Sime majstore Horde su uz tebe.
Samo veliki igrači kao što je Deni Simeunović mogu da "isprovociraju" sa velikom istinom nekadašnje a sada penzionisane fudbalere lokomotive iz Zvorničke.
Sve bordo majstore gledamo jednako ali ovo je specifična situacija i Deni da znaš ti si stroj ove lige a u derbiju ćeš ga redovno zabijati plavim štrumfetama i to u devet banki.
Pozdrav bordo ekspediciji koja se uskoro vraća u šeher.
bordospartanac je napisao/la:Sime majstore Horde su uz tebe.
Samo veliki igrači kao što je Deni Simeunović mogu da "isprovociraju" sa velikom istinom nekadašnje a sada penzionisane fudbalere lokomotive iz Zvorničke.
Sve bordo majstore gledamo jednako ali ovo je specifična situacija i Deni da znaš ti si stroj ove lige a u derbiju ćeš ga redovno zabijati plavim štrumfetama i to u devet banki.
bordospartanac je napisao/la:Sime majstore Horde su uz tebe.
Na cemu si?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zadnja izmjena: High, dana/u 18 feb 2016, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Joj sto volim kad nema euforije.
A realno niti nekih ocekivanja.
S kim god od raje da pricam svi misle da nam je tarapana u Mostaru.
A nekako se ustalilo da kad god imamo najmanja ocekivanja dobijemo suprotno, i obrnuto u slucaju velikih ocekivanja.
Sto se tice ekipe mislim da ce Jesic igrati sa Kovacevicem i Barbom i da nece ni pod tackom razno rizikovati sa Kramarom u prvih 11.
Pavlovic je vec broj 1.
Ja bih probao sa ovom formaciom pa kid puklo da puklo...
revolt je napisao/la:Joj sto volim kad nema euforije.
A realno niti nekih ocekivanja.
S kim god od raje da pricam svi misle da nam je tarapana u Mostaru.
A nekako se ustalilo da kad god imamo najmanja ocekivanja dobijemo suprotno, i obrnuto u slucaju velikih ocekivanja.
Sto se tice ekipe mislim da ce Jesic igrati sa Kovacevicem i Barbom i da nece ni pod tackom razno rizikovati sa Kramarom u prvih 11.
Pavlovic je vec broj 1.
Ja bih probao sa ovom formaciom pa kid puklo da puklo...
Nema pravo nastupa Duljevic a Amer nikad kod Jesica ne igra krilo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Zukanovic je napisao/la:Harba mozda ne dolazi.klub hoce 300.000 € za njega. sada treba viditi hoce Harba nekako dobiti raskid ugovora.ako ne ima Jesic drugog igraca u ruci.ali ne znam koji je.
Cuj 300K. I oni nenormalni.
Mozda pristanu na raskid ugovora na Harbinu stetu. Mora dsa su mu duzni nesto i tako to
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"