Liht-Chiellini-Barzagli-Evra
Radja-Khedira-Marchisio
Pjanic-Pogba
Dybala
4-3-2-1
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
BuffonManuel je napisao/la:Buffon
Radja-Khedira-Marchisio
Pjanic-Pogba
Dybala
4-3-2-1
Gefufna je napisao/la:Sve dok se vi kunete i uzdate u Pjanica, vjecno cete biti prvi favorit za Skudeto svake slijedece godine.
Jedini iz veznog reda Rome koji je u stanju uputiti pas prema naprijed,jedini koji je u stanju odigrati na prvu,.Ako je neko veceras gušio igru Rome to je Naingolan,cijenim ga ali ni jedan konkretan pas od njega za devedeset minuta a na terenu je ofanzivniji od Pjanica,.Gefufna je napisao/la: Sve dok se vi kunete i uzdate u Pjanica, vjecno cete biti prvi favorit za Skudeto svake slijedece godine.![]()
Haha izbaci Pjanica.Ma ne kunem se nego nemamo boljegGefufna je napisao/la:BuffonManuel je napisao/la:Buffon
Radja-Khedira-Marchisio
Pjanic-Pogba
Dybala
4-3-2-1
Barza-Boni-Chiello
Cuad-Radja-Marcha-Pogba-Sandro
Mandzo-Dybala
I to u slucaju povrede brata Samija.
koji qrac se na ovoj temi ta imena moraju spominjatiManuel je napisao/la:Buffon
Radja-Khedira-Marchisio
Pjanic-Pogba
Dybala
4-3-2-1
E neka sam samo da se vratisAdmir_Sa je napisao/la:koji qrac se na ovoj temi ta imena moraju spominjatiManuel je napisao/la:Buffon
Radja-Khedira-Marchisio
Pjanic-Pogba
Dybala
4-3-2-1
Ja bih pjanića prodao za prvu ponudu od 30mil, valjda neko bude toliko glup. **** obična bez karaktera, bez muda, fuj. Diže mi tlak konstantno.Gefufna je napisao/la:Manolas rekosmo moze umjesto Ruganija.Manuel je napisao/la:Pjanic,Radja i Manolas nista jelda Gefufna.
Ja jos uvijek cekam - koji igraci Juventusa po vama imaju mjesto u Rominih prvih 11?
Bas me zanima prvih 11 sastavljenih od ova dva tima, po tvom/vasem misljenju.
Pa ko je gušio ostale ? Svi iz Rome odograli perfektno al et kocio ih Pjanic,jel to,to ?Gefufna je napisao/la: Aha, veceras ga je gusio Radja. Bosnjo i nasi izgovori i glupi svisukriviosimmene mentalitet. Dok mi shvatimo princip i filozofiju odgovornosti, civilizacija nam pobjeze.
Nejse, ko sam ja da vam drzim predavanja, svakom svacije.![]()
Sreca pa se ti nista ne pitas..Vasilije je napisao/la:Ja bih pjanića prodao za prvu ponudu od 30mil, valjda neko bude toliko glup. **** obična bez karaktera, bez muda, fuj. Diže mi tlak konstantno.Gefufna je napisao/la:Manolas rekosmo moze umjesto Ruganija.Manuel je napisao/la:Pjanic,Radja i Manolas nista jelda Gefufna.
Ja jos uvijek cekam - koji igraci Juventusa po vama imaju mjesto u Rominih prvih 11?
Bas me zanima prvih 11 sastavljenih od ova dva tima, po tvom/vasem misljenju.
Što se tiče tvog pitanja, Manolas definitivno (Manolas > Bonucci), Rađa vjerovatno, biloko > lichsteiner.
Haha moram dobro promislitiGefufna je napisao/la:@Manuel, ako pametno odgovoris na pitanje ko je bolji, Totti ili ADP, mozda vam se vrati jos neko od odbjeglih vukova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.