Daj brate napravi kakvu donorsku večer u USA da se pogura Azmira koju stoju da čojk ne ide preku Turske do BiH da se ne patiSaltCityAttack je napisao/la:Znas zasto? Zato sto kad ja letim sa Tirkish Airline preko isambula pa za Sarajevo avio karta 1100, ali kad idem Lufthansom ili Unitedom bude i 1800 ali sam prije kuci odem do Njemacke..vjerovatno zatoharry_90 je napisao/la:Sta ce Azmir u Turskoj,nek dodje ovdje i obrati se naciji..jel o klupskom trosku karta iz Amerike u Tursku i nazad za BIH???. Boze sacuvaj ljudi
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Bolje raste trava, sto smo je prije par godina kraj zapada cupalipinoglavi je napisao/la:Sta cemo na Tusnju posaditi... Mogli bi krompir?
ja ću imat' šansu, al' ti neš burazeru

Mogli bi vutru.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bolje raste trava, sto smo je prije par godina kraj zapada cupalipinoglavi je napisao/la:Sta cemo na Tusnju posaditi... Mogli bi krompir?
Heroin je los.i nikakav.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Cim Zeba predje u Tobol i ja cu postat njihov navijac..kod njih nema gasenja i raspada,jedino kad Zeba ode 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mogli bi dat u vakufskoAgamemnon je napisao/la:Mogli bi vutru.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bolje raste trava, sto smo je prije par godina kraj zapada cupalipinoglavi je napisao/la:Sta cemo na Tusnju posaditi... Mogli bi krompir?
Heroin je los.i nikakav.
kukuruz je buducnostpinoglavi je napisao/la:Sta cemo na Tusnju posaditi... Mogli bi krompir?

Samo nek atletska bude u funkciji da nas AK nastavlja sa fantasticnim rezultatima, a nadamo se jos i boljim jer im nece smetati FK
Nad tobom sunce najljepše sja
Chinaglia je napisao/la:ja ću imat' šansu, al' ti neš burazeru
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Eto Chini i Solinas ce se moc nadjebavat i sa stadiona 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ako buedemo postojalikatarakta je napisao/la:Na Tusnju od proljeca wifi
Tako je, život bez Zebe nije život.harry_90 je napisao/la:Cim Zeba predje u Tobol i ja cu postat njihov navijac..kod njih nema gasenja i raspada,jedino kad Zeba ode
I Tobolska zvona zvone da pozdrave Zajka šampiona.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Postojat ce TusanjChinaglia je napisao/la:ako buedemo postojalikatarakta je napisao/la:Na Tusnju od proljeca wifi
Niko, niko, samo Sloboda
Ozb?katarakta je napisao/la:Na Tusnju od proljeca wifi
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Dobar je Tušanj i za jezera ,napajanje direkt iz Tušanjskog potoka.Može i jedan dio za vaterpolo teren .Zimi iron man vaterpolo.Ludnica bi bila.
Obecali su, ako ne slazuNKMramor je napisao/la:Ozb?katarakta je napisao/la:Na Tusnju od proljeca wifi
Niko, niko, samo Sloboda
Znači kita.katarakta je napisao/la:
Obecali su, ako ne slazuNKMramor je napisao/la:Ozb?katarakta je napisao/la:Na Tusnju od proljeca wifi
- Beduin
- Kontakt:
De mi Mramore okreci ovu kamilu u crveno-crnu boju, al gubice neka ostanu nakarminjene, pliz. A mozes i neku novu kamilu "odraditi", ne moras ovu s mog avatara. 
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 18 feb 2016, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.