlCapitano je napisao/la:Evo i zvanično na juventus.com objaviše Sandro samo 10 dana odsutan, a ne bi me iznenadilo ni da bude na klupi za Bayern.

Bilo mi je malo cudno kad je prvi put pisalo 6 sedm..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Da sad prodje bez povreda protiv Donadonijeve cete
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Sto je najgore, pise nam se isto ko Romi veceras. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa ima li se jos ko povrijediti...
jedino mi sa foruma...ostali svi po bolnicama...e, jesmo qurate srece.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Ima al ne smijem ni pomisliti da se oni povrijedeJuventinisimo je napisao/la:Pa ima li se jos ko povrijediti...jedino mi sa foruma...ostali svi po bolnicama...e, jesmo qurate srece..

#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao jucer, previse panike se dize. Allegri na presici kaze da su Bonucci i Cuadrado spremni odmah za sutra, Leo u prvom sastavu, u napadu moguce Morata i Zaza u paru.
Mandzukic dostupan od subote i spreman je za Bayern, a Chiellini i Sandro ce se nadgledati i moguce da i oni budu spremni za Bayern. Asa tek sljedece sedmice pocinje trenirati.
Mandzukic dostupan od subote i spreman je za Bayern, a Chiellini i Sandro ce se nadgledati i moguce da i oni budu spremni za Bayern. Asa tek sljedece sedmice pocinje trenirati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne znam kako ti gledas, a ja ti mogu reci ono u sta sam siguran 100%, ni jedan ni drugi ne bi dobil haman ni minute u prvoj utakmici, uz predpostavku da rezultat bude pozitivan! To ti kazem na osnovu onog sto Max radi cijelo vrijeme.Pogba je napisao/la:
Budimo realni, u LP igraci kao Sandro i Juan prave razliku, igraci koji stvaraju visak, imaju tehniku u dribling visokog nivoa, igraci koji trebaju igrati oba meca, a ne igrati jedan dio jedne utakmice kao sto bi bio slucaj.
Tezak udarac ako izostane jedan, osakaceni na Bayern kojem je svakako ofanziva jaci dio tima i kada su svi fit.
Sanse su nam se nestvarno smanjile. Opet, inat moze proraditi, ali ako nam se desi crni scenario da svi budu out, tesko cemo.
Nemamo srece pa hajd' u LP. Kako god, s pristupom kao do sada i mentalitetom zadnje 2 sezone opet cemo se skupo prodati.
Max Allegri

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej je napisao/la:
![]()

PadoWin
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ma svi ce biti spremni osim mozda chielle... novinari debelo preuvelicavaju... a ne bi se iznenadio da i on bude na klupi... lazi plasiraju da destabilizuju Juve... pogotovo smecari iz gazete i corierea...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Kakav bi posao Juve napravio sa pobjedom protiv Bologne, otišli bi na +4 u odnosu na Napoli, bar do ponedjeljka, te tako dodatno izvršili pritisak na napolitance...ali ne treba zaboraviti da je upravo Bologna pobjedila Napoli 3-2, s obzirom na utakmicu u LP i ove "povredice" i odmaranje nekih igrača (moguće Dybala) moglo bi biti vrlo teško...
Uglavnom samo da prođe bez povreda
Uglavnom samo da prođe bez povreda

-
- Kontakt:
Lemina je pozvan. Krajnje vrijeme da pocne. Opet, ocekujem hladno Padoina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BlueBosnian
- Kontakt:
Klasika..Pogba je napisao/la:Lemina je pozvan. Krajnje vrijeme da pocne. Opet, ocekujem hladno Padoina.
Al' nije on ni pola tol'ko loš k'o što kruže glasine

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Nazalost nema nista od Lemine! Sudbina, povrede itd
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Xabi Alonso: "All we have to do is keep possession of the ball and Juve won't give us any problems"

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.